میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در حاشیه بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از اماکن و فضاهای ورزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سالن ورزشی چندمنظوره زنده یاد نیکخواه بهرامی، یکی از قدیمیترین اماکن ورزشی این دانشگاه به شمار میرود که از چندی پیش، اقدامات ایمنسازی، مرمت و بهسازی آن در دستور کار قرار گرفت که خوشبختانه با حمایتهای دکتر امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی و همچنین حمایتهای بیدریغ دکتر لاری معاون وزیر بهداشت، این سالن ورزشی مورد تعمیر و بازسازی قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: این سالن ورزشی چند منظوره از مدت ها قبل و به مرور زمان دچار استهلاک و فرسودگی شده بود که خوشبختانه با کمک و حمایتهای مادی و معنوی مدیران در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و همچنین رئیس صندوق رفاه دانشجویان و نیز تلاشهای دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، طی یک سال گذشته مورد بهسازی و ایمنسازی قرار گرفت و امروز مجددا شاهد افتتاح این سالن ورزشی چند منظوره هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به حجم بالای دانشجویان این دانشگاه و کمبود سرانه ورزشی به ازای هر دانشجو اشاره کرد و گفت: به دلیل انبوه عظیم دانشجویان این دانشگاه، با کمبود فضاها و سالنهای ورزشی در محیطهای دانشگاهی و خوابگاهی دانشگاه مواجه هستیم که باید در راستای رفع این مشکلات گامهای مساعدی برداریم. کمبود سرانه ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از جمله مواردی است که باید در راستای رفع آن قدمهای سازندهای برداریم. هم اکنون سرانه ورزشی به ازای هر دانشجو در این دانشگاه ۴۰ سانتیمتر مربع است که این رقم سرانه، از استانداردهای لازم، پایینتر است.
وی با بیان اینکه توسعه فضاهای ورزشی در دستور کار هیات علمی و همچنین دستاندرکاران معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه قرار دارد، خاطرنشان کرد: به دلیل کمبود فضاهای فیزیکی و محدودیت جغرافیایی، فعلا تلاش شده است در مسیر ایمنسازی و بازسازی سالنهای ورزشی در دانشگاه و خوابگاههای دانشجویی، اقدامات لازم صورت گیرد.
دکتر زالی همچنین به لزوم بازسازی و ایمن سازی سالن ورزشی اصلی دانشگاه اشاره کرد و گفت: فرایند بازسازی و ایمنسازی این سالن در حال انجام است و اقدامات عمرانی در حال تکمیل است. همچنین با حمایتهای وزارت بهداشت در تلاش هستیم تجهیزات و فضاهای ورزشی استاندارد برای خوابگاههای دانشجویی از جمله خوابگاه دخترانه الزهراء(س) و خوابگاه پسرانه امام علی(ع) تامین کنیم که اعتبارات مالی آن مورد تصویب قرار گرفت.
به گزارش مفدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به پراکندگی واحدهای خوابگاه دانشجویی دانشگاه اشاره کرد و گفت: حدود ۱۷ خوابگاه دانشجویی، کار اسکان دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی را برعهده دارند و این پراکندگی خوابگاهها در سطح شهر، مشکلات زیادی برای ما به همراه دارد. به هرحال برخی خوابگاههای دانشجویی ما با توجه به عمر بالا نیاز به بازسازی وتامین فضاهای مدرن ورزشی دارند که خوشبختانه موضوع بازسازی وایمنسازی آنها در دستور کار است. امیدوارم بتوانیم در مسیر توسعه و بسط فضاهای ورزشی در دانشگاه گامهای سازندهای برداریم و تا حدودی به اختلال سرانه ورزشی دانشگاه کمک کنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت