میرنیوز

دانشگاه تهرانی‌ها می‌توانند ۲۰ واحد از دروس رشته‌های دیگر را هم فرابگیرند

دانشگاه تهرانی‌ها می‌توانند ۲۰ واحد از دروس رشته‌های دیگر را هم فرابگیرند 2021-07-26T19:19:30+04:30

به گزارش ایسنا، دکتر محمود نیلی احمدآبادی در پنجمین «مراسم روزی با دانشگاه تهران» که امروز به‌صورت برخط برگزار شد، گفت: امروز، روز بزرگی است و خیلی خشنودیم که این فرصت فراهم شد تا با یکدیگر گفت‌وگو کنیم و در کنار هم بتوانیم امر مهمی را که پیش روی شما دانش‌آموزان قرار گرفته است را به سمت درست هدایت کرده و کمک کنیم تا بهترین تصمیم گرفته شود.

وی تصریح کرد: لازم است در ابتدا توضیح بدهم که چرا برای ما این موضوع امر مهمی است، اگر دقت کنیم همه اتفاق‌های بزرگ و خوبی که در دنیا رخ داده و امروزه برای بشر رفاه و آسایش به همراه آورده و توانسته وضعیت مردم را بهتر کند، ناشی از پشتکار کسانی بوده که با به‌کارگیری علم، دانش و تخصص خود و همچنین با داشتن شخصیت قوی و محکم توانسته‌اند گام‌های بزرگی را بردارند. بسیاری از این اشخاص در همین دانشگاه‌ها و به واسطه علم و دانشی که فراگرفته‌اند به این توانمندی‌ها دست پیدا کرده‌اند، حتی آنهایی هم که در دانشگاه تحصیل نکرده‌اند، از ظرفیت دانشگاه‌ها برای پیشبرد اهداف خود بهره برده‌اند.

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه در ایران هم تحولات اساسی و مهم کشور مدیون دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها است، افزود: کسانی‌که در دوران نوجوانی تصمیم درستی گرفته‌اند، یعنی با اندیشه و آگاهی، انتخاب صحیح و محل مناسب را برگزیده‌اند و بعد در ادامه راه نیز از ظرفیت‌هایی که در اختیارشان قرار گرفته به خوبی بهره‌برداری کرده‌اند. پس اگر ما می‌خواهیم آینده کشور را تضمین و به دانش‌آموزان کمک کنیم تا بهترین راه را متناسب با توانمندی و علاقه‌مندی‌هایی که دارند انتخاب کنند، باید نخست اطلاعاتی که داریم را به اشتراک بگذاریم و برای شما توضیح دهیم که چه اتفاق‌هایی در حوزه علم و دانش در حال رخ دادن است و چه ظرفیت‌ها و امکاناتی در اختیارتان قرار خواهد گرفت و بعد کمک کنیم تا بین این امکانات و ظرفیت‌ها و علاقه‌ای که دارید بتوانید یک ارتباط منطقی برقرار کنید تا هم شما دانش‌آموزان و خانواده‌تان و هم کشور به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها و امکانات بهره‌مند شوند.

دکتر نیلی احمدآبادی در ادامه با تبیین جایگاه علمی و قدمت دانشگاه تهران اظهار کرد: ما درباره دانشگاه تهران صحبت می‌کنیم، دانشگاهی که در هر جای کشور گام برداریم اثر خیر و برکات دانش‌آموختگان، استادان و فعالیت‌های دانشگاه را می‌توان مشاهده کرد. حتی در دنیا هم دانش‌آموختگان سرافراز دانشگاه تهران نام ایران را بلند آوازه کرده‌اند و ما فکر می‌کنیم تضمین آینده کشور رابطه تنگاتنگی با کیفیت و عملکرد جوانان دارد و دانشگاه تهران به دلیل سابقه‌ای که به‌عنوان قدیمی‌ترین مرکز آموز عالی کشور دارد، می‌تواند یک زیست منحصر به‌فردی را در اختیار جوانان قرار دهد.

به گفته وی، این سابقه یعنی دانش نرم، بخش سخت‌افزاری قوی و تجربه طولانی در کنار یکدیگر می‌توانند بهترین آموزش‌ها را در سطح ملی و بعضاً بین‌المللی به جوانان ارائه دهد. یک جوان ایرانی و یک دانش‌آموخته هم نیاز به فراگیری علم و دانش و تخصص دارد و هم باید ظرفیت‌های فردی، اجتماعی و مهارت‌های خود را توسعه دهد. پس ما به دنبال کمک کردن و ساختن یک جوان با همه ظرفیت‌ها هستیم، فرد تک بعدی لزوماً در تمامی جنبه‌های زندگی موفق نخواهد بود و شرط بهره‌مندی از همه توانمندی‌ها توسعه و تقویت همه‌جانبه ظرفیت‌ها است.

وی  با عنوان اینکه یکی از دغدغه‌های همه دانش‌آموزان این است که در چه رشته‌ای ادامه تحصیل دهند، افزود: انتخاب رشته تصمیم بسیار مهمی است، اما دقت کنید که این آخرین تصمیم شما نیست و دانشگاه باید برای دانشجویان خود این فرصت را فراهم کند که هر زمانی اگر خواستند بتوانند در تصمیم خود تجدیدنظر کنند یا جنبه‌های دیگری را به تخصص خود بیافزایند. دانشگاه تهران به واسطه تجربه طولانی و تخصصی که در حوزه آموزش عالی دارد به خوبی به این دغدغه دانش‌آموزان توجه کرده است. لذا، سیستم آموزشی دانشگاه تهران توانسته است امکان تغییر رشته و همینطور یادگیری در سایر حوزه‌های آموزش را برای دانشجویان خود فراهم کند.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری دوره‌های کهاد و دووجهی خاطرنشان کرد: همان گونه‌که می‌دانید دانشگاه تهران یک دانشگاه جامع است و به این ترتیب می‌تواند به یک فرد در حوزه‌های مختلفی که جزو علایق دیگر و یا حتی اصلی آن باشد برای یادگیری بهتر کمک کند. به طور مثال یک شخصی ممکن است به رشته کشاورزی وارد شود، ولی به هنر و ادبیات و یا رشته‌های حوزه علوم و علوم اجتماعی هم علاقه‌مند باشد که البته ما امروز در دانشجویان این علایق را بسیار گسترده می‌بینیم. باید گفت این دانشگاه، با برگزاری دوره‌های کهاد و دووجهی این امکان را فراهم می‌کند تا دانشجو بتواند نزدیک به بیست واحد از درس‌های خود را از رشته‌های دیگر اخذ کند. بنابراین، دانشجویان می‌توانند در کنار رشته اصلی خود یک یادگیری دیگری را هم کسب کنند، همانطور که عنوان شد امکان تغییر رشته هم در شرایطی فراهم شده است.

دکتر نیلی  با تبیین فعالیت‌ها و امکانات دانشگاه تهران در زمینه‌های مختلف تصریح کرد: بهره‌مندی از استادان بسیار خوب و زیرساخت‌های مناسب این اطمینان را برای دانشجویان فراهم می‌کند تا از حداکثر یادگیری در دوران تحصیل بهره‌مند شوند. همچنین امکانات خوابگاهی، ورزشی و آزمایشگاهی مطلوب هم از جمله شرایطی است که آرامش و نشاط لازم را برای افزایش راندمان دانشجویان فراهم می‌کند. در کنار این امکانات، فضاهای اجتماعی و فرهنگی وجود دارد که دانشجویان می‌توانند در قالب تشکل‌های مختلف علمی، دانشجویی، هنری و فرهنگی فعالیت کنند. سایر مهارت‌های فردی نیز همچون خود مدیریتی، نوآوری، خلاقیت و کار تیمی مواردی است که دانشگاه تهران تلاش دارد با کمک خود دانشجویان در آنها ایجاد کند تا در دوران دانشجویی و به‌ویژه بعد از دانش‌آموختگی بتوانند در جامعه یک چهره موفقی را نشان‌دهند، همانطورکه سایر دانش‌آموختگان موفق دانشگاه تهران این‌گونه عمل کرده‌اند.

وی در ادامه با تأکید بر کسب مهارت‌های فردی و کارآفرینی توسط دانش‌آموختگان دانشگاه گفت: ایجاد کسب و کار توسط دانش‌آموختگان یک هدف مهم محسوب می‌شود. بسیاری از دانش‌آموختگان باید به این توانمندی برسند و به سرعت دانش و تخصصی که دارند را به کسب و کار تبدیل کنند تا بتوانند چهره موفق‌تری از خودشان را در جامعه بروز دهند. ما در دانشگاه تهران شبکه نوآوری و فناوری را داریم که البته منحصر به فضای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین پارک‌های علم و فناوری دانشگاهی کشور نمی‌شود، بلکه شبکه‌های نوآوری را در کنار کلاس‌های درس و آزمایشگاه‌ها قرار داده‌ایم تا دانشجویان در این زیست‌بوم اکوسیستم که آموزش، پژوهش و یادگیری قرار گرفته بتوانند تجربه‌ها و مهارت‌های لازم را کسب کنند. با هدایت راهبردی که پارک علم و فناوری و مراکز نوآوری ارائه می‌دهند، دانشجو را برای تبدیل توانمندی‌ها به کسب و کار آماده می‌کنند و این هم یک فضای ویژه‌ای است که دانشگاه تهران ایجاد کرده است.

رئیس دانشگاه تهران با اظهار اینکه علم و دانش محدوده جغرافیایی ندارد و یکی از ویژگی‌های بارز دانشگاه و علم بین‌المللی بودن آن است، بیان کرد:خوشبختانه آوازه بلند دانشگاه تهران، سابقه و شبکه بین‌المللی که در آن فعالیت دارد، این امکان را برای یک دانشجو و حتی دانش‌آموخته دانشگاه تهران فراهم می‌کند که با نهادها و دانشگاه‌های بین‌المللی آشنا شود و ارتباط برقرار کند. در دانشگاه تهران زمینه بسیار خوب تبادل استاد و دانشجو با مراکز معتبر بین‌المللی فراهم شده است که همه اینها منجر می‌شود تا دانشجوی دانشگاه تهران بتواند در جریان آخرین رویدادهای علمی و اتفاق‌های دنیای دانش و تخصص قرار بگیرد و به این ترتیب باز یک جنبه دیگری از ظرفیت‌های دانشجویان متبلور خواهد شد. در یک کلام می‌توانم بگویم دانشگاه تهران تلاش کرده از هیچ موضع و رویکردی غافل نشود.

دکتر نیلی  در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد:ما به واسطه مسئولیت اجتماعی که برای خود قائل هستیم و اینکه دانشگاه تهران را به‌عنوان یک نهاد ملی و نماد و پرچم‌دار آموزش عالی کشور می‌دانیم، تلاش کرده‌ایم هر امری را با بالاترین کیفیت با کمک دانشجویان، استادان، کارمندان و شبکه‌های دوستداران، خیرین و پشتیبانان فراهم کنیم و این اطمینان را به هر فردی بدهیم که وقتی وارد دانشگاه تهران می‌شود از بهترین‌ها استفاده خواهد کرد. امیدوارم دانشگاه تهران همواره با بهره‌مندی از ظرفیت‌های خود بتواند امکان تربیت دانش‌آموختگان موفق، کارآمد، کارآفرین و خلاق را فراهم‌آورد تا جوانان و دانشجویان آینده روشن‌تری را پیش روی داشته باشند.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران،در ادامه این برنامه دکتر فرشته امین، مدیر باشگاه دانش‌آموزی به معرفی برنامه‌های پنجمین دوره «روزی با دانشگاه تهران» پرداخت و گفت: با هدف تقویت ارتباط مؤثر بین دانشگاه و جامعه، آشناسازی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها با دانشگاه و نشان‌دادن فضای علمی و فرهنگی با نشاط و متمایز آن و به‌منظور ایجاد علاقه، انگیزه و روحیه تلاش برای ورود به نماد آموزش عالی ایران و جذب دانشجویان برتر، پنجمین دوره برنامه روزی با دانشگاه با شعار «دانشگاه تهران؛ دانشگاه نخبگان» برگزار می‌شود.

وی افزود: این برنامه با هدف کمک به داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه‌ها برای انتخاب صحیح و آگاهانه رشته‌های تحصیلی و همچنین آشنایی با دانشگاه تهران و معرفی دانشکدگان و دانشکده‌ها، امکانات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، رفاهی و رشته‌ها، امکانات و ظرفیت‌های دانشکده‌ها و آشنایی با باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران و نحوه عضویت در آن طراحی شده است که به دلیل شرایط کرونا در کشور، امسال نیز مانند سال گذشته به‌صورت آنلاین از طریق سایت باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه برگزار می‌شود.

دکتر امین با تشریح امکانات و اطلاعات ارائه شده در این دوره از برنامه روزی با دانشگاه تهران افزود: در گزینه دانشکدگان و دانشکده‌ها یکسری اطلاعات شامل آلبوم تصاویر، کلیپ‌های آشنایی، بروشورهای معرفی و تور مجازی (برای برخی دانشکده‌ها) و آدرس سایت‌ها به تفکیک دانشکدگان / دانشکده‌ها قرار گرفته است. همچنین برای استفاده از برنامه گفت‌وگو با معاونان آموزشی از طریق لینک‌های موجود در بخش ورود به اتاق‌های گفت‌وگو با معاونان آموزشی در دانشکدگان / دانشکده‌ها، دانش‌آموزان می‌توانند تمامی سؤال‌های خود در ارتباط با رشته‌های تحصیلی مختلف، بازار کار آنها، امکان ادامه تحصیل در آن رشته‌ها و.... را با معاونان آموزشی و اعضای هیأت علمی حاضر در اتاق مربوط مطرح کنند.

مدیر باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: همچنین برخی دانشکده‌ها در اتاق گفت‌وگو، برنامه آنلاین و مسابقه دارند. در قسمت ورود به بخش معرفی دانشگاه تهران، کلیپ‌هایی جهت آشنایی دانش‌آموزان با این دانشگاه و بخش‌های مختلف آن قرار گرفته است. در بخش معرفی باشگاه دانش‌آموزی نیز اطلاعات تکمیلی در مورد این باشگاه و خدمات آن و نحوه عضویت در آن قابل مشاهده است. دو مسابقه شناختی و آشنایی با دانشگاه تهران نیز در صفحه اصلی برنامه قرار دارد و پس از ورود به آنها توضیحات تکمیلی ارائه می‌شود که امیدواریم محتوای این برنامه‌ها بتواند اطلاعات مفیدی در ارتباط با دانشگاه تهران و بخش‌های مختلف آن در اختیار دانش‌آموزان عزیز قرار دهد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد

۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
2024-11-26T14:40:43+03:30
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: ۶۴۵ میلیارد تومان، وام ودیعه مسکن توسط صندوق رفاه دانشجویان پرداخت شده است.

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی می‌کند

پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی می‌کند
2024-11-26T14:27:34+03:30
ارتش چین مدعی شده یک پوشش ضد رادار جدید ابداع کرده که می تواند هدف های مورد نظر را از رادارهای ضد پنهان کاری( شناساگر) مخفی کند.

مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند

مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
2024-11-26T14:27:33+03:30
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: قیمت تمام شده آموزش توسط مراکز آموزش علمی کاربردی ارائه شود.

مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد

مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
2024-11-26T14:27:33+03:30
فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با توجه به ایجاد ظرفیت های جدید تا ۱۰ آذ...

پرهیز از تبعیض میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر

پرهیز از تبعیض میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
2024-11-26T14:27:28+03:30
معاون وزیر علوم با اشاره به ۱۶ آذر گفت: ضروری است معاونان دانشجویی با هماهنگی روسای دانشگاه‌ها اقداماتی را برای پاسخ‌گویی به سوالات دانشجویان داشته باشند.

مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد

مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
2024-11-26T14:14:04+03:30
فرصت شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با توجه به ایجاد ظرفیت های جدید تا ۱۰ آذ...

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
2024-11-26T13:47:22+03:30
درس «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ارائه شده و این دوره از امروز ۶ آذر آغاز شد...

حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامه‌سازی رایان»

حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامه‌سازی رایان»
2024-11-26T13:34:05+03:30
مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی رایان با حمایت معاونت علمی و ستاد اقتصاد دانش‌­بنیان دیجیتال به میزبانی دانشگاه شریف برگزار می‌­شود.پیش بینی می شود از ۷۰ کشور...

دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران

دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
2024-11-26T13:34:04+03:30
وزیر ارتباطات با تأکید بر اهمیت کیفیت خدمات دیجیتال از ضعف جدی در اجرای پروژه فیبرنوری و فاصله ۲۵درصدی با استانداردهای جهانی خبر داد و خواستار نقش‌آفرینی تسه...

افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر

افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
2024-11-26T13:34:04+03:30
تیم دانشگاه تهران موفق شد در المپیاد جهانی معماری منظر در بخش «همکاری دانشجویی»، رتبه نخست را کسب کند.

برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند

برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
2024-11-26T13:20:46+03:30
چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان با پیام آیت‌الله العظمی سبحانی و تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد.

هوش مصنوعی آهنگساز می شود

هوش مصنوعی آهنگساز می شود
2024-11-26T12:40:42+03:30
انویدیا یک مدل هوش مصنوعی جدید برای تولید موسیقی و صوت رونمایی کرد که می تواند اصوات را اصلاح و صداهای جدید تولید کند.

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد

دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
2024-11-26T12:00:39+03:30
درس «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ارائه شده و این دوره از امروز ۶ آذر آغاز شد...

دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد

دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
2024-11-26T11:47:23+03:30
کارشناس حوزه جمعیت گفت: موضع گیری هایی که از سوی شخص رئیس جمهور تخاذ شده است، نشان می دهد اهتمام زیادی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارند.

استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی

استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
2024-11-26T11:47:22+03:30
رئیس شانزدهمین کنگره دندان پزشکان عمومی ایران گفت: هوش مصنوعی مبحث تازه ای است که کاربردهای موثری را در درمان دندان پزشکی دارد و استفاده از این ظرفیت کار دند...

حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت

حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
2024-11-26T11:47:22+03:30
رئیس جمهور، روز سه شنبه ششم آذر ۱۴۰۳ به طور سرزده راهی وزارت بهداشت شد.

اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد

اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
2024-11-26T11:47:21+03:30
وزارت صنعت اندونزی پیشنهاد اپل برای سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری در کارخانه تولید تجهیزات و قطعات آیفون در این کشور را قبول نکرد.

امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیام‌نور فراهم شد

امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیام‌نور فراهم شد
2024-11-26T11:47:20+03:30
بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام‌نور امکان تغییر محل آزمون برای دانشجویان این دانشگاه در سامانه گلستان فراهم شد.

برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی

برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
2024-11-26T11:20:39+03:30
مشاور اقتصادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: پیش‌بینی ما این است که در دوره چهارساله وزارت دکتر سیمایی حدود ۳۰ هزار خوابگاه متأهلی ایجاد کنیم.

پرهیز از تمایز میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر

پرهیز از تمایز میان تشکل‌های دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
2024-11-26T11:20:39+03:30
معاون وزیر علوم با اشاره به ۱۶ آذر گفت: ضروری است معاونان دانشجویی با هماهنگی روسای دانشگاه‌ها اقداماتی را برای پاسخ‌گویی به سوالات دانشجویان داشته باشند.

تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها

تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
2024-11-26T10:54:06+03:30
محققان دستگاه اپتوالکترونیکی ساختند که از بینایی انسان برای محاسبات درون حسگری تقلید می‌کند؛ این سامانه مصرف انرژی کم و سرعت بالایی دارد.

امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانش‌بنیان

امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانش‌بنیان
2024-11-26T10:54:05+03:30
صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف سرعت بخشیدن به درخواست‌ها و کاهش میزان مراجعات حضوری، نخستین قرارداد الکترونیکی را با یک شرکت دانش‌بنیان منعقد کرد. 

آخرین تغییرات در شورای عالی حوزه‌های علمیه

آخرین تغییرات در شورای عالی حوزه‌های علمیه
2024-11-26T10:40:40+03:30
اعضای جدید شورای عالی حوزه‌های علمیه با تأیید رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع تقلید معرفی شدند.

زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است

زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است
2024-11-26T10:27:19+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به کمبود نقدینگی در زنجیره تولید و تامین دارو، گفت: چالش‌های بیرونی بر فعالیت‌های داخلی سازمان غذا و دارو سایه انداخته است.

کره جنوبی روبات دوست ترین کشور دنیاست

کره جنوبی روبات دوست ترین کشور دنیاست
2024-11-26T10:27:18+03:30
طبق پژوهشی جدید کره جنوبی نخستین کشوری خواهد بود که روبات ها را جایگزین ۱۰ درصد نیروی کار صنعتی خود  می کند.

ادعای جدید ماسک برای دسترسی ساده موبایل به اینترنت استارلینک

ادعای جدید ماسک برای دسترسی ساده موبایل به اینترنت استارلینک
2024-11-26T10:07:20+03:30
مدیر ارشد اجرایی اسپیس ایکس مدعی شده اینترنت استارلینک بدون تجهیزات خاصی برای موبایل ها فراهم خواهد شد.

تغییر دو عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه

تغییر دو عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه
2024-11-26T10:07:20+03:30
اعضای جدید شورای عالی حوزه‌های علمیه با تأیید رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع تقلید معرفی شدند.

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت
2024-11-26T10:07:19+03:30
امروز آخرین مهلت ثبت نام دانشجویان متقاضی ورود به دوره کارشناسی‌ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان سال ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دانشگاه علم و صنعت ایران، است.

فرصت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشته‌های علوم پزشکی آغاز شد

فرصت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشته‌های علوم پزشکی آغاز شد
2024-11-26T10:07:19+03:30
انتخاب رشته-محل و ارسال سوابق آموزشی و پژوهشی داوطلبان مجاز در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و...

بوی کپسول روسی در فضا پیچید

بوی کپسول روسی در فضا پیچید
2024-11-26T09:54:00+03:30
فضانوردان روسی ساکن ایستگاه فضایی بین المللی مجبور شدند به طور موقت بخشی از آزمایشگاه فضایی را تعطیل کنند زیرا متوجه بوی عجیبی از کپسول حمل بار «پروگرس ۹۰» ش...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)