میرنیوز
نوید یاراحمدی هم بنیان گذار یک استارت آپ فعال در حوزه فناوری های همگرا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آزمایش «CBC» یا شمارش کامل سلول های خونی، یک آزمایش خون بسیار رایج و کاربردی در آزمایشگاه های تشخیص طبی است که اطلاعات مهمی را در اختیار پزشک قرار می دهد.
وی با بیان اینکه این آزمایش یکی از روتین ترین آزمایشات درخواستی هر پزشکی است و علی رغم ساده بودن آن، اطلاعات بسیار کاربردی و حائز اهمیتی برای پزشک فراهم می کند، بیان کرد: آزمایش CBC برای طیف بسیار گسترده ای از موارد درخواست می شود و بیان تمامی تفاسیر ممکن از این آزمایش می تواند به اندازه یک کتاب چند صد صفحه ای مطلب داشته باشد.
هم بنیان گذار این استارت آپ فعال در حوزه فناوری های همگرا افزود: فرآیند انجام این آزمایش خون ۳ الی ۴ روز به طول می انجامد در همین راستا در صدد بر آمدیم دستگاهی را طراحی کنیم که نتیجه این آزمایش را طی ۱۰ دقیقه مشخص کند.
به گفته وی، با توجه به شرایط کرونا و محدودیت های رفت و آمد، این دستگاه می تواند برای افراد مفید باشد چراکه زودتر نتیجه آزمایش را مشخص می کند.
یاراحمدی با تاکید بر اینکه انجام تست «CBC» یا شمارش کامل خون به واسطه این دستگاه و با استفاده از یک قطره خون بدون نیاز به کاربر ماهر در هر محلی انجام می گیرد، بیان کرد: دستگاههایی که اکنون تنها در آزمایشگاه ها مستقر هستند این تست را انجام می دهند و مجددا بیمار باید نتایج را نزد پزشک ببرد؛ در صورتیکه هر پزشک می تواند یکی از این دستگاهها را داشته باشد و با یک قطره خون در عرض ۱۰ دقیقه به اطلاعات بیمار دست بیابد.
وی با بیان اینکه این دستگاهی که طراحی کردیم با جایگزین شدن دستگاه سنتی، می تواند تست های غیر متمرکز را انجام دهد، اضافه کرد: مطب پزشک، خانه های بهداشت، منازل بیمار و ... می توانند از این دستگاه بهره ببرند.
به گفته هم بنیانگذار این استارت آپ فعال در حوزه فناوری های همگرا، تست CBC پرسفارش ترین تست دنیا به شمار می رود و همه افراد می توانند از آن بهره ببرند.
وی افزود: به تازگی نمونه خارجی آن در رژیم صهیونیستی ساخته شده و نمونه مشابه آن در کشور وجود ندارد؛ در واقع یک سال است که مجوز این فناوری اخذ شده و همین موضوع می تواند دلیلی برای بازار رقابتی ما طی یک سال آینده باشد.
یاراحمدی با بیان اینکه نمونه خارجی حتی به صورت کلی تجاری سازی نشده، عنوان کرد: ما بعد از انجام تستها امکان تولید انبوه با قیمت پایین را داریم.
وی با اشاره به کشورهایی که امکان خریداری این دستگاه را دارند، بیان کرد: با توجه به اینکه قیمت این دستگاه پایین است، همه کشورهای اطراف، روسیه، عراق و افغانستان می توانند مخاطب این دستگاه باشند و همچنین با اخذ مجوز ce می توانیم به کشورهای اروپایی صادر کنیم.
وی با تاکید بر اینکه حتی نمونه های سنتی دستگاه شمارش خون که عمدتا از چین وارد می شود نیز قیمت زیادی دارند و با مشکلات فراوان خریداری می شوند، ادامه داد: بنا داریم تا تابستان سال آینده این دستگاه شمارش خون را به تولید انبوه برسانیم.
به گزارش مهر، این تیم استارت آپی توسط مرکز فناوریهای همگرای معاونت علمی و فناوری محصول خود را به تولید رسانده است.
منبع : خبرگزاری مهر
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت