میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، حسین سالار آملی در نخستین وبینار گذشته و چشم انداز زبان چینی و چین شناسی در ایران، پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک برای اجرایی نمودن همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فناوری ایران و چین را ارائه کرد.
در این وبینار که با حضور مجازی معاون وزارت آموزش خلق چین و رؤسای دانشگاههای ایران و چین برگزار شد، سالار آملی با قدردانی ازدست اندر کاران این نشست به خصوص دانشگاه تهران و نمایندگی مؤسسه کنفسیوس چین، فرارسیدن «پنجاهمین سال برقراری روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین» راتبریک گفته و اظهار داشت: از همکاری بی شائبه دو کشور برای مبارزه با بیماری کویید ۱۹ قدردانی مینمایم و امیدوارم به زودی شاهد ریشه کنی این ویروس در سطح دنیا باشیم.
وی افزود: از ابتکار به عمل آمده به مناسبت «پنجاهمین سال برقراری روابط دو کشور و تشکیل وبینار گذشته و چشم انداز زبان چینی و چین شناسی در ایران»، خرسندم و امیدوارم این نشست به اهداف خود دست یابد.
سالار آملی گفت: دو تمدن دیرین ایران و چین در دو سوی قاره کهن، نیاز به ارتباط عمیق علمی و فرهنگی دارند. بدون شک فهم و آشنایی با زبانهای چینی و فارسی کمک شایانی به هم افزایی علمی این دو کشور بزرگ میکند. از این رو در سالهای اخیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به ایجاد رشته دانشگاهی زبان و ادبیات چینی و دورههای مربوط به شناخت کشور چین در دانشگاههای مختلف همت گماشته و شاهد رشد آن هستیم.
وی ادامه گفت: البته در این بین مؤسسه کنفوسیوس نیز با حمایت از برگزاری دورهها و اعزام مدرس زبان چینی و نیز تجهیز آنها، در توسعه این کرسیها بسیار فعال بوده است. همچنین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز از طریق اعزام استاد و تشویق دانشگاهها و مراکز پژوهشی، از توسعه زبان و ادبیات فارسی، در دانشگاههای چین حمایت نموده و امروزه شاهد فعالیت کرسیهای زبان فارسی و ایرن شناسی در ۱۵ دانشگاه کشور چین میباشیم.
رئیس مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اعتقاد ما بر این است که شناخت بیشتر دو کشور آنهم ما بین نخبگان دانشگاهی بستری برای توسعه همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فناوری در سایر زمینهها است.
وی افزود: ابتکار جناب آقای شیء جیپنگ رئیس جمهور چین، برای طرح «یک کمربند یک راه» و همچنین ابتکار دو کشور برای امضای برنامه ۲۵ ساله همکاریهای جامع جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین، میتواند تحولی در روند همکاریهای علمی و فناوری فی ما بین ایجاد نماید.
سالار آملی اظهار داشت: اینجانب که در تهیه بخش علمی این توافقنامه ۲۵ ساله به نمایندگی از جامعه علمی و فناوری کشور مان نقش داشتهام به جرأت میتوانم مدعی شوم که اجرای مفاد علمی، آموزشی و فناوری این توافقنامه میتواند فصل نوینی را برای دو کشور رقم بزند که آثار ان نه تنها در دو کشور بلکه در منطقه نیز نمایان خواهد شد. از اینرو پیشنهاد میکنم: «کمیته مشترک همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فناوری ایران و چین» برای اجرایی نمودن متن این توافق نامه تشکیل شود.
منبع : خبرگزاری مهر
شاخصهای بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود
زمان برگزاری هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
دو بیماری که سلامت زنان را تهدید میکند
خطر ایجاد کارخانه تولید مقاله با هوش مصنوعی!
مدارک دکتری و پزشکی دانشگاههای آذربایجان فاقد اعتبار است
واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است