میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر مهدی مجیدپور، عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و رئیس دفتر بازاریابی دانشگاه امیرکبیر، ضمن برشمردن خلاءهای قانونی و سیاستی کشور در زمینه رمزارزها، لزوم ساماندهی در حوزه حاکمیتی و برخورد هوشمندانه در جهت استفاده حداکثری از فناوریهای نوظهور در انجام تعاملات بینالمللی را یادآور شد و اعلام کرد: اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای ظرفیتهای فراوانی جهت کمک به توسعه فناوریها از منظر علوم ریاضی، برنامهنویسی و مدیریت و اقتصادی کردن فعالیتها هستند.
وی مصادیق متعددی را در جهت تجاریسازی و کاربردی کردن فعالیتها عنوان کرد.
رؤسای دانشکدههای علوم ریاضی و کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر نیز به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و از شکلگیری همکاریهای آموزشی، پژوهشی و دانشجویی با یکی از هلدینگهای فعال در حوزه فناوری بلاکچین و رمزارزها استقبال کردند.
دکتر محدث، رئیس دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر با پیشنهاد تعریف پایاننامههای مشترک در تمام مقاطع تحصیلی و همچنین برگزاری دورههای آموزشی مشترک گفت: امیدواریم همکاری بین دو مجموعه هر چه سریعتر آغاز شود.
رئیس دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر از طراحی بسترهای قوی در زمینه الگوریتمهای پیشرفته مالی و کاربردی در حوزه رمزارزها و بلاک چین خبر داد و از همکاری دو جانبه استقبال کرد.
وی خواستار سریعتر اجرایی شدن پیشنهادات مطروحه بود.
دکتر زرندی، رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر نیز ایده برگزاری مسابقات دانشجویی و اعطای جوایز به برگزیدگان را مطرح کرد که با استقبال گروه مدیران ارشد هلدینگ مذکور واقع شد.
همچنین دکتر هاشمی گلپایگانی، استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر راههای مفیدی را برای تربیت نیروی انسانی ماهر و جذب آنها توسط هلدینگ سرمایهگذاری ارائه داد که بسیار مورد استقبال مدیران حاضر در جلسه واقع شد.
حسین سلاح ورزی، مدیر عامل هلدینگ فعال در حوزه فناوری بلاکچین و رمرارزها ضمن معرفی این هلدینگ و شرکتهای زیر مجموعه آن با توجه به محتوای جلسه، به فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان زیرمجموعه این هلدینگ اشاره کرد و ضمن معرفی پلتفرم تبادل رمزارز آن، تشریح کرد: اقدامات این شرکت در سال ۱۳۹۶ با پلتفرم مذکور و یک درگاه آغاز شد و در سال ۱۳۹۸ موفق به اخذ مدرک دانش بنیانی در حوزه رمزارزها به خاطر فعالیتهای زیر ساختی در حوزه فناوریهای بلاکچین، نودها و کیف پول رمز ارز با رعایت پروتکلهای مالی مبتنی شد.
وی با تاکید بر این که یکی از چالشهای مجموعه شرکتهای حوزه فناوری بلاکچین و رمزارز، نبود نیروی متخصص است، گفت: یکی از دشوارترین کارها در صنعت بلاکچین و رمز ارز جذب نیروی انسانی فنی ماهر است.
سید محمد میر ابوالقاسمی، معاون فناوری این هلدینگ با اشاره به امنیت بالای پلتفرم تبادل رمز ارز متعلق به شرکت دانش بنیان زیرمجموعه این هلدینگ به تشریح اقدامات امنیتی صورت گرفته در شرکت مذکور به عنوان یک شرکت دانش بنیان در زمینه بلاکچین و صنعت رمزارز پرداخت و اظهار کرد: در این شرکت چندین تیم به منظور افزایش امنیت، ایجادشده است که یکی از این تیمها در زمینه کشف تقلب فعالیت دارد.
وی به تشکیل تیم تحقیق و توسعه در این شرکت دانش بنیان اشاره کرد و ادامه داد: به طور کلی سیستم کشف تقلب در این شرکت دانشبنیان دارای دوبخش قبل از انجام و بعد از انجام تراکنش است؛ در صورتی که بیشتر سیستمهای کشف تقلب در کشور عموما بعد از انجام تراکنشها است.
یاشار جاودانی، مدیر فنی و توسعه نرمافزار این هلدینگ نیز با اشاره به فرآیند رمزنگاری اطلاعات کاربران در پلتفرم تبادل رمزارز متعلق به شرکت دانشبنیان ارائهدهنده کیف پول رمز ارز به منظور افزایش امنیت، اظهار کرد: فرآیند رمزنگاری یکطرفه اطلاعات کاربران و والتها در پلتفرمهای ما نشان از امنیت بالای این پلتفرمها دارد و حتی در صورت نفوذ به پلتفرمهای شرکت باز شخص نفوذکننده قادر به دسترسی به اطلاعات کاربران این شرکت نخواهد بود.
ابراهیم مقصودلو، مدیرعامل شرکت دانشبنیان زیرمجموعه هلدینگ مذکور نیز با معرفی ظرفیتهای دو جانبه این شرکت که در حوزه RTU و ترکر اینترنت اشیاء فعالیت دارد، گفت: همکاری متقابل شرکت ما از بستر آزمایشگاهی دانشگاه امیرکبیر و جذب نیرو از این نهاد علمی در این جلسه مورد تاکید ما قرار دارد.
به نقل روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در نهایت دکتر مجیدپور، عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و رئیس دفتر بازاریابی دانشگاه امیرکبیر با جمع بندی مباحث مطروحه و مثبت ارزیابی کردن این نشست، اظهار کرد: همکاری مشترک این هلدینگ با دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور هم افزایی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه صنعت بلاکچین و رمزارز میتواند با انجام پایاننامههای مشترک، انعقاد پروژههای تحقیقاتی مشترک، برگزاری کلاسهای آموزشی، بورسیه دانشجویان از سوی هلدینگ مذکور و کارآموزی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در این هلدینگ اجرایی شود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد