میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر غلامحسین رحیمی در نوزدهمین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی اظهار کرد: دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور نیز باید در دولت جدید این مسئله را به صورت جدی دنبال کرده و به دنبال ارتقا و بهبود عملکرد خود در این حوزه باشند.
وی اضافه کرد: توجه به نیازها و مشکلات فعلی در حوزه پژوهش و فناوری به خصوص ارتباط با صنعت باید مورد توجه باشد، اما این مسئله کافی نبوده و به صورت همزمان باید در حوزه پژوهش و فناوری نظر به آینده داشت، لذا دفاتر ارتباط با صنعت و جامعه باید یک نقشپذیری مناسب و خوبی را در برگزاری هفته پژوهش و فناوری داشته باشند.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در ادامه اظهار کرد: بحث تمایز و تفاوت پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد واحدهای فناور با فعالیتهای دفاتر ارتباط با صنعت و جامعه نیز از مسائلی است که دانشگاهها و مسئولین باید به آن توجه کنند. پارکهای علم و فناوری اصولاً ماهیتی جدای از دانشگاه دارند، هرچند منشا آنها دانشگاه است. پارکهای علم و فناوری میزبان شرکتهای فناور هستند، در صورتی که دانشگاهها چنین ماموریتی ندارند و میزبانی از شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور جزو ماموریت ذاتی آنها نخواهد بود. البته باید توجه داشت دانشگاه منشا، مادر و مبدا پدید آمدن بسیاری از این واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان است. دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری باید نقش مکمل یکدیگر بوده و همواره باید سعی کنند با یکدیگر داد و ستدی دائمی داشته باشند.
دکتر رحیمی بیان کرد: فعالیت دفاتر ارتباط با جامعه و صنعت در خصوص مراکز نوآوری و خلاقیت و یا مراکز تجاریسازی در دانشگاهها بسیار حائز اهمیت است. به عنوان مثال وقتی از مراکز نوآوری و تجاریسازی صحبت میکنیم، به این معنی است که این نوآوری معطوف به تجاری شدن است و تجاری شدن لاجرم ارتباط دانشگاه با بیرون از دانشگاه را لازم دارد. بنابراین برای تجاری شدن دستاوردهای تحقیقاتی و برنامههای نوآورانه دفاتر ارتباط با صنعت میتوانند نقش بسیار مهمی را ایفا کنند.
به نقل از وزارت علوم، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در پایان افزود: خوشبختانه برنامههای بسیار خوبی در حوزه ارتباط با صنعت از سوی ستاد وزارت پیگیری میشود که از جمله آنها میتوان به ماموریتگرایی اشاره کرد که مستقیماً به دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاهها و پژوهشگاهها برمیگردد. یکی دیگر از فعالیتهای مفید و موثر در حال انجام جهت بهبود فعالیت دانشگاهها و پژوهشگاهها، پایش عملکرد آنها است که اطلاعات حاصل از آن میتواند به ارتقای جایگاه دانشگاه در این حوزه کمکهای فراوانی کند. توجه به برنامههای هفته پژوهش و فناوری و تبیین برنامههای جدید و موثر از دیگر مسائلی است که هم در دانشگاهها و هم در ستاد وزارت علوم باید به صورت جدی دنبال شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند
۳۵۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه شهیدبهشتی ارائه شد
پشتیبانی از فناوری کوانتومی برای ورود به صنعت سلولهای خورشیدی
جلوگیری از هدررفت آب تا ۶۰ درصد با سیستم هوشمند بازچرخانی آب خاکستری
افزایش بی رویه ظرفیت دلیل نابسندگی خدمات دانشجویی است
ثبت نام عمره دانشگاهیان تا ۱۲ آذرماه تمدید شد
چرا مواد غذایی قاچاق بدون آزمایش رد میشوند؟
حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید
هوش مصنوعی در صنایع فولادی ایران کاربردی شد
درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟
تراشه مغزی نورالینک بازوی روباتیک را کنترل می کند
دانشگاه آزاد با همراهی سازمان بسیج به دنبال تقویت مقاومت است
فرایند تایید روسای دانشگاههای دولت چهاردهم در شورای عالی انقلاب فرهنگی
فضانوردی به مغز آسیب میرساند؟
مکملی برای درمان موثر بیماریهای ریوی
«سیگار» نقش اول نمایشهای خانگی!
راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه