میرنیوز
علیرضا رئیسی، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین اخبار در رابطه با واکسیناسیون دانش آموزان اظهار کرد: اکنون واکسیناسیون برای ۱۷ سال به بالا شروع شده است و برای آنها هم از واکسن سینوفارم استفاده میکنیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا واکسن سینوفارم تاییدیه سازمان بهداشت جهانی را دارد یا خیر گفت: واکسن سینوفارم مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی است اما خیلی از واکسنهایی که در کشورها مطرح میشوند مجوز سازمان بهداشت جهانی را ندارند بلکه مجوز سازمان غذا و داروی هر کشور را دارند. یعنی همان مجوز مصرف اضطراری.
رئیسی ادامه داد: ما برای واکسیناسیون دانش آموزان فعلاً برنامهای نداریم اما برای ۱۲ سال به بالا تدابیری را اندیشیدهایم تا واکسن کرونا دریافت کنند البته این جمله به این معنا نیست که تصمیم نداریم افراد زیر ۱۲ سال را به هیچ عنوان واکسینه نکنیم فعلاً در حال برنامه ریزی هستیم اما هنوز تصمیم نگرفتهایم.
سخنگوی ستاد ملی کرونا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه برای افراد زیر ۱۷ سال از چه واکسنی میشود استفاده کرد گفت: پیش بینی مطالعات ما مبنی بر این است که از واکسن سوبرانا و سینوفارم برای این افراد میشود استفاده کرد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: مطالعات برای واکسینه کردن افراد زیر ۱۷ سال در کشورها متفاوت است به عنوان مثال در آلمان فقط دانش آموزانی که بیماری زمینهای دارند واکسینه میشوند در فرانسه تمامی دانش آموزان به صورت تک دوز آن هم با واکسن فایزر واکسینه میشوند و برخی کشورها مانند چین از سه تا ۱۷ سال را با واکسنهای سینووک و سینوفارم به صورت دو دوز واکسینه کردهاند.
به گفته رئیسی، در امارات و بحرین از واکسن سینوفارم برای واکسینه کردن دانش آموزان زیر ۱۷ سال استفاده شده است.
وی خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم ما برای واکسینه کردن دانش آموزان بالای ۱۲ سال برنامه داریم و قرار است اگر واکسیناسیون آنها آغاز شود از سینوفارم به صورت دو دوز و سوبرانا به صورت تک دوز استفاده کنیم.
سخنگوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اگر واکسیناسیون دانش آموزان انجام شود مدارس بازگشایی میشود یا خیر گفت: برای بازگشایی مدارس تاکید بر واکسن نداریم، باید ایمن سازی والدین، معلمان و حتی رانندگان سرویس انجام شود. لزوماً بازگشایی مدارس رابطهای با واکسینه شدن دانش آموزان ندارد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا احتمال میدهید افراد زیر ۱۲ سال را اصلاً واکسینه نکنید، گفت: در تمام دنیا گفته میشود اگر ۸۰ درصد مردم واکسن بزنند زنجیره کرونا قطع میشود و میتوان گفت برای ۲۰ درصد باقی مانده خیلی دیگر خطر جدی وجود ندارد به همین دلیل ما هم باید مانند کشورهای دیگر بررسی کنیم آیا عوارض واکسن برای افراد زیر ۱۲ سال با درصد ابتلای افراد زیر ۱۲ سال به کرونا و بعضاً مرگ و میر آنها تفاوتی دارد یا خیر.
وی ادامه داد: هر چقدر عدد این تفاوت بیشتر باشد لزوم واکسیناسیون هم بیشتر میشود که البته این تفاوت برای افراد زیر ۱۲ سال چشمگیر نیست چرا که افراد زیر ۱۲ سال خیلی کمتر به کرونا مبتلا میشوند و اگر مبتلا شوند به صورت خفیف میگیرند اما هر چقدر سن بالاتر رود این اختلاف معنادار تر میشود همانطور که میبینید با واکسینه شدن افراد بالای ۷۰ سال آمار مرگ و میر این گروه سنی کاهش یافته است.
رئیسی گفت: زمانی اجازه میدهیم مدارس بازگشایی شود که سلامت معلم و دانش آموزان تأمین شود.
منبع : خبرگزاری مهر
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن