میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر محمدجواد دهقانی در این مراسم اظهار کرد: با امضای این تفاهم نامه علمی فصل مشترکی بین این دو مجموعه که اهداف مشترک علمی و پتانسیل های ملی و بین المللی قوی دارند، آغاز می شود.
وی افزود: موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) فعالیت های گسترده ای با دانشگاه های بین المللی و در سطح کشورهای اسلامی در حال انجام دارد که به عنوان مثال همکاری مشترک ISC با D8 را می توان ذکر کرد که بیش از ۴۲۵ دانشگاه از کشورهای عضو D8 در رتبه بندی ISC حضور دارند.
دهقانی گفت: یکی از فعالیت های مهم ISC نمایه سازی نشریات علمی پژوهشی در سطح بین المللی است که با برگزاری کارگاه های مختلف برای دانشگاه ها و سردبیران نشریات کشورها این مهم برای ارتقای جایگاه نشریات در حال اجرا است. امید است با همکاری شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام، هر چه بیشتر نشریات این دانشگاه ها نیز در ISC ثبت شوند تا از اطلاعات علمی آن، سایر پژوهشگران نیز از آن بهره مند شوند. همچنین، تاکید شد ISC نشریات به زبان های مختلف را نیز پوشش می دهد که امیدواریم در گام اول نشریات فارسی اتحادیه ثبت شوند.
وی افزود: موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) با همکاری وزارت عتف، سامانه رتبه بندی دانشگاه های مجازی کشور را در حال راه اندازی دارند که بیش از ۲۰۰ دانشگاه اطلاعات آنها در دست جمع آوری و رتبه بندی است. الگو و شاخص های استفاده شده در این سامانه را می توان برای شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام نیز بسط و گسترش داد.
دکتر کریم نجفی برزگر، دبیرکل شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام نیز با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر وحدت اسلامی تاکید داشته اند، اظهار کرد: این شبکه با عضویت ۵۷ کشور اسلامی می تواند در زمینه تبادل علمی، آموزشی و همچنین رشد زیرساخت های کشورهای اسلامی برای دستیابی به وحدت بیشتر، نقش آفرین باشد.
وی گفت: امید است با تجمیع ظرفیت های این دو مجموعه بتوان خدمات ارزنده ای را به جامعه علمی در عرصه ملی و بین المللی ارائه داد.
نجفی برزگر افزود: میزبانی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام با ۵۷ کشور تحت پوشش در دوره سه ساله حاضر در اختیار جمهوری اسلامی ایران است و ما آمادگی خود را برای همکاری با موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) اعلام می کنیم.
وی افزود: تاکنون ۶۰ دانشگاه بزرگ کشورهای اسلامی به عضویت این مجموعه در آمده اند و با تبادل چنین پتانسیل های علمی غنی می توان از این موارد بهره برداری ارزشمندی کرد.
دبیرکل شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام گفت: امضای تفاهم نامه همکاری های علمی پژوهشی سرآغاز فعالیت ها و تعاملات علمی بین دو مجموعه خواهد بود.
دکتر محمدرضا فلاحتی قدیمی فومنی، مشاور ریاست و مدیر روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی ISC در ادامه این جلسه گفت: از اولین اقداماتی که می توان در راستای عملیاتی سازی این تفاهم نامه انجام داد، برگزاری کارگاه های مشترک با موضوعات رتبه بندی دانشگاه ها و اعتبارسنجی و نمایه سازی عضو است.
وی در ادامه به معرفی برخی خدمات موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) پرداخت و درباره سامانه DOR گفت: این سامانه با حضور دکتر غلامی وزیر اسبق علوم رونمایی شد. شناسه دیجیتال اشیا (DOR) به شناسنامه دار شدن مقالات نشریه، همایش، کتاب، پایاننامه، آثار هنری، نرم افزار و ... کمک کرده است. این کد منحصر به فرد برای هر شی همانند اثر انگشت برای آن عمل خواهد کرد. برای مقالات نشریه با دریافت کد DOR در سامانه با آدرس https://dorl.net یا با استفاده از وب سرویس از سامانه مدیریت نشریات با یک کلیک، بلافاصله به مقاله یک لینک اختصاص داده میشود که موجب دسترس پذیری آسانتر به مقالات آن نشریه خواهد شد. خدمات این سامانه تا سال ۲۰۲۲ با هزینه ISC در اختیار جامعه علمی قرار خواهد گرفت و نشریات نیازی به پرداخت هزینه نخواهند داشت. ضمنا نشریات می توانند برای شماره های گذشته خود نیز DOR دریافت کنند.
فلاحتی در ادامه به معرفی سامانه نشریات نامعتبر پرداخت و گفت: این سامانه ISC را می توان در اختیار شبکه دانشگاه های مجازی نیز قرار داد تا از بانک اطلاعاتی آن استفاده کنند.
وی همچنین پیشنهاد کرد: برای سرعت بخشیدن به تعاملات نشست سه جانبه ای بین CINVU، ISC و سازمان D8 برنامه ریزی و برگزاری شود. همچنین، مقرر شد برای ایجاد ارتباط بین CINVU و ISC دفتر منطقه ای ISC در حوزه جغرافیایی CINVU پیگیری و تاسیس شود.
به نقل از موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، در پایان، تفاهم همکاری های علمی پژوهشی بین موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) و شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام امضا شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
میوهای با خواص ضد سرطان
نحوه پاسخگویی به سوالات آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ مشخص شد
بررسی چالش های حوزه دارو؛ از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی
مصرف ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش میدهد
ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش دهد؟
سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد