میرنیوز
به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در مراسم امضای تفاهم نامه همکاریهای مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان و وزارت آموزش و پرورش که امروز با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد ، با اشاره به این که در گذشته همکاری ما با آموزش و پرورش خوب بوده، اما بخش کوچکی از ظرفیت همکاری ما با آنها محقق شده است گفت: با آمدن دکتر حاجی میرزایی به این وزارت خانه محدوده همکاری ما هم گسترش پیدا کرد و البته حوزه آموزش و پرورش بسیار بزرگ و تخصصی و حساس است و بایستی به دقت بررسی میشد که ما چه کمکی میتوانیم به این حوزه بکنیم.
وی با بیان این که اتفاقات خوبی در دل این همکاری در حال رخ دادن است، گفت: آمادگی این را داریم که هزینه خرید تجهیزات ایران ساخت آزمایشگاهی و تجهیزات مورد نیاز پژوهشسراها و هنرستانها را تا ۵۰ درصد تامین کنیم.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: ما از ۶ سال پیش این کار را با وزارت بهداشت و وزارت علوم شروع کردیم و الان پیچیدهترین تجهیزات آزمایشگاهها در داخل کشور ساخته میشوند، آمادگی این را داریم که همچون کاری که در آموزش عالی و در هفته پژوهش انجام می دهیم به طور سالانه نمایشگاههای تخصصی برگزار کنیم که دراین نمایشگاهها تجهیزات مورد نیاز آموزش و پرورش به طور خاص ساخته شده به نمایش درآید.
ستاری اظهار کرد: در بنیاد ملی نخبگان از گذشته فعالیتهایی در حوزه شناسایی استعدادهای برتر انجام میشد که طرح "شهاب" از مهمترین این فعالیتها به شمار میآید و امسال پنجمین سالی است که پیاده سازی و اجرا میشود.
وی همچنین با اشاره به مدارس سمپاد و باشگاه دانش پژوهان جوان گفت: آیین نامه جدید این موارد نیز چند ماه پیش از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده و در این حوزه نیز فعالیتهای جدی را به موازات طرح شهاب و با جدیت پیگیری خواهیم کرد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: جامعه آموزش و پرورش بازار مناسبی برای شرکتهای دانش بنیان به شمار میرود و در این حوزه شرکتها میتوانند خدمات آموزشی یا دیگر نوآوریهای خود را با دسترسی بالا و با قیمت ارزان به آموزش و پرورش ارائه کنند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر آنکه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان از آموزش و پرورش و کلاس درس شکل میگیرد، گفت: از همین زمان است که میتوانیم پایههای فرهنگی را ایجاد کنیم که در آن دانش آموزان به دنبال استخدام نباشند بلکه با اعتماد به نفس بتوانند نوآوری ایجاد کنند.
ستاری در پایان گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی پنج الی شش سال گذشته بیشتر با حوزه آموزش عالی درگیر بوده است و تفاهم نامه امروز اولین قدمهای ما در حوزه آموزش و پرورش به شمار میآید.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین در جمع خبرنگاران گفت: در مدت باقیمانده از دولت فعالیتهای گستردهای را ترتیب دیدیم تا با کمک آموزش و پرورش پیگیری کنیم، البته همکاریهای گسترده در قالب طرح شهاب، بحث سمپاد، المپیادها، باشگاه پژوهشگران جوان و... وجود داشته و همکاریها در حوزههای توسعه استارتاپی، تأمین تجهیزات مربوط به پژوهشسراها و هنرستانها و حوزه فرهنگ سازی ادامه پیدا خواهد کرد.
به گزارش ایسنا ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش امروز دو قرارداد و یک تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند و بر این اسایس بنا شد که از طرحهای استارت آپی و نوآورانه در حوزه خدمت رسانی به آموزش و پرورش در کمیته مشترکی که در همین راستا ایجاد شده، حمایت و استقبال شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
میوهای با خواص ضد سرطان
نحوه پاسخگویی به سوالات آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ مشخص شد
بررسی چالش های حوزه دارو؛ از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی
مصرف ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش میدهد
ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش دهد؟
سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد