میرنیوز
به گزارش ایسنا، مصطفی بغدادی امروز در بیست و هشتمین رویداد آنلاین دوشنبههای استارتآپی با موضوع "صنایع غذایی" که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، این صندوق را نهاد مالی اکوسیستم نوآوری کشور توصیف کرد که تا به امروز بیش از ۷۰ طرح و برنامه و خدمت متفاوت در این زمینه برای مخاطبان مستقیم آن که موسسات و شرکتهای دانش بنیان هستند، تعریف شده است.
وی با تاکید بر اینکه امروز اکوسیستم نوآوری کشور فقط دربرگیرنده شرکتهای دانش بنیان نیست، خاطر نشان کرد: بخش بزرگی از این اکوسیستم را استارتآپها و مجموعههای فناوری که در پارکها مستقر هستند تشکیل میدهند و در صندوق نوآوری و شکوفایی سعی شده ابزارها و شیوههایی برای حمایت مالی از این اعضا با کمک معاونت سرمایه گذاری توسعه پیدا کند که از آن جمله میتوان به ابزار "هم سرمایه گذاری" اشاره کرد.
بغدادی افزود: خدمات "همسرمایهگذاری" هم از طریق سرمایه گذاری از طریق عاملان صندوق نوآوری و شکوفایی مانند صندوقهای پژوهش و فناوری، هم از طریق صندوقهای جسورانه بورسی و هم از طریق شتابدهندهها به عنوان یکی از سرویسهای به نسبت جدید صندوق نوآوری صورت میگیرد.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه اینها ابزارهایی هستند که ما سعی میکنیم به واسطه یک جزء دانش بنیان خدماتمان را به بقیه اجزای غیردانش بنیان اکوسیستم مثل استارت آپها برسانیم، یادآور شد: در عین حال این مزیت را دارد که صندوق نوآوری به صورت یک VC مستقیم، وارد اکوسیستم نشود و تعادل بازار مالی را به عنوان یک صندوق که توان مالی بیشتری به نسبت سایر صندوقهای کشور دارد، بهم نزند. علاوه بر آن این روش حمایتی، به معنای "شرکتداری" نیست، بلکه از طریق عاملان، طرحهای جذاب و مناسب تامین مالی میشوند بدون آنکه استارتآپها بخواهند شریک دولتی به مجموعه سرمایه پذیر بخش خصوصی تحمیل شود.
وی یادآور شد: برای اینکه خود این طرحها مخاطبان مناسب خود را پیدا کنند و همچنین برای ایجاد ارتباط مناسب میان صندوقها و شتابدهندهها و استارتآپها، برنامههای "دوشنبههای استارتآپی" پیاده سازی شد. دوشنبههای استارتآپی یک بستر و یک پلتفرم "بهمرسانی" است که طی آن سعی میشود عمدتا استارتآپهایی که دوره شتابدهی را به پایان رساندهاند، محصول قابل عرضه دارند و یا نیاز به جذب سرمایه بیشتر دارند را به سرمایه گذارانی که علاقهمند به سرمایه گذاری در این طرحها و استارتآپها هستند، معرفی کنیم.
بغدادی خاطر نشان کرد: بر این اساس تا کنون ۲۷ رویداد دوشنبه استارتآپی را برگزار کردیم که بیش از ۱۸۰ تیم را میزبان بودیم و بیش از ۴۷۰۰ مخاطب حضوری و آنلاین در این رویداد حضور داشتند. علاوه بر آن برای ۴۴ تیم توانستیم ۳۶۰ جلسات B۲B برگزار کنیم و ۱۶ تیم نیز موفق شدند ۴۸ میلیارد تومان جذب سرمایه داشته باشند.
به گفته وی در حال حاضر ۱۴ تیم در حال مذاکرات نهایی هستند برای اینکه حدود ۲۹ میلیارد جذب سرمایه دیگر داشته باشند.
بغدادی با بیان اینکه رویداد امروز بیست و هشتمین رویداد دوشنبههای استارتآپی است که برگزار شده است، ابراز امیدواری کرد که ۷ تیم حاضر در آن، طرحهای صنایع غذایی خود را ارائه دهند و بتوانند سرمایه لازم را جذب کنند.
وی با اشاره به اینکه در رویدادهای گذشته ۴۰ درصد از تیمهای حاضر در دوشنبههای استارتآپی خارج از استان تهران بودند، ادامه داد: بنابراین مقرر شده است که رویداد "دوشنبههای استارتآپی" در خارج از تهران با اولویت استانهای کمتر برخوردار نیز برگزار شود تا جریان جذب سرمایه به این استانها نیز منتقل شود.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح "استان آپ" در سال جاری خبر داد و یادآور شد: اجرای این طرح با میزبانی پارکهای علم و فناوری استانها آغاز شده است که متاسفانه با پیک پنجم کرونا همزمان شده و امیدواریم با پایان این پیک این طرح را در استان کرمان به عنوان اولین رویداد شروع کنیم.
وی استانهای قزوین و سمنان را از دیگر استانهایی نام برد که رویداد "استان آپ" در آنها برگزار میشود و ابراز امیدواری کرد که تا نیمه پاییز این رویداد برگزار شود و استانهای دیگر نیز در اولویت خواهند بود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد