میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا دانشگاه علامه طباطبایی با حضور دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی افتتاح شد.
زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه بازدید از این پایگاه، اولویت معانین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی را توسعه زیرساخت ها و فضای فیزیکی لازم برای افزایش دسترسی و تسریع در روند واکسیناسیون اعلام کرد.
وی گفت: پایگاه تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علامه طباطبایی، صد و هشتمین مرکز تجمیعی در استان تهران است که به مدار ارائه خدمات واکسیناسیون پیوسته است.
زالی گفت: در مسیر گسترش این پایگاه های تجمیعی، نیازهای منطقه ای نیز مورد توجه قرار می گیرد و دانشگاه علامه طباطبایی بر اساس آمایشی که معاونان بهداشت انجام داده اند، می تواند بخش عظیمی از نیازهای واکسیناسیون غرب تهران را برطرف کند.
آمادگی لازم برای افزایش واکسیناسیون به ۱۵۰ هزار دوز در پایتخت
وی از افزایش ۱۰ هزار دوزی تزریق واکسن طی ۲۴ ساعت در استان تهران خبر داد و گفت: روز گذشته میزان تزریق واکسن در استان تهران به ۸۳ هزار دوز رسید و آمادگی لازم برای افزایش آن به ۱۵۰ هزار دوز در پایتخت وجود دارد که البته سبد مکفی از واکسن های داخلی و خارجی نیز باید تامین شود. ثبت این رکورد تهران را به استاندارد میزان تزریق نزدیک خواهد کرد.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران راه اندازی پایگاه تجمیعی واکسیناسیون در سالن ورزشی دانشگاه علامه را نمایشی ارزنده از هم افزایی بین بخشی دانست و ضمن ابراز امیدواری از افزایش این همکاری ها، افزود: طی یکی دو هفته اخیر بیشتر شاهد اقدامات بین بخشی در تهران بوده ایم.
وی گفت: در تجربه کشورهای موفق برای مهار بحران کرونا نیز پیشتازی در به میدان آوردن سایر نهادها و دستگاه های غیرمرتبط به چشم می خورد.
زالی در خصوص وضعیت شیوع بیماری کرونا در تهران، بیان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته بالغ بر ۲۲ هزار و ۷۰۰ مراجعه کننده سرپایی در مراکز بهداشت و درمان تهران به ثبت رسیده است و اگر این آمار سیرنزولی نداشته باشد، انتظار تغییر شگرفی در وضعیت پایتخت نخواهیم داشت.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران، اظهار داشت: به دنبال ثبت بیش از ۲ هزار و ۳۱۰ مورد بستری در روز گذشته، تعداد بیماران بستری به ۹ هزار و ۴۸۴ مورد در استان تهران رسید که از این تعداد با بستری ۲۲۵ نفر در بخش مراقبت های ویژه طی ۲۴ ساعت گذشته، در کل ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر هستند.
امکان انجام روزانه بیش از ۲ هزار دوز واکسن کرونا در دانشگاه علامه طباطبایی
دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این مراسم، پایگاه تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علامه طباطبایی را چهلمین مرکز تجمیعی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد و گفت: این مرکز آمادگی کامل برای تزریق روزانه ۲ هزار دوز واکسن کرونا را دارد و امیدواریم با همکاری سایر دستگاه ها، این مراکز توسعه بیشتری پیدا کند.
وی با اشاره به لزوم ثبت رکورد تزریق روزانه ۱۵۰ هزار دوز واکسن کرونا در استان تهران، عنوان کرد: باید آمادگی کامل برای پوشش حداکثری واکسیناسیون صورت گیرد و بر همین اساس راه اندازی هر نوع مرکز تجمیعی واکسیناسیون و گسترش فضای فیزیکی توجیه منطقی دارد.
کوهپایه زاده همکاری بین دانشگاهی را فرصتی برای دسترسی بهتر شهروندان به واکسن کرونا دانست و گفت: باید از تمام این فرصت ها برای مقابله با بحران کرونا و واکسیناسیون بهره گیری کنیم.
امکان حضور دانشجویان از ابتدای ترم جدید با تکمیل واکسیناسیون
دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به تجهیز و راه اندازی پایگاه واکسیناسیون در این دانشگاه، گفت: با همکاری ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران این مرکز به منظور تسریع و جلوگیری از ازدحام در روند واکسیناسیون، وارد مدار ارائه خدمت به اساتید و اهالی این منطقه شده است.
وی افزود: همچنین سعی بر این است با تکمیل واکسیناسیون، امکان حضور دانشجویان در دانشگاه نیز از ابتدای ترم جدید تحصیلی فراهم شود.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد