میرنیوز

حل مساله مالکیت زمین‌های پردیس ابوریحان براساس تفاهم‌نامه‌های قبل

حل مساله مالکیت زمین‌های پردیس ابوریحان براساس تفاهم‌نامه‌های قبل 2021-07-17T11:41:24+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ایزدی با اشاره به اهمیت و جایگاه علمی پژوهشی و سابقه پردیس ابوریحان گفت: پردیس ابوریحان دانشگاه تهران، قریب به ۷۰ سال با ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در منطقه پاکدشت حسب مأموریت قانونی مستقر است. در حال حاضر هم عمده وظیفه و حوزه کار آن آموزش در حوزه کشاورزی است. در این پردیس، هفت گروه آموزشی وجود دارد که چهار گروه در حوزه علوم‌زیستی و سه گروه در حوزه‌های فنی و مهندسی مشغول فعالیت هستند. همچنین دارای چندین هسته پژوهشی ثبت شده در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پارک علم و فناوری فعال، آزمایشگاه‌های تخصصی و مزرعه آموزشی پژوهشی است.

وی خاطرنشان کرد: اگر یک عکس هوایی از شهرستان پاکدشت گرفته شود، ملاحظه خواهد شد تنها نقطه مشهود سبز این شهرستان مجموعه حدود ۴۰ هکتاری آموزشی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران است. باید گفت به اذعان همه صاحبان فکر، فرهنگ و تمدن این پردیس نقش ویژه و منحصر بفردی در توسعه و رشد شهرستان پاکدشت و شهرستان‌های مجاور داشته است، البته به‌عنوان ریه تنفسی در جنوب شرقی استان تهران نیز تلقی می‌شود. همچنین این پردیس، جایگاه ملی برجسته‌ای در علوم کشاورزی دارد و جزو دهک اول دانشکده‌های کشاورزی دانشگاه‌های کشور محسوب می‌شود و از حیث بین‌المللی نیز وسعت کار و قراردادهای آن با هفت کشور توسعه یافته بسیار قابل ملاحظه است.

ایزدی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: اما به لحاظ ملکیت، اراضی تحت اختیار پردیس ابوریحان شامل: ۳۰ هکتار پردیس مرکزی، ۱۰ هکتار مجتمع مسکونی و ۱۲۰ هکتار مرزعه آموزشی و پژوهشی که از ابتدای شروع فعالیت کارکردهای متفاوتی داشته‌اند و تنها عرصه اوقافی بوده و اعیان متعلق به دانشگاه است که در طول سنوات گذشته با صرف هزینه و بودجه بنا، ایجاد کرده است. البته تقریباً تمامی اراضی این منطقه چنین وضعیتی را داشتند. دانشگاه طی قراردادهای مشخص و قراردادهای تکمیلی با اداره اوقاف، سالیانه مبلغی را بابت بهره‌برداری از این اراضی جهت اهداف آموزشی و پژوهشی پرداخت کرده است. اما در سال ۱۳۹۶ اتفاقی در منطقه افتاد و اینکه در کل شهرستان پاکدشت موضوع اوقاف اراضی از نظر قوه قضائیه منتفی اعلام شد.

رئیس پردیس ابوریحان خاطرنشان کرد: گرچه از لحاظ حقوقی اگر گفته شود که این تصمیم ریاست اسبق قوه قضائیه درباره اراضی و تاسیساتی که بنا بر مأموریت قانونی، در اختیار نهادهای دولتی قرار گرفته است مانند شهرداری و آتش نشانی و بیمارستان و دانشگاه‌ها که همگی برای خدمات عمومی این اراضی و تأسیسات را در اختیار داشته و دارند حکمی ندارد و با این قبیل اشخاص نباید همچون غاصب برخورد کرد و به قهر و غلبه متوسل شد، دارای وجاهت حقوقی است چرا که این قبیل تصمیمات نباید مخل حقوق عمومی تلقی شود و در واقع لحاظ حقوق عمومی و نهادهای خدمت رسان عمومی در این تصمیمات مستتر است.

رئیس پردیس ابوریحان دانشگاه تهران افزود: یعنی در شهرستان پاکدشت، پردیس ابوریحان و بیشتر ادارات همچون اداره آموزش و پرورش، حوزه شهرستان و بسیاری از بخش‌های دیگر از تملک اوقاف خارج شدند و بنا بر تصمیم قوه قضائیه مالکیت آنها در اختیار بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی قرار گرفت که بر اساس رأی صادره تمامی اشخاصی که این اراضی در دست آنها بود باید به‌گونه‌ای با بنیاد مصالحه می‌کردند تا بتوانند این اراضی را از بنیاد دریافت کنند. در این خصوص اگر شرایط لازم فراهم شود، برای کسانی‌که حق نسق و ریشه داشتند با پرداخت مبلغی، سند به نام آنها صادر می‌شد. پس مالکیت اراضی در اختیار همه ارگان‌های عمومی منطقه، هم‌اکنون در اختیار بنیاد مستضعفان است. در سال ۱۳۹۹ مدیریت جنوب شرق شهرستان‌های استان تهرانِ بنیاد مستضعفان اظهارنامه‌ای را به دانشگاه تهران ارسال کرد، بدین محتوا که چون مالکیت پردیس به بنیاد واگذار شده است باید نسبت به توافق و یا خرید اراضی اقدام‌های لازم از سوی دانشگاه تهران صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه تهران در این زمینه مراجعات زیادی داشته که در نهایت به یک توافق اولیه با مدیریت جنوب شرق شهرستان‌های استان تهرانِ بنیاد مستضعفان دست یافته است، گفت: درست است که توافق اولیه انجام شده، هر چند این توافق پاسخگوی نیازهای علمی و پژوهشی پردیس ابوریحان به‌عنوان یک پردیس کشاورزی نیست و این موضوع بارها به مسئولان مدیریت جنوب شرق شهرستان‌های استان تهرانِ بنیاد مستضعفان در مکاتبات اعلام شده است. کسی تردیدی ندارد که نیاز یک بخش آموزشی و پژوهشی را خودش تشخیص می‌دهد چون سابقه فعالیت و قدمت فعالیت مبنای این نیاز است. اما برای اجرایی شدن همین توافق نیز در دانشگاه باید مسیر خاصی طی شود، چون اموال بسیاری در مزرعه آموزشی پردیس همانند چاه‌ها، دیوارهای احداثی و سایر ابنیه‌های دولتی قرار گرفته‌اند که قابلیت واگذاری ندارند و باید در مورد وضعیت آنها سیر اداری مشخصی در سطح عالی دانشگاه تهران و در نهایت وزارت علوم تحقیقات و فناوری گذرانده شود تا در خصوص انتقال این اموال، تصمیم‌گیری‌های لازم صورت بگیرد.

ایزدی با اشاره به اقدام‌ها و مکاتبات انجام شده از سوی دانشگاه تهران با مدیریت جنوب شرق شهرستان‌های استان تهرانِ بنیاد مستضعفان جهت همکاری‌ها و اجرای توافق‌های فی‌مابین اظهار کرد: در ۲۶ خردادماه سال جاری نامه‌ای به امضای رئیس دانشگاه از طرف پردیس تهیه و به رئیس کل بنیاد مستضعفان ارسال شده است که بر اساس آن اعلام شد که حداقل زمین مورد نیاز مزرعه کشاورزی پردیس ۴۰ هکتار است و همه این مسائل در دست بررسی بوده است. حتی در ۲۳ تیرماه نیز یعنی درست در همان روزی که این اتفاق افتاد، معاون اداری و مالی دانشگاه نامه‌ای به رئیس بنیاد مستضعفان با این موضوع که دانشگاه تهران، جهت اجرایی‌شدن تفاهم اولیه آماده است، ارسال کرد. همچنین در این نامه، درخواست پاسخ در خصوص ۳۰ هکتار اراضی نیز عنوان شد که در غیر این صورت فعالیت این پردیس کشاورزی با تردید جدی مواجه خواهد شد.

رئیس پردیس ابوریحان دانشگاه تهران ادامه داد: با توجه به مکاتبات و پیگیری‌های مکرر صورت گرفته و تمایل دانشگاه به اجرای تفاهم فی‌مابین، اما از مدیریت جنوب شرق شهرستان‌های استان تهرانِ بنیاد مستضعفان در هفته دوم تیر ماه نامه‌ای دریافت شد مبنی بر اینکه چون تاکنون تفاهمی بین طرفین به مرحله اجرا نرسیده است، لذا مبنا همان حکم سال ۱۳۹۶ خواهد بود. باید گفت درست است که حکم اولیه دادگاه تملک اراضی را به بنیاد مستضعفان داده، اما این حکم تبصره داشته و بیان شده در این خصوص توافق‌های لازم بین طرفین صورت بگیرد و نه اینکه اراضی به قهر تصاحب شوند و حال اینکه مکاتبات و جلسات مکرر در خرداد و حتی در تیرماه برای اجرایی‌شدن تفاهم صورت گرفته بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح تصرف قهرآمیز اراضی پردیس ابوریحان توسط یگان حفاظتی مدیریت جنوب شرق شهرستان‌های استان تهرانِ بنیاد مستضعفان مستضعفان پرداخت و خاطرنشان کرد: متأسفانه، روز ۲۳ تیرماه نزدیک به ۵۰ نفر در قالب یگان‌های حفاظتی مدیریت جنوب شرق شهرستان‌های استان تهرانِ بنیاد مستضعفان، برای تصاحب قهری به مزرعه آموزشی و پژوهشی پردیس ابوریحان وارد شدند. لازم به ذکر است، در این مزرعه تعداد از دانشجویان ما به دلیل اینکه طرح‌های پژوهش خود را مِی‌گذرانند در آن روز حضور داشتند. همچنین بالغ بر ۶۰۰ رأس از احشام در این مزرعه نگهداری می‌شود. این اشخاص با استناد به نامه دادستان محترم شهرستان پاکدشت که به حراست پردیس ارائه داده بودند درخواست تخلیه کامل اراضی و پلمپ آن را داشتند.

ایزدی با عنوان اینکه درباره انتقال و تخلیه مزرعه، رایزنی صورت گرفت و آن عوامل متوجه شدند که جابه‌جایی احشام در حال حاضر و به این سرعت امکان‌پذیر نیست، افزود: بر این اساس، یک مهلت دوازده روزه یک سویه برای انتقال این مجموعه داده شد، در صورتی‌که توافقات اولیه ما با مدیریت جنوب شرق شهرستان‌های استان تهرانِ بنیاد مستضعفان بر این بود که مجموعه گاوداری و هسته اصلی پژوهشی مزرعه پایدار، پویا و در اختیار دانشگاه (۱۰ هکتار) باشد و در ضمن علاوه بر آن ۱۰ هکتار، حدود ۳۰ هکتار دیگر را هم از بنیاد مطالبه کرده بودیم و این موضوع در دست بررسی بود تا طی شرایطی با بنیاد همکاری‌های لازم را انجام دهیم. به هر حال این نیروها با مراجعه به پردیس ابوریحان مسئول مزرعه، عضو هیأت علمی دانشگاه و رئیس حراست مجموعه را مورد ضرب و شتم قرار دادند و توهین‌های مکرر به پرسنل خدوم و دانشجویان معدود حاضر در صحنه کردند. در جایی که می‌توان با تعامل، همکاری و برادرانه این موضوع را حل و فصل کرد، به‌واقع اتخاذ چنین رویکردی جای بسی تأسف دارد.

رئیس پردیس ابوریحان دانشگاه تهران با اظهار اینکه در حال حاضر مدیریت جنوب شرق شهرستان‌های استان تهرانِ بنیاد مستضعفان با هیچ ارگانی در داخل شهرستان پاکدشت چنین برخوردی نکرده است، گفت‌: اما برای ما جای سوال دارد که چرا در مورد دانشگاه تهران و پردیس ابوریحان این اقدام صورت گرفته است. البته چون ابلاغ اجرای حکم دادگاه بود ما تابع بودیم، هرچند که باور داریم دادگاه محترم بایسته بود به ملاحظات دانشگاه و نیازهای او و تصرف قدیمی و نیز مأموریت دانشگاه در منطقه برابر قانون و همچنین قراردادهای معتبر اجاره میان دانشگاه و اوقاف توجه بیشتری می‌کرد. در حال حاضر پرسنل حفاظتی بنیاد در بخش‌های مختلف پردیس حضور دارند که مورد پذیرش در محیط دانشگاهی نمی‌تواند باشد. در مورد مزرعه آموزشی که قصد پلمپ آن را داشتند، بعد از این اتفاق و با مذاکرات صورت گرفته فعلاً پذیرفتند نگهبان‌های ما هم بتوانند مستقر شوند تا این سیستم به فعالیت خود ادامه دهد. در مزرعه پردیس ابوریحان یکی از مهمترین پروژه‌های تولید بذر و اصلاح بذر کشور در حال اجرا است که از نظر رتبه علمی جایگاه ویژه‌ای دارد و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه تهران فعالیت می‌کند. ضمناً یکی از منحصربه فردترین گله‌های اصلاح شده کشور شامل نژاد زندی در این مجموعه نگهداری می‌شود».

وی در ادامه خاطرنشان کرد: متأسفانه این نیروهای مدیریت جنوب شرق شهرستان‌های استان تهرانِ بنیاد مستضعفان با همان توان به مجتمع مسکونی ابوریحان که ۱۹۱ خانواده در آن اعم از دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان ساکن هستند نیز مراجعه کردند و در همان موقع صورتجلسه‌ای را تدوین کردند که این مکان را هم در اختیار گرفتند. البته در مجتمع مسکونی برخورد قهرآمیز صورت نگرفت، اما توهین‌های مکرر زبانی به پرسنل ما نسبت داده شد و باید بگویم این حادثه بسیار ناگواری بود که در تاریخ دانشگاه تهران اتفاق افتاد.

ایزدی با تأکید بر اینکه در این قضیه نظر دانشگاه و پردیس تلاش برای تفاهم دوجانبه است، بیان کرد: تلاش ما بر پایداری مجموعه موفق علمی با رویکرد انتقال دانش و علم و فناوری و توسعه مراکز نوآور در منطقه شهرستان پاکدشت است و امیدوارم همه این اصل مهم را بپذیرند و در این جهت کمک کنند. درخواست داریم مسئولان عالی بنیاد مستضعفان تذکر ناصحانه ما را بپذیرند و جلوی این‌گونه اقدام‌ها را در منطقه بگیرند و با آنها برخورد جدی کنند. خواسته دیگر این است که دانشگاه در سطح کلان به این قضیه ورود جدی داشته باشد و حمایت‌های حقوقی لازم در این زمینه انجام شود.

رئیس پردیس ابوریحان دانشگاه تهران در پایان سخنان خود با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره لزوم حفظ جایگاه مراکز آموزشی و یادآوری نام گذاری این سال به نام «حمایت از تولید و رفع موانع تولید» گفت: اقدامات انجام شده، بدون توجه به روند مذاکرات دانشگاه و بنیاد، ظاهراً حسب تقاضای مدیریت جنوب شرق شهرستان‌های استان تهرانِ بنیاد مستضعفان بوده و بر خلاف رویکرد مثبت موجود در سطوح عالی مدیریتی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به نظر می‌رسد و انتظار می‌رود به‌گونه‌ای مساعدت شود تا این خراب شدگی‌ها درست شود. مدیرکل امور حقوقی دانشگاه هم درخواست مذاکره و گفتگو همچون گذشته داشت که به نظر می‌رسد باید بدان توجه شود و از اقدامات شتابزده جلوگیری شود.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ

۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
2024-11-25T16:34:02+03:30
دادستان های کره جنوبی در دادگاه تجدید نظر خواستار ۵ سال زندان برای «جی لی» مدیر شرکت سامسونگ الکترونیک به دلیل ادغام بحث برانگیز شرکت هایی شدند که سلطه او بر...

استعدادهای برتر جامعه‌الزهرا(س) شناسایی می‌شوند

استعدادهای برتر جامعه‌الزهرا(س) شناسایی می‌شوند
2024-11-25T16:20:41+03:30
مدیر تحصیلات عمومی جامعه الزهرا (س) از اعلام فراخوان ثبت نام «برنامه کوثر» استعدادهای برتر ویژه طلاب سطح دو خبر داد.

پیامک‌های پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است

پیامک‌های پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
2024-11-25T15:54:01+03:30
دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد: پیامک‌های ارسالی مبنی بر پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران، کلاهبرداری است.

تناسب اندام می‌تواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند

تناسب اندام می‌تواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
2024-11-25T15:40:39+03:30
تحقیقات جدید در سوئد نشان می دهد افرادی که ژن شان، آنها را در معرض خطر بالای زوال عقل قرار می دهد ممکن است قادر به مبارزه با این عامل ارثی و غلبه بر آن باشند.

آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»

آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
2024-11-25T15:13:59+03:30
در دیدار و هم اندیشی معاون علمی رییس جمهور و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سازوکارهای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در حکمرانی نوآورانه و فناورانه ...

درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد

درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد
2024-11-25T15:00:40+03:30
داشتن مفاصل دردناک فقط یک مصیبت فیزیکی نیست: همراه با افسردگی، می‌تواند عملکرد مغز افراد مسن را به مرور زمان کاهش دهد.

همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد

همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
2024-11-25T15:00:40+03:30
ششمین همایش ملی دستاوردهای علمی پژوهشگران، دانش‌آموختگان و دانشجویان فرش ایران توسط انجمن علمی فرش ایران و دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.

فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بهمن ماه اعلام می‌شود

فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بهمن ماه اعلام می‌شود
2024-11-25T14:47:24+03:30
معاون آموزشی وزارت بهداشت از رایزنی برای انتشار بیست و دومین فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در بهمن ماه جاری خبر داد.

هوش مصنوعی از انجام پژوهش‌های تکراری جلوگیری می‌کند

هوش مصنوعی از انجام پژوهش‌های تکراری جلوگیری می‌کند
2024-11-25T14:34:00+03:30
عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با بیان این‌که هوش مصنوعی می‌تواند روندهای پژوهشی نوظهور را شناسایی کند، گفت: شناسایی موضوعات نوظهور از پژ...

ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی

ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
2024-11-25T14:20:38+03:30
دستیار صوتی آفلاین فارسی اندروید در هر زمان و مکانی بدون نیاز به اینترنت پاسخ‌های دقیق ارائه می‌دهد و با قابلیت‌های منحصر به فرد خود می‌تواند به رشد اشتغال و...

پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی

پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
2024-11-25T14:07:19+03:30
عضو هیئت‌علمی موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: از هوش مصنوعی می‌توان در ارزیابی کیفیت و تاثیر پژوهش‌ها و پژوهش‌های پیشروی آینده استفاده کرد.

رفع نیاز آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت

رفع نیاز آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
2024-11-25T13:54:03+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه تصفیه گاز استیلن شده است که در آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.

انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت

انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
2024-11-25T13:54:03+03:30
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت طی احکامی، معاون توسعه منابع مدیرعامل، مدیرکل تامین تجهیزات فنی و خدمات پیمانکاری و مدیرکل توسعه سرمایه انسانی را منصوب کرد.

سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران برگزار می‌شود

سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران برگزار می‌شود
2024-11-25T13:40:40+03:30
هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران با حمایت آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز برگزار می‌شود.

نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌ها بزودی اعلام می‌شود

نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌ها بزودی اعلام می‌شود
2024-11-25T13:40:39+03:30
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از آغاز اعلام اسامی تأییدشدگان طرح جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌های اجرایی از طریق سامانه دانای بنیاد ملی نخبگان طی روزهای آتی خب...

ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران

ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
2024-11-25T13:40:39+03:30
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران را ابقا کرد.

ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند

ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
2024-11-25T12:47:23+03:30
پس از آنکه یک تحقیق جدید نشان داد چت جی پی تی ۴ شرکت اوپن ای آی در زمینه تشخیص بیماری ها از پزشکان  بهتر عمل کرده، اکنون ایلان ماسک پیش بینی می کند هوش مصنوع...

روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند

روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
2024-11-25T12:33:59+03:30
نوع جدیدی از روبات می تواند به راحتی اشیای مختلف از مواد خوراکی نرم تا پیچ و مهره را بردارد، جابه جا و کنترل کند. این روبات با الهام از کرم مخملی ابداع شده ک...

تبدیل پسماندهای زغال‌سنگ به گرافن با بازده بالا

تبدیل پسماندهای زغال‌سنگ به گرافن با بازده بالا
2024-11-25T12:20:39+03:30
محققان آزمایشگاه ملی فناوری انرژی آمریکا (NETL) از سیال به دست آمده از قطران زغال سنگ برای تولید گرافن استفاده کردند.

هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است

هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
2024-11-25T11:40:39+03:30
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هوش مصنوعی از نظر قدرت تخریب حتی از انرژی اتمی نیز قدرتمندتر است.

قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی

قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
2024-11-25T11:27:21+03:30
نماینده حزب الله در ایران از دستاوردهای پزشکی ایران و کمک پزشکان ایرانی به مجروحان لبنانی قدردانی کرد.

ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است

ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
2024-11-25T11:27:20+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، مشکل کمبود پزشک متخصص را بی ارتباط با افزایش ظرفیت پزشکی دانست.

اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید

اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
2024-11-25T11:27:20+03:30
محققان چینی یک اسلحه خودکار برای پهپاد ابداع کرده اند و به این ترتیب فناوری جنگ افزاری های بی سرنشین را توسعه داده اند.

نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
2024-11-25T11:27:19+03:30
در نخستین نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه‌های جدیدی برای بهبود خدمات تغذیه دانشگاه معرفی شد تا رضایت دانشجویان افزایش یابد.

سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم

سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
2024-11-25T11:14:01+03:30
رئیس پدافند غیر عامل گفت: در آینده یک اپیدمی جدید مارا تهدید خواهد کرد.

جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم

جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
2024-11-25T11:00:43+03:30
رئیس پدافند غیر عامل گفت: در آینده یک اپیدمی جدید مارا تهدید خواهد کرد.

راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی در درمان سرطان

راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی در درمان سرطان
2024-11-25T10:47:22+03:30
به تازگی نتایج تحقیقی منتشر شده که نشان می‌دهد می‌توان با استفاده از یک پوشش قند مانند روی نانوذرات داروی ضدسرطان را بهبود بخشید.

بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند

بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
2024-11-25T10:47:22+03:30
«گروه اطلاعات تهدید گوگل» (Google’s Threat Intelligence Group)  شبکه ای از شرکت های مرتبط با چین را از نتیجه جستجوهایش حذف کرده زیرا سرویس ها و وب سایت های ا...

نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت

نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
2024-11-25T10:47:21+03:30
رئیس فرهنگستان علوم گفت: در شرایط فعلی، نمی‌توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت. برای این که مغزهای متفکر کشور بمانند باید تصمیمات قا...

اتحادیه‌ها بازوی تصمیم‌سازی قوی در دانشگاه آزاد هستند

اتحادیه‌ها بازوی تصمیم‌سازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
2024-11-25T10:47:21+03:30
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد، بر لزوم تقویت هویت جمعی و نوآوری در اتحادیه‌ها تأکید کرد و خواستار برگزاری جلسات منظم و کارآمد برای افزایش تأثیرگذاری آ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)