میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر سید امید فاطمی، دبیر این جشنواره اظهار کرد: با توجه به دانش و تجربیات استادان، دانشجویان و کارشناسان دانشگاه تهران در حوزه فناوری اطلاعات و یادگیری الکترونیکی، اولین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال ( UT NEXT 1400) با مشارکت کلیه فرهیختگان دانشگاه و با همکاری اداره کل روابط عمومی، معاونتهای پژوهش و فناوری، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی و پارک علم و فناوری در استقبال از سال تحصیلی جدید، دوم تا یازدهم شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: این جشنواره تلاش میکند با همکاری همه اعضای خانواده دانشگاه تهران و دانشگاهها، پژوهشگاهها، اندیشمندان و پژوهشگران کشور محیطی را برای عرضه یافتهها، تجربهها، دستاوردها و پیشنهادها در زمینه حوزههای مرتبط با فناوریهای دیجیتالی (فناوری اطلاعات و یادگیری الکترونیکی) فراهم کند.
دکتر فاطمی، ایجاد بستری برای عرضه آخرین دستاوردها و تلاشهای دانشگاه تهران در حوزه فناوریهای دیجیتالی، پدیدآوردن محیطی برای تعامل میان استادان، دانشجویان و کارشناسان، ترویج و توسعه گفتمان دیجیتال بین مخاطبان دانشگاه و حرکت در جهت تربیت استاد دیجیتالی، دانشجوی دیجیتالی و کارشناس دیجیتالی، ارائه نقشه راه دانشگاه تهران دیجیتال، بحث و هماندیشی و ایجاد بستری برای عرضه یافتههای حوزه یادگیری الکترونیکی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.
رئیس مرکز فناوریهای دیجیتال دانشگاه تهران افزود: همچنین ارزیابی نظام یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تهران، آیندهنگاری در حوزه یاددهی و یادگیری دانشگاه، تشویق و ترویج تولید محتوای الکترونیکی با تمرکز بر ارتقای کیفیت زیباشناختی محتوا، شناسایی و تقدیر از فعالان حوزه دیجیتال و هدایت و حمایت از ایدهها و ایجاد تسهیلات لازم برای ادامه فعالیت و شناسایی و جذب کارآفرینان بالقوه در حوزه دیجیتال را میتوان از دیگر اهداف این جشنواره دانست.
دبیر جشنواره تصریح کرد: «برای تحقق اهداف، جشنواره در سه محور جشنواره یادگیری الکترونیکی (نهم تا یازدهم شهریور)، همایش یادگیری الکترونیکی: تجربههای زیسته، ارزیابی و آیندهنگاری (دوم تا هفتم شهریور) و جشنواره فناوریهای دیجیتال (ششم تا یازدهم شهریور) برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در محورهای همایش سعی بر این شده است که همه متخصصان بتوانند تجربه، یافته و نتایج پژوهش خود را ارائه کنند، گفت: به همین منظور همایش در دو بخش برگزار میشود؛ بخش اول با عنوان «تبادل تجربیات یاددهی و یادگیری الکترونیکی» که در این بخش کافی است کاربران خلاصه گسترده مقاله را که حاوی تجربه زیسته خود بهویژه در دوران آموزش غیر حضوری است، ارائه کنند. در بخش دوم با عنوان «علم و هنر یاددهی – یادگیری (پداگوژی) و آموزش عالی آینده» دریافت مقالههای متخصصان در زمینه آینده آموزش عالی مورد نظر است و محققان تا هشتم مرداد ماه فرصت دارند خلاصه گسترده مقاله (۱۵۰۰ کلمه) خود را ارسال کنند.
دکتر فاطمی در ادامه خاطرنشان کرد: «در محور جشنواره یادگیری الکترونیکی نیز آثار الکترونیکی برتر به لحاظ هنر، تکنیک و شیوه، معرفی دورههای برتر دانشگاه و معرفی دانشجویان و کارشناسان فعال در یادگیری الکترونیکی برنامهریزی شده است. همچنین برگزاری نمایشگاه تخصصی و معرفی شرکتهای دانشبنیان، ارائه سخنرانیهای کلیدی و مصاحبههای تخصصی، برگزاری میزگردهای تخصصی، معرفی خدمات فناوریهای دیجیتالی دانشگاه تهران، معرفی نقشه راه دانشگاه تهران دیجیتال و دریافت ایده و راه حلهای فناوری دیجیتال (reverse pitch) از برنامههای محور جشنواره فناوریهای دیجیتال خواهد بود.
رئیس مرکز فناوریهای دیجیتال دانشگاه تهران تصریح کرد: امید داریم که همه اعضای خانواده دانشگاه تهران با بیش از چهل هزار کاربر فعال در زمینههای یادگیری الکترونیکی و فناوری اطلاعات و پژوهشگران ملی و بینالمللی اثر، مقاله، نوشته و تجربه خود را به این جشنواره ارائه کنند.
به نقل از دانشگاه تهران، علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برگزاری این جشنواره میتوانند به وبگاه https://digital.ut.ac.ir و https://next1400.ut.ac.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ میزند!
استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم
انگلیس سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف گرفت
چکهای برگشتی داروخانهها ۲ برابر شد