میرنیوز
به گزارش ایسنا مجید محمدی امروز در سلسله نشستهای یکشنبههای صادراتی با موضوع نشست تجاری ایران-عمان که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، ایجاد و تقویت شرکتهای فناور و دانش بنیان برای رفع نیازهای جامعه و افزایش ثروت از طریق ارتقای فرهنگ نوآوری و کارآفرینی را نقش پارکهای علم و فناوری توصیف کرد و افزود: در این راستا شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان "ایجاد شرایط لازم و تامین خدمات و حمایتهای مورد نیاز برای شکل گیری و رشد کسب و کارهای دانش بنیان"، "اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی و جلوگیری از مهاجرت نخبگان"، "تولید ثروت از علم و تجاری سازی دستاوردهای علمی" و "مشارکت و ایفای نقش در توسعه منطقهای و رسیدن به اقتصاد دانش بنیان" را به عنوان ماموریتهای خود تعریف کرده است.
وی تعداد هستههای فناور مستقر در این شهرک را ۹۷ واحد و تعداد شرکتهای فناور نوپا را ۲۰۳ شرکت عنوان کرد و ادامه داد: علاوه بر آن ۲۸۲ شرکت فناور رشد یافته در این شهرک مستقر هستند که کل واحدهای مستقر در حال حاضر بالغ بر ۵۸۲ شرکت شده است.
محمدی، نرخ موفقیت ۵۸۲ هسته و شرکت فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را ۷۵ درصد عنوان کرد و ادامه داد: بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته میزان گردش مالی شرکتهای مستقر بالغ بر ۳۶۵۲ میلیارد تومان است. میزان فروش محصولات و خدمات این شهرک ۱۷۵۸ میلیارد تومان و حجم قراردادهای پژوهشی و فناوری ما ۸۱۷ میلیارد تومان برآورد شده است.
رییس اداره انتقال فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تعداد محصولات تجاری سازی شده این شهرک را ۱۶۲۰ محصول عنوان کرد و افزود: شرکتهای مستقر در این شهرک تاکنون ۳۷ میلیون دلار صادرات خدمات و محصولات داشتهاند.
محمدی با بیان اینکه اجرای طرحهای مشارکتی را از سال ۹۷ در دستور کار قرار دادیم، خاطر نشان کرد: در سال گذشته ۱۱ پروژه مشترک با حجم ۹۱ میلیارد تومان اجرایی شده است. این تعداد در سال ۹۸ تعداد ۶ پروژه و در سال ۹۷ تعداد ۲ طرح بوده است.
نقش شهرک در تولید محصولات کرونایی
رییس اداره انتقال فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به نقش آفرینی این شرکت در زمینه تامین نیازهای کرونایی کشور، گفت: تولید روزانه ۵۲ هزار لیتر مواد ضد عفونی کننده، ۱۹ هزار ماسک نانو، ۱۵۰ هزار ماسک ۳ لایه و ۷۲ دستگاه و تجهیز از دستاوردهای شرکتهای مستقر در این شهرک است.
وی ادامه داد: علاوه بر آن ۱۰ شرکت در زمینه تولید مواد ضد عفونی کننده، ۴ شرکت در زمینه تولید دستگاههای ضد عفونی کننده، یک شرکت در زمینه تولید دوربین غیر تماسی تب سنج، ۴ شرکت در زمینه تولید ماسک نانویی بیمارستانی و ۶ شرکت در زمینه تولید تجهیزات بیمارستانی و تنفسی فعال هستند.
پتانسیلهای صادراتی شهرک
محمدی به وضعیت صادراتی محصولات این شهرک اشاره کرد و یادآور شد: تجهیزات بهبود زخم، تختهای بیمارستانی، چراغهای جراحی، سیستمهای تصویربرداری با اشعه ایکس، الکتروکاردیوگراف ۳ و ۶ کاناله و دستگاه فشار معکوس برای درمان زخم که از سوی شرکتهای مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تولید شده است، از جمله پتانسیلهای صادراتی ما به شمار میرود.
به گفته وی، ایمپلنتها و پروتزهای پزشکی، مستربچهای افزودنی بر پایه PE و PP، سازگار کننده در کامپاندهای پلیمری، نانو افزودنیها، چسب بین لایهای، رنگهای خوراکی طبیعی، امولسیونهای طعمی، امولسیفایر و پایدار کننده غذایی، سیروپ زعفران، طعم دهندههای غذایی با منشا طبیعی و روانکارهای صنعتی از دیگر پتانسیلهای صادراتی این شهرک است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد