میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، پیمان صابریان رئیس مرکز اورژانس تهران در برنامه «سلام تهران» که امروز از شبکه پنج سیما پخش شد، با اشاره به چند برابر شدن زحمات اورژانس تهران در ایام کرونا، اظهار کرد: پس از ورود کووید ۱۹ به کشور، همکاران ما بار مضاعفی را به دوش کشیدند. چون در فوریتهای پزشکی، ما مکلفیم که در کوتاهترین زمان، خدمات اولیه را به مددجو ارائه دهیم. پس از ورود کووید در اسفند ۱۳۹۸، استرسهای مقابله با این بیماری بسیار زیاد بود و همکاران بنده بدون شناخت و اطلاعات دقیق به این بیماری، پای کار آمدند و به مردم خدمات دادند.
وی درباره اقدامات انجام شده توسط اورژانس تهران در ایام کرونا، گفت: از همان ابتدای شروع این بیماری، انتقال افراد مبتلا به بیمارستان و همچنین ارائه خدمات اولیه مثل مایع درمانی و اکسیژن تراپی، توسط اورژانس به افرادی که در قرنطینه خانگی بودند، انجام میشد. از ابتدای شیوع کرونا تا کنون، اورژانس تهران، چهار شهید مدافع سلامت را داشته است. بعضی از این افراد، اواخر خدمت خود را میگذراندند؛ ولی پا پس نکشیدند و تا آخرین لحظه برای ارائه خدمت به مردم ایستادند.
او با اشاره به مشارکت اورژانس تهران در تزریق واکسیناسیون عمومی کرونا، اظهار کرد: تقریباً از ۱۰ روز پیش، طبق دستور دکتر نمکی و دکتر کولیوند، قرار بر این شد که اورژانس تهران در روند واکسیناسیون کمک کنند و به آن سرعت ببخشند. ما حدود ۱۷ مرکز واکسیناسیون را در تهران فعال کردیم. ۶ پایگاه خودرویی داریم که افراد میتوانند با ماشین شخصی برای دریافت واکسن تشریف ببرند. ۱۱ مرکز هم به صورت فردی به مردم در زمینه واکسیناسیون ارائه خدمت میکند. علاوه بر آن پنج اتوبوس آمبولانس، دو موبایل کلینیک و چهار آمبولانس را فعال کردیم تا اگر در مرکزی تراکم جمعیت ایجاد شد، همکاران عملیات ویژه به سرعت وارد عملیات شوند تا از تراکم مراجعین و مدت انتظار بکاهند. خدا را شکر، تاکنون همه اقدامات به خوبی انجام شده و سرعت واکسیناسیون بالا رفته است.
صابریان با اشاره به حجم بالای مأموریتهای اورژانس تهران، خاطرنشان کرد: از ابتدای فرآیند شروع واکسیناسیون، اورژانس تهران آمادگی خود را در زمینه تزریق واکسن کرونا و ارائه خدمات اعلام کرد. اورژانس، سازمانی چابک و چالاک است و روزانه با تعداد زیادی مأموریت روبهرو است. با توجه به ۲۵۰۰ نیروی عملیاتی در تهران، روزانه تقریباً پنج هزار مأموریت صورت میگیرد. بالغ بر ۲۰ تا ۲۵ هزار تماس را پاسخگو هستیم. حداقل ۴۰ درصد این تماسها، مشاوره کرونا است.
وی با بیان اینکه شرایط تحریمی باعث ایجاد مشکل در ورود واکسن به کشور و کند شدن روند واکسیناسیون شده بود، گفت: شرایط تحریمی ایران باعث شده بود که ورود واکسن کرونا به کشور، سخت باشد. در حال حاضر تعداد زیادی واکسن وارد کشور شده و در حال توزیع است. به نظرم هر تعداد واکسن که وارد کشور شود را میتوانیم به سرعت تزریق کنیم. به جای اینکه واکسیناسیون دو میلیون واکسن طی یک هفته انجام شود، میتوان در چهار روز انجام داد. تسریع در روند واکسیناسیون، باعث افزایش روحیه در افراد میشود و آن فرد از نظر روانی و اجتماعی میتواند خدمات بهتری را به جامعه خود ارائه دهد.
رئیس مرکز اورژانس تهران در ادامه با اشاره به تزریق روزانه ۳۰ تا ۴۰ هزار واکسن توسط اورژانس تهران، بیان کرد: ورود واکسن در این مدت بسیار دچار مشکل بود، ولی اکنون روند بسیار خوبی را داریم. ما هم اکنون روزانه حدود ۳۰ الی ۴۰ هزار تزریق را در تهران انجام میدهیم. در صورت وجود واکسن، با ۲۴ ساعته کردن مراکز خود، قادر به افزایش تعداد تزریق به صورت شبانهروزی هم هستیم.
صابریان در پایان گفت: جامعه واکسینه شده از لحاظ اجتماعی و اقتصادی آرامتر هستند و کمتر دچار پیکهای مختلف میشوند. تعداد زیادی از بیماران ما، افرادی هستند که در قرنطینه خانگی به سر میبرند و یا عوارض ناشی از کرونا را دارند. حدود ۲۰ الی ۲۵ درصد مأموریتها برای این افراد است که بار زیادی را برای اورژانس کشور ایجاد میکند. قطعاً تسریع روند واکسیناسیون عمومی در جامعه، عوارض ناشی از کرونا را کمتر کرده و بار کاری ما را نیز کاهش میدهد.
منبع : خبرگزاری مهر
بومی سازی «کیتهای تشخیص بر بالین» برای تسهیل انجام آزمایش در مناطق محروم
تمام آنچه دانشآموختگان ۲۴ رشته علوم پزشکی باید درباره خدمات قانونی و طرح بدانند
چگونه با طب سنتی لاغر شویم+ روشهای پاکسازی بدن
چگونه با طب سنتی لاغر شویم +روشهای پاکسازی بدن
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
نشست شورای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار میشود
مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوانها
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه
افزایش تعرفه اینترنت منوط به کیفیت قابل قبول و رضایت نسبی کاربران است
رئیس جمهور روز دانشجو به دانشگاه تهران می رود
استرس روانی سرطان را چگونه کاهش دهیم
قبل از انجام لیزر این نکات را بخوانید
آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد ۱۲ آذر برگزار میشود
حضور ۳۰ شرکت صنعتی فعال در حوزه پارچه و لباس در دانشگاه آزاد
چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد