میرنیوز
به گزارش ایسنا،دکتر حسین سلیمی در مراسم افتتاح طرحهای پژوهشی و عمرانی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: در هشت سال گذشته در دانشگاه علامه سه کار عمده و بنیادی را باید انجام دادیم. نخستین کار آماده سازی فضای فیزیکی دانشگاه بود تا بتوانیم از مجموعههای پراکنده بیرون بیاییم و هویت دانشگاهی بگیریم. دومین کار افزایش استانداردهای آموزشی و پژوهشی بود، چرا که دانشگاه وضعیت مناسبی از لحاظ این استانداردها نداشت و سومین کار نیز خارج کردن دانشگاه از رده دانشگاه های نسل اول و حرکت به سمت دانشگاههای آموزش محور، کارآفرین و فن آور بود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر با همت استادان و همکاران، بیش از ۶۰درصد از فضای دانشگاه در پردیس دهکده المپیک تجمیع شده است و ۴۰درصد دیگر، شامل دانشکده های ادبیات فارسی و زبان های خارجی، اقتصاد، تربیت بدنی و علوم ورزشی و علوم اجتماعی باید به پردیس مرکزی اضافه شود. همچنین چهار دانشکده دانشگاه علامه طباطبائی دارای ساختمان، اعضای هیئت علمی، کارکنان، ساختار اداری و هویت مستقل شده اند، در صورتی که گذشته چنین نبود.
سلیمی ادامه داد: دانشگاه علامه طباطبائی که در گذشته به عنوان یک دانشگاه ۶ دانشکده ای شناخته می شد، اکنون به عنوان دانشگاه ۱۱ دانشکدهای به فعالیت علمی خود ادامه می دهد.
همچنین به دنبال حرکت به سمت استانداردهای آموزشی و پژوهشی، نسبت استادان به دانشجویان که در سال ۹۲، ۱ به ۴۰ بود، امسال به ۱ به ۱۲ رسیده و به این ترتیب یکی از بهترین نسبت های استاد به دانشجو را در کشور داریم.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی بیان کرد: همچنین هرم اعضای هیئت علمی ما گسترش پیدا کرده است. امروز بیش از ۵۶۰ استاد در دانشگاه داریم که ۵۲ درصد آنها از مرتبه دانشیار به بالا هستند. تولید مقالات داخلی ما نیز ۵۰درصد و تولید مقالات خارجی و کتاب ۳۰۰ درصد نسبت به گذشته رشد کرده است.
وی ادامه داد: تعداد قراردادهای پژوهشی ما به نسبت ۸ سال پیش حدود ۱۰ برابر شده و این موضوع نشان می دهد استانداردهای دانشگاه در حوزه آموزش و پژوهش بالا رفته است.
استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی افزود: در هشت سال گذشته شعبه بین المللی نداشتیم، اما اکنون در سه کشور اسپانیا، قزاقستان و چین دفتر دانشگاه فعال بوده و این دفاتر در چهار رشته مشترک با دانشگاههای این کشورها فعالیت می کنند. به طوری که در سال گذشته، حوزۀ امور بین الملل دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان امور بین الملل نمونه شناخته شد.
وی گفت: دانشگاه علامه طباطبایی جهش بزرگی از دانشگاه های نسل اول به نسل سوم داشته و در حوزه علوم انسانی مراکز رشد و نوآوری ایجاد کرده است. هیچ کسی باور نداشت که در حوزه علوم انسانی بتوانیم مراکز رشد و نوآوری ایجاد کنیم، ولی اکنون مراکز رشد ما به عنوان مراکز نمونه کشوری شناخته شده اند.
سلیمی افزود: دانشگاه دارای ۴ مرکز رشد است که سه مرکز آن در درون دانشکده ها است تا دانشجویان در زمان ورود به دانشگاه بتوانند کارهای خلاقانه و نوآورانه انجام دهند.
وی ادامه داد: دانشگاه علامه طباطبایی با تایید مرکز حمایت از کرسی های نظریه پردازی شورای انقلاب فرهنگی ، به عنوان دانشگاه نمونه کشوری در زمینه نظریه پردازی بر اساس اندیشه های بومی معرفی شده است و از ۱۳ کرسی اصیل نظریه پردازی، چهار کرسی آن متعلق به این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در پایان گفت: نخستین سامانه شفافیت در سطح دانشگاه های کشور در دانشگاه علامه طباطبایی افتتاح شد و به این ترتیب تمام اطلاعات دانشگاه از قبیل جذب ها، استخدام ها، پروژه های پژوهشی، اطلاعات مالی و پروژه های عمرانی به طور شفاف در سامانه قرار گرفته است. همچنین کتاب تاریخ دانشگاه که به همت استاد فقید احمد گل محمدی تحقیق و نوشته شده است، رونمایی می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر علی اسلامی پناه، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه این مراسم گفت: دانشگاه علامه طباطبایی به رغم جوان بودن نسبت به سایر دانشگاهها، رشد چشمگیری داشته و در دهه کنونی ساختار آن گسترش یافته است.
وی تاکید کرد: دانشگاه علامه طباطبایی به همت بزرگانی مانند دکتر حسین سلیمی، چنان توسعه پیدا کرده است که رئیس بعدی باید اقداماتی دو الی سه برابر وضعیت فعلی انجام دهد. همچنین بسیاری از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه اکنون جزو وزرا و معاونان وزرا هستند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: کار بسیار مهم و ماندگاری که در دانشگاه علامه طباطبایی انجام شده، مستندسازی اموال است.
وی در پایان گفت: علوم انسانی یکی از مظلومترین رشتههای علمی در کشور است و دانشگاه علامه طباطبایی با کارهایی که انجام داده است باید ثابت کند که می تواند ارتباطات بین المللی خوبی داشته باشد. این دانشگاه امید آینده علوم انسانی است و باید از طریق آن با دنیا تعامل برقرار کنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ میزند!
استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم
انگلیس سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف گرفت
چکهای برگشتی داروخانهها ۲ برابر شد
ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در هفته گذشته
تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیهها را جدی بگیرند