میرنیوز

نحوه آموزش و برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در ترم آتی اعلام شد

نحوه آموزش و برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در ترم آتی اعلام شد 2021-09-22T09:38:21+03:30

به گزارش ایسنا، دکتر محمد مهدی طهرانچی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید و آیین استقبال از نودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، در جمع خبرنگاران در رابطه با جزئیات بازگشایی دانشگاه در سال تحصیلی جدید گفت: مسئله کرونا قابل پیش‌بینی نیست و این جوی است که در دنیا حاکم است. ولی از طرفی سویه جدیدی گزارش نشده و روند واکسیناسیون، فعالیت‌های اجتماعی را فعال کرده است. ما قصد داریم در دانشگاه آزاد اسلامی بین ۸ تا ۱۲ هفته از ترم را آموزش مجازی ارائه دهیم و همچنین آماده می‌شویم که از ۱۵ آبان یا اول آذر بخشی از آموزش را حتما به صورت حضوری ارائه دهیم.  کلاس‌های عملی نیز در مناطق سفید تا آبی و مناطق مجاز آماده‌سازی شده است و باید آزمایشگاه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت کنند. در مناطق قرمز و نارنجی نیز تمهیداتی در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه حضور دانشجویان در این محیط‌ها منوط به داشتن کارت واکسیناسیون است، تصریح کرد: در مرحله‌ای هستیم که بتوانیم آموزش را به صورت حضوری آغاز کنیم و برای دانشجویان پزشکی نیز کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار می‌شود. چراکه واکسیناسیون آنها زودتر انجام شد و قصد داریم فضای دانشگاه در آینده با یک برنامه‌ریزی نظامند، فضایی داشته باشد که چند جلسه از کلاس‌ها حضوری باشد و امتحانات حتما حضوری برگزار شود.

وی ادامه داد: در سال تحصیلی جدید و در ادامه ترم‌های کرونایی، در حال بازگشت به فضای آموزش حضوری هستیم که این فضا، قرار است فضای مکمل آموزش مجازی باشد. 

وی با بیان اینکه امسال دانشجویان با تجربه کاملا متفاوت به محیط آموزش بازمیگردند، ادامه داد: نباید بگوییم کرونا در حال تمام شدن است و یک رجعت ساده داشته باشیم. بلکه باید توجه کنیم که اگر این بازگشایی با تمهیدات لازم نباشد، حادثه آفرین خواهد بود.  این تهمیدات فقط شامل سلف و خوابگاه‌ها نیست بلکه درک مفاهیم جدید است. 

دکتر طهرانچی در ادامه تصریح کرد: پیش از کرونا آموزشی داشتیم که حافظه محور و مدرک‌گرا بود. اینکه امسال ۵۲ درصد از داوطلبان ورود به دانشگاه به آموزش حافظه محور نه گفتند، نشان می‌دهد که جوانان با شیوه آموزش حافظه محور خداحافظی کرده‌اند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: ما باید در دانشگاه و مدرسه شأن دانشجویان و دانش آموزان را حفظ کنیم و این مراکز را در راستای مطالبه دانشجویان و دانش آموزان مهیا کنیم. چرا که جوان امروز معتقد دانشگاه رفتن با هدف خاص است. 

دکتر طهرانچی با بیان اینکه تعهد در یادگیری مهمترین ویژگی استاد در دوره جدید است، خاطرنشان کرد: امروزه نمیتوانیم بگوییم استاد صرفا درس بدهد، چراکه مباحث آموزشی در فضای مجازی موجود است و مسئله صرفا آموزش نیست و مسئله اساسی یادگیری عمیق و وسیع ست. 

وی افزود: ما باید خود شکنیم و از روش‌های صلب گذشته که ۲ سال پیش بود، عبور کنیم. ما به یادگیری عمیق نیاز داریم. ما باید اجازه دهیم دانشجو در جلسات امتحان با لپ‌تاپ بیاید و میزان یادگیری عمیق او را بفهمیم. 

دکتر طهرانچی در پایان صحبت‌های خود گفت: آموزش باید بسترساز انتقال دانش بنیان باشد. امروزه نمیتوان آموزشی ارائه داد که افزاینده اقبال اجتماعی نباشد. اگر اینگونه نباشد،  در شکل‌دهی شاکله جامعه موثر نیست. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: آموزش امروز نیازمند تغییر ماهیت است. اگر آماده نباشیم و در چرخه تحول آفرین نباشیم، ۵۲ درصد داوطلبی که امسال انتخاب رشته نکردند، سال بعد افزایش پیدا کرده و حتی به ۷۵ درصد خواهند رسید.

احترام و اکرام دانشجو در محیط دانشگاه حفظ شود

همچنین، دکتر فرزاد جهان معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کاری که ما در دانشگاه انجام می دهیم تربیت اجتماعی دانشجو است. یعنی ما دانشجو را برای ورود به آینده آماده سازی می کنیم. اگر ما وظیفه خود را درست انجام دهیم این دانشجو در آینده موفق خواهد بود.

وی ادامه داد: ما در دانشگاه باید چند اقدام انجام دهیم که اولین آنها احترام و اکرام دانشجو است. بر این اساس احترام و اکرام دانشجو باید در خوابگاه‌ها، کلاس، محیط اداری و سلف حفظ شود. ما باید به دانشجو اجازه بدهیم که حق داشته باشد در متن واقعیت، کنش اجتماعی داشته باشد و در بطن اجتماع تربیت شود.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه باید از دانشجو مشورت خواهی کند و ما در دانشگاه آزاد اسلامی شورای تعامل دانشجویی راه اندازی کردیم زیرا معتقدیم دانشجو باید نظر دهد و نظر بگیرد. همچنین باید زمینه اظهارنظر دانشجو فراهم شود.

دکتر جهان بین خاطرنشان کرد: معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه شورای تعامل دانشگاه و دانشجو و همچنین کرسی‌ها تلاش می‌کند و دانشجویان جدیدالورود بدانند که تجربه منحصر به فردی خواهند داشت.

مسئولین به اشتغال دانشجویان توجه ویژه داشته باشند

در ادامه این مراسم،  دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به نودانشجویان این دانشگاه گفت: بعد از ۱۸ سال زحمتی که پدر و مادر برای تربیت فرزند خود می‌کشند و پس از هزینه های زیاد برای تحصیل، در نهایت فرزند خود را  با امید راهی دانشگاه می‌کنند. ۴۰ سال پیش قبولی در دانشگاه اشتغال را تضمین می‌کرد، ۲۰ سال پیش ورود به تحصیلات تکمیلی اشتغال را تضمین می‌کرد اما در حال حاضر فقط ۵۲ درصد از داوطلبین واجد شرایط انتخاب رشته کرده‌اند.

وی ادامه داد: دانشگاه‌ها باید کارآفرین تربیت کنند و خود دانشجو باید بعد از فارغ التحصیلی تحول اجتماعی ایجاد کند و کارآفرین باشد.

دکتر دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم گرفته به سمت دانشگاهی حرکت کند که کارآفرین باشد، افزود: فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی بر مبنای شهریه است و در حمایت از فعالیت‌های فناورانه و کارآفرینانه به سمت شهریه صفر حرکت می‌کند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد فضای این را دارد که دانشجو به فضای کارآموزی حرکت کند تا آینده دانشجو تضمین شود. به این ترتیب با همت دانشجویان و حمایت والدین، دانشجویان توانمند در قالب تیم های فناوری مولد اشتغال می شوند.

وی در پایان صحبت‌های خود گفت: از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه روسای واحدها تقاضا می‌کنم که در برابر اشتغال دانشجویان توجه ویژه داشته باشند.

در این مراسم،‌ دکتر محمد بطحایی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه آغاز سال تحصیلی آغاز یک زندگی جدید است، گفت: با تصویب شورای گسترش برای دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی، انجام فعالیت‌های عملی را تصویب کردیم که به زودی اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: آموزش عالی با سردمداری دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویانی به جامعه تقدیم می‌کند که مهارت‌های آنها مرتبط با نیازهای جامعه باشد.

دکتر بطحایی تصریح کرد: سال تحصیلی ۱۴۰۰ بعد از دو سال سخت آغاز می‌شود و امیدواریم مدارس سما و مراکز آموزش سیر طبیعی را طی کنند و از روسای واحدها و مسئولان دانشگاه آزاد درخواست می‌کنم که به مدارس سما توجه ویژه داشته باشند.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار می‌شود

کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار می‌شود
2024-11-22T11:47:20+03:30
رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی از برگزاری دهمین کنگره بررسی «سلامت در حوادث و بلایا» خبر داد.

نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد

نخستین کلوز آپ از ستاره  درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
2024-11-22T10:27:20+03:30
نخستین عکس کلوزآپ از یک ستاره خارج از کهکشان راه شیری نشان می دهد این شی آسمانی در ساختاری عجیب پیچیده شده است.

مهلت درخواست رشته‌های تحصیلی در حوزه‌های استانی تمدید شد

مهلت درخواست رشته‌های تحصیلی در حوزه‌های استانی تمدید شد
2024-11-22T10:27:20+03:30
معاون آموزش حوزه‌های علمیه گفت: مهلت درخواست‌های اجرای رشته و پذیرش متمرکز طلاب توسط حوزه‌های استانی و مناطق مستقل حوزوی تمدید شد.

این مُسکن‌ها خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهند

این مُسکن‌ها خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهند
2024-11-22T08:53:59+03:30
افرادی که از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی ...

مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی

مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
2024-11-22T08:53:58+03:30
وزیر علوم گفت: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند که این عدد نگران کننده‌ای است.

وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت می‌شناسد

وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت می‌شناسد
2024-11-22T08:27:32+03:30
مشاور وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت به عنوان متولی نظام سلامت در کشور به طب سنتی و مکمل به عنوان یک واقعیت جامعه نگاه می‌کند و آن را به رسمیت می‌شناسد.

باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم

باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
2024-11-22T08:27:31+03:30
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که باید هزینه سلامت را پایین بیاوریم، گفت: این فرآیند از طریق احیای سبک زندگی صحیح و تغذیه سالم امکانپذیر ...

حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه می‌دارد

حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه می‌دارد
2024-11-22T08:27:31+03:30
گروهی از محققان ایرانی یک حسگر مبتنی بر هیدروژل جهت رصد آمونیوم آب ابداع کرده اند تا کیفیت محیط آبزیان را کنترل کنند.

عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان

عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
2024-11-22T07:47:19+03:30
یک مطالعه جدید نشان می دهد که از هر پنج مورد تب دنگی یک مورد می تواند با تغییرات آب و هوایی مرتبط باشد و افزایش آتی این ویروس منتقله از طریق پشه اجتناب ناپذی...

هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!

هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
2024-11-22T07:33:59+03:30
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: بر اساس برآوردهای ارائه شده، علاوه بر حدود بیست هزار فوتی در سال، حوادث ترافیکی سالانه حدود پانصد تا هشتصد هزار م...

مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید

مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
2024-11-22T07:20:43+03:30
وزیر علوم گفت: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند که این عدد نگران کننده‌ای است.

مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید

مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
2024-11-22T06:54:00+03:30
وزیر علوم گفت: دراین چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده اند که این عدد نگران کننده ای است.

اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی

اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
2024-11-21T17:07:18+03:30
وزیر علوم گفت: اطمینان می دهم که انتصاباتی که داشتم کار خودم بوده و غیرسیاسی ترین افراد را انتخاب کردم.

سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسان‌ترین راهکار کاهش استرس و اضطراب

سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسان‌ترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
2024-11-21T16:00:38+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور به گزیده‌ای از مهم‌ترین آنها می‌پردازیم.

قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند

قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
2024-11-21T15:33:58+03:30
رئیس دانشگاه انقلاب اسلامی گفت: باید دانشگاههای ما به مراکز تحقیقاتی تبدیل شوند و دانشجویان بسیجی پرچمدار آن باشند. 

دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند

دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
2024-11-21T15:20:38+03:30
رئیس دانشگاه انقلاب اسلامی گفت: باید دانشگاههای ما به مراکز تحقیقاتی تبدیل شوند و دانشجویان بسیجی پرچمدار آن باشند. 

نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد

نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
2024-11-21T13:14:03+03:30
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه در راستای ایجاد وحدت رویه در ساماندهی حوزه پیامک انبوه و با هدف ایجاد هم افزایی برای توسعه بازار کسب و کار و افزایش رضایت مردم م...

همکاری‌ دانشگاه‌های شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک

همکاری‌ دانشگاه‌های شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
2024-11-21T12:47:18+03:30
دانشگاه‌های علوم پزشکی شهیدبهشتی و صنعتی شریف با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای در حوزه های رباتیک و نانورباتیک، هوش مصنوعی، یادگیری الکترونیکی، یادگیری عمیق و ... همک...

مشکلات رزیدنت‌ها بررسی و رفع خواهد شد

مشکلات رزیدنت‌ها بررسی و رفع خواهد شد
2024-11-21T10:33:59+03:30
وزیر بهداشت گفت: مشکلات رزیدنت ها رفع خواهد شد.

شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد

شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
2024-11-21T10:20:39+03:30
دانشگاه صنعتی شریف شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ را اعلام کرد.

ثبت‌نام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد

ثبت‌نام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
2024-11-21T10:07:19+03:30
مهلت ثبت نام دانشجویان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دانشگاه علم و صنعت، تمدید شد.

نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی

نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی
2024-11-21T09:53:59+03:30
دولت استرالیا لایحه‌ای با هدف ممنوعیت شبکه های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال به پارلمان ارائه کرد که شامل جریمه ای تا ۳۲ میلیون دلار آمریکا برای پلتفرم‌هایی...

ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم

ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
2024-11-21T09:40:39+03:30
وزیر بهداشت گفت: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم.

افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری

افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
2024-11-21T09:27:19+03:30
معاون آموزش اورژانس کشور گفت: موارد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در سال جاری افزایش ۲۰ درصدی داشته اما تعداد فوتی‌های ناشی از این مسمومیت کاهش ۱۴ درصدی نسبت ...

هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی می‌شود

هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی می‌شود
2024-11-21T08:33:58+03:30
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، از آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی با هدف کاهش بار بیماری‌های غیر واگیر در کشور خبر داد.

رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی

رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
2024-11-21T08:20:39+03:30
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از پیشرفت‌های کم‌سابقه در افزایش ضریب نفوذ خدمات سیار، پهن‌باند و توسعه شبکه فیبرنوری خبر داد.

آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز

آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
2024-11-21T08:20:39+03:30
ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز اول آذر ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۴ آذرماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.

افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتی‌ها

افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتی‌ها
2024-11-21T07:40:39+03:30
معاون آموزش اورژانس کشور گفت: موارد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در سال جاری افزایش ۲۰ درصدی داشته اما تعداد فوتی‌های ناشی از این مسمومیت کاهش ۱۴ درصدی نسبت ...

برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند

برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند
2024-11-21T05:53:59+03:30
به نظر می رسد داروهایی که قبلاً توسط میلیون ها بیمار دیابتی مصرف شده اند، به کاهش حملات آسم تا ۷۰ درصد کمک می کنند.

ایران می‌تواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد

ایران می‌تواند الگوی ادغام طب سنتی و مکمل در منطقه باشد
2024-11-20T22:47:18+03:30
رئیس سمپوزیوم بین‌المللی چشم انداز طب سنتی، گفت: ایران یک کشور پیشرو در حوزه طب سنتی است و می‌تواند الگویی برای توسعه و ادغام طب سنتی و مکمل در نظام سلامت سا...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)