میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، فضانوردان ماموریت "۱۲ Shenzhou" چین در مدت سه ماه اقامت خود در مدار میتوانند وعدههای غذایی خود را از بین بیش از ۱۲۰ نوع غذا انتخاب کنند.
سه فضانورد به نامهای نی هایشنگ(Nie Haisheng)، لیو بومینگ(Liu Boming) و تانگ هونگبو(Tang Hongbo) در ۱۷ ژوئن وارد ماژول ایستگاه فضایی تیانه شدند و اکنون به تجهیزات موجود در فضاپیمای باری تیانژو ۲ که در تاریخ ۲۹ مه پرتاب شد، دسترسی پیدا کردهاند. در میان ۶.۸ تن موادی که این فضاپیما به فضا برده است، طیف وسیعی از غذاها و نوشیدنی شامل انواع چای، آب میوه و سوپ قرار دارد. این فضاپیما همچنین حامل چند کولر برای ذخیره میوهها و سبزیجات تازه بود.
قرار است این سه فضانورد چینی در مدت اقامت خود در آنجا انواع آزمایشات و فعالیتهای نگهداری را انجام دهند.
تیانه یکی از سه بخش اصلی اولین ایستگاه فضایی توسعهیافته چین است که با ایستگاه فضایی بینالمللی رقابت میکند. ایستگاه فضایی چین حداقل ۱۰ سال در فضا خواهد ماند، در حالی که انتظار میرود ایستگاه فضایی بینالمللی در سال ۲۰۳۰ به فعالیت خود پایان دهد.
فضانوردان چینی در ماژول تیانه ایستگاه فضایی تیانگونگ ۱۲۰ نوع غذا برای انتخاب در زمان صرف غذا دارند. در اینجا یک تصویر از یکی از فضانوردان که در حال نوشیدن یکی از نوشیدنیها است قابل مشاهده است.
"هوانگ ویفن"(Huang Weifen) مربی اصلی فضانورد چین به ایستگاه تلویزیونی CCTV متعلق به دولت چین گفت: غذاها معمولاً جامد، بدون استخوان و در قطعات کوچک و متناسب با سلیقه شخصی فضانوردان انتخاب میشوند. وعدههای غذایی شامل گوشت خوک خرد شده در سس سیر، مرغ کونگ پائو، گوشت گاو فلفل سیاه، ترشی کلم و گوشت خوک خرد شده و بسیاری غذا دیگر است.
هوانگ گفت: ما همچنین این ایستگاه فضایی را به آشپزخانه و اجاق مایکروویو مجهز کردهایم، بنابراین فضانوردان روشهای بیشتری برای گرم کردن غذا دارند. آنها میتوانند هر زمان که بخواهند غذای گرم داشته باشند.
بنابر گزارشها فضانوردان از چاشنیهایی مانند سس گوشت خوک و سس فلفل سیچوان برای کمک به سازگاری با از دست دادن موقتی حس چشایی در شرایط ریزگرانش استفاده میکنند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی
۸۰ درصد کشاورزی ایران از فناوریهای نوین بیبهره است
دانشجویان پیام نور تا ۱۴ آذر برای ثبت نام وام شهریه فرصت دارند
دانشگاه الزهرا بدون کنکور دانشجو میپذیرد
طرح شناسایی نیازمندیهای داراییهای فکری دانشبنیانها تمدید شد
فراخوان حضور در پاویون پارک فناوری پردیس در دومین نمایشگاه ایران پتروکم
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی منصوب شد
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی منصوب شد
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند
۳۵۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه شهیدبهشتی ارائه شد
پشتیبانی از فناوری کوانتومی برای ورود به صنعت سلولهای خورشیدی
جلوگیری از هدررفت آب تا ۶۰ درصد با سیستم هوشمند بازچرخانی آب خاکستری
افزایش بی رویه ظرفیت دلیل نابسندگی خدمات دانشجویی است
ثبت نام عمره دانشگاهیان تا ۱۲ آذرماه تمدید شد
چرا مواد غذایی قاچاق بدون آزمایش رد میشوند؟
حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید
هوش مصنوعی در صنایع فولادی ایران کاربردی شد
درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟
تراشه مغزی نورالینک بازوی روباتیک را کنترل می کند