میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه بررسی برنامه هفتم راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان صبح امروز به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و حضور مجازی رؤسای واحدهای استان اصفهان برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به الزامات یک برنامهریزی و آیندهپژوهی موفق، اظهار داشت: برنامه باید مبتنی بر آیندهنگاری بوده و فراز و نشیبهای محیطی و مکانی و زیستبوم منطقهای در آن دیده شود. توجه به منابع و تحولات اقلیمی نقش مهمی در موفقیت یک برنامه دارد. همچنین براساس سوره یوسف که در آن اشاره شده که حضرت یوسف (ع) برای دو دوره ۷ ساله خشکسالی و آبادانی برنامهریزی پیوسته داشت، پیوستگی و همبستگی از الزامات برنامهریزی است.
طهرانچی با اشاره به تدوین برنامه راهبردی عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این برنامه به عنوان پایلوت در استان اصفهان اجرایی و عملیاتی شده است. نگاه در این برنامه از واحد دانشگاهی و ناحیهبندی استانی شروع شده و براساس سلسلهبندی، به استان و کشور ختم میشود. در این نظام برنامهریزی، واحد دانشگاهی نقش کنشگر پایه را دارد، اما با ناحیه خود رقیب نیست و همرفتاری دارد. این همرفتاری ناحیه درنهایت برای تحقق اهداف به همرفتاری استانی ختم خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه محل پاسخگویی به تحولات اجتماعی و فناورانه روز است، اظهار داشت: اکنون علم داده (Data Science) از اهمیت فراوانی برخوردار است. دوره مدیریت دانشگاه به روش سنتی و ارائه رشتههای علوم پایه با توجه به نیاز اجتماعی به پایان رسیده و ادامه این روند دانشگاهها را تبدیل به موزه خواهد کرد. آنچه با توجه به تحولات باید انجام داد، برنامه ریزی برای تحصیل هوشمند است تا بتوانیم یک سیستم کارآمد و پاسخگو به تحولات داشته باشیم.
واحدهای دانشگاهی باید به اثرگذاری فرهنگی توجه داشته باشند
عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد، اجتماع و فناوری را سه حوزه کارکردی دانشگاه عنوان کرد و افزود: دانشگاه باید برای بهبود سبک زندگی و ارتقای وضعیت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی برنامهریزی داشته باشد، بنابراین واحدهای دانشگاهی باید در کنار توجه به مزیتها و برنامهریزیهای خود، به ملاحظات اثرگذاری فرهنگی نیز توجه داشته باشند.
طهرانچی خاطرنشان کرد: صیانت از فرهنگ، شهر و زیستبوم شهرها وظیفه دانشگاه است. برای این کار نیازمند یک بسته کاری در تربیت اجتماعی، فرهنگ سازمانی و... هستیم. به عنوان نمونه، تربیت دانشجو باید به نحوی باشد که بتواند تابآوری او در زندگی را افزایش دهد و میزان طلاق را در بین فارغالتحصیلان دانشگاهی به حداقل برساند. برای این کار باید ببینیم که در مواد درسی و موضوعات تربیتی، نیازمند تدوین چه واحدهای درسی و اجرای اقدامات تربیتی هستیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بررسی برنامههای راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان، گفت: واحد فلاورجان تنها واحد دانشگاهی تکجنسیتی دانشگاه آزاد اسلامی است و لازم است مدل برنامه ریزی و الگوسازی این واحد دانشگاهی نیز متفاوت باشد.
وی با اشاره به اینکه باید در کارهای فرهنگی پژوهشمحور و مبتنی بر علم حرکت کنیم، افزود: با توجه به اهمیت موضوع، میتوان واحد فلاورجان را مانند واحد نجفآباد، به عنوان یک واحد دانشگاهی ویژه در نظر گرفت و این واحد به صورت ویژه به موضوعاتی همچون اقتصاد خانواده، حقوق خانواده، نقش آفرینی زنان در محیط بینالملل، صنایع دستی زنان و ... بپردازد. از این رو «تعالی نقشآفرینی زن در محیط خانواده و جامعه» باید به عنوان مأموریت این واحد دانشگاهی مد نظر قرار گیرد.
در ادامه این نشست سه ساعته که با حضور دکتر سعید آزادیان دبیر شورای گسترش، آمایش، برنامهریزی و کارآفرینی، دکتر بنیانیان مشاوره فرهنگی رئیس دانشگاه و مهندسهادی افراسیابی مسئول دبیرخانه تدوین برنامه پنج ساله راهبردی عملیاتی دانشگاه برگزار شد، برنامه هفتم راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد