میرنیوز
به گزارش ایسنا، مهندس رحمان خدابندهلو ضمن بیان این مطلب گفت: دانشجویان علوم پزشکی کشور از ابتدای شیوع ویروس کووید۱۹ در کشور در کنار دیگر پرسنل خدوم بهداشتی و درمانی در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا حضوری مؤثر داشتهاند و خالصانه برای کمک به تأمین سلامت مردم، به صورت شبانهروزی در تلاش بودهاند که جا دارد از زحمات این عزیزان قدردانی کنم.
وی افزود: موضوع آموزش حضوری دانشجویان علوم پزشکی از سال گذشته رقم خورد و دانشجویان بالینی علوم پزشکی و دانشجویانی که نیاز به استفاده از تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی داشتند از سال گذشته در دانشگاههای علوم پزشکی حضور دارند. در مهرماه امسال نیز به دلیل اینکه همه دانشجویان علوم پزشکی متقاضی تزریق واکسن، واکسینه شدهاند، در دانشگاههای علوم پزشکی آموزشها به صورت تلفیقی از آموزش حضوری و مجازی است که البته اولویت با آموزش حضوری است و به زودی با واکسینه شدن همه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاههای کشور آموزش مجازی جای خود را به آموزشهای حضوری خواهد داد.
خدابندهلو در خصوص اقدامات انجام شده برای بازگشایی ایمن دانشگاهها افزود: در مرحله اول در چند ماهه گذشته تلاش کردیم که واکسیناسیون دانشجویان کشور خصوصاً دانشجویان علوم پزشکی در اولویت قرار گیرد که همه دانشجویان علوم پزشکی واکسینه شدند و واکسیناسیون همه دانشجویان دانشگاههای کشور نیز به زودی به اتمام میرسد.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به روند تدوین پروتکلهای بهداشتی بازگشایی دانشگاهها که چند روز پیش جهت اجرا به دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ شد، گفت: جهت تدوین کارشناسانه این پروتکلها ابتدا جلسات متعددی با نمایندگان دانشجویان در شوراهای صنفی برگزار کردیم که نظرات ارزشمند دانشجویان در این جلسات بسیار برای ما مهم و راهگشا بود. در مرحله بعد جلسات متعددی با دو معاونت آموزشی و بهداشتی وزارت بهداشت برگزار شد و در خلال این جلسات پروتکلهای بهداشتی جدید متناسب با شرایط امروز جامعه و دانشگاهها تدوین و ابلاغ شدکه در این پروتکلها ترکیبی از آموزشهای مجازی و حضوری با اولویت آموزش حضور حداکثری دانشجویان در دانشگاهها در نظر گرفته شده است.
خدابندهلو تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاههای علوم پزشکی کشور با آمادگی کامل در حال ارائه خدمات آموزش حضوری و مجازی هستند و همچنین با آماده نمودن امکانات و زیرساختهای حوزه دانشجویی آماده پذیرش دانشجویان در دانشگاهها هستند.
این مقام مسؤول در خصوص توسعه زیرساختهای رفاهی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در ایام شیوع ویروس کرونا در کشور، گفت: ایام شیوع ویروس کرونا در کشور به دلیل عدم حضور دانشجویان در دانشگاهها، زمانی مناسب برای نوسازی و بهسازی خوابگاههای دانشجویی ایجاد کرد و در ۲۰ ماهه اخیر تعدادی از خوابگاههای دانشجویی با ظرفیت ۲۲ هزار تخت بازسازی و نوسازی شده است و همچنین حدود ۵۲ آشپزخانه دانشجویی و سلف سرویسهای دانشجویی بازسازی، بهسازی و از طبخ سنتی به طبخ صنعتی تبدیل شده است. همچنین تعداد سه پروژه آشپزخانه دانشجویی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور به متراژ ۲ هزار و ۱۵۰ مترمربع تجهیز شده و به بهرهبرداری رسیده است.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با اعلام اینکه پنج خوابگاه دانشجویی با ظرفیتهای بالا در کشور به بهرهبرداری رسیده است، گفت: در طی سالهای گذشته تعداد پنج خوابگاه دانشجویی با ظرفیت سه هزار و ۲۹۷ تخت با زیربنایی بالغ بر ۵۹ هزار و ۷۰۰ متر مربع به صورت کامل در دانشگاههای علوم پزشکی کشور افتتاح شده است. در عین حال تعداد چهار خوابگاه دانشجویی جدید با ظرفیت ۶۵۰ تخت و متراژ ۹ هزارو ۱۰۰ متر مربع در چهار دانشگاه علوم پزشکی کشور خریداری شده و در حال تجهیز هستند که این خوابگاهها نیز جهت استفاده دانشجویان علوم پزشکی کشور به بهرهبرداری رسیده است.
خدابندهلو در خصوص پروژههای خوابگاهی در دست احداث دانشگاههای علوم پزشکی کشور، گفت: تعداد ۱۰ پروژه خوابگاهی نیز مراحل احداث آن به پایان رسیده و تکمیل شدهاند و هماکنون در حال تجهیز هستند. ظرفیت کل این ۱۰ پروژه ۲ هزار و ۱۳۸ تخت است که با بهرهبرداری از آنها ظرف سه ماه آینده جمعاً ۴۶ هزار متر مربع به ظرفیت خوابگاهی دانشگاههای علوم پزشکی کشور افزوده خواهد شد.
مدیر کل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به احداث سه پروژه خوابگاه متأهلی ویژه دانشجویان متأهل دانشگاههای علوم پزشکی کشور، گفت: تعداد سه پروژه خوابگاه متأهلی نیز با ظرفیت ۱۵۶ واحد و با متراژ ۱۴هزار و ۵۰۰ متر مربع نیز در دانشگاههای علوم پزشکی کشور با پیشرفت فیزیکی حدود ۶۰ درصد در حال احداث است.
این مقام مسؤول در پایان خاطر نشان کرد: دانشگاه های علوم پزشکی بر اساس شیوه نامههای بهداشتی ابلاغ شده آماده پذیرش دانشجویان هستند و تمام توان خود را برای تأمین محیطی امن برای از سرگیری آموزشهای حضوری به کار خواهند گرفت و سال تحصیلی جدید را با رعایت شیوه نامههای بهداشتی شروع خواهند کرد. معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز در تلاش است تا فضای مناسبی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور برای حضور حداکثری دانشجویان در دوران پسا کرونا ایجاد شود و همواره در تلاش است کمبودهای رفاهی دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاهها روز به روز کمرنگتر شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
راکت لب ۵ ماهواره اینترنت اشیا به مدار زمین برد
انعقاد توافقنامه میان دانشگاه خواجه نصیر و یک شرکت فولادی
برنامه تحول دانشکده اقتصاد دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد
ارزشیابی اساتید دانشگاه پیامنور تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد
هند تهیه گزارش آنتی تراست درباره اپل را متوقف نمی کند