میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، گزارش جدید وب سایت اسپید تست درباره متوسط سرعت اینترنت ثابت و موبایل جهان در ماه می ۲۰۲۱ میلادی منتشر شده است. این گزارش نشان میدهد متوسط جهانی سرعت اینترنت موبایل در پنجمین ماه سال جاری میلادی ۵۴.۵۳ مگابیت برثانیه بوده است. همچنین متوسط جهانی سرعت اینترنت ثابت نیز ۱۰۵.۱۵ مگابیت بر ثانیه ثبت شده است.
این درحالی است که در آوریل ۲۰۲۱ میلادی (ماه قبل) متوسط جهانی سرعت اینترنت ثابت ۵۳.۳۸ مگابیت برثانیه و متوسط جهانی سرعت اینترنت ثابت ۱۰۲.۱۲ مگابیت برثانیه بوده است. نگاهی گذرا به آمار هر دو ماه حاکی از آن است که در پنجمین ماه سال جاری متوسط سرعت اینترنت ثابت و موبایل نسبت به ماه قبل از آن رشد کرده است. به عبارت دیگر برای دومین ماه متوالی در ۲۰۲۱ میلادی متوسط جهانی سرعت اینترنت موبایل و ثابت رشد کرد.
ایران همچنان در رده ۷۹ فهرست سرعت اینترنت موبایل
طبق این گزارش سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۰.۷۹ و سرعت اینترنت ثابت ۲۰.۷۳ مگابیت برثانیه بوده است. از سوی دیگر جایگاه ایران در رده بندی کشورهایی با پر سرعت ترین اینترنت موبایل ۷۹ است که نسبت به ماه قبل از آن (آوریل) تغییری نکرده است. اما جایگاه ایران در رده بندی اینترنت ثابت نسبت به ماه گذشته ۴ پله صعود کرده و کشور در رده ۱۳۲ قرار دارد.
سقوط یک پلهای چین در رده بندی سرعت اینترنت موبایل
در رده بندی کشورهایی با پر سرعت ترین اینترنت موبایل سه جایگاه نخست مانند ماه گذشته به ترتیب به امارات متحده عربی (۱۹۴.۰۴ مگابیت برثانیه)، کره جنوبی (۱۹۲.۵۸ مگابیت برثانیه) و قطر (۱۷۹.۸۱ مگابیت برثانیه) قرار دارند.
در رده چهارم عربستان صعودی با سرعت اینترنت موبایل ۱۶۰.۴۰ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه قبل یک پله صعود کرده است. در رده پنجم چین با سرعت اینترنت ۱۵۳.۰۹ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه قبل یک پله سقوط کرده است.
در ردههای ششم، هفتم، هشتم به ترتیب نروژ (۱۵۰.۲۱ مگابیت برثانیه)، کویت (۱۳۲.۳۶ مگابیت برثانیه) و استرالیا (۱۲۵.۶۶ مگابیت برثانیه) قرار دارند. هرچند جایگاه نروژ نسبت به ماه قبل تغییری نکرده، اما جایگاه کویت یک پله صعود و استرالیا یک پله سقوط کرده است. در رده نهم این فهرست سوئیس با سرعت این ترن موبایل ۱۰۶.۶۸ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه آوریل ۳ پله رشد کرده است. در رده دهم نیز مانند ماه گذشته قبرس با سرعت اینترنت موبایل ۱۰۵.۸۶ مگابیت برثانیه قرار دارد.
رشد یک پلهای هنگ و کنگ و موناکو در رده بندی اینترنت ثابت
در رده بندی کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت ثابت نیز تغییرات زیادی دیده میشود. البته رتبه نخست این فهرست مانند ماه گذشته به سنگاپور با سرعت اینترنت ۲۵۰.۳۵ مگابیت برثانیه قرار دارد.
در رده دوم و سوم به ترتیب هنگ کنگ (۲۴۵.۰۱ مگابیت برثانیه) و موناکو (۲۲۴.۰۵ مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه هر کدام نسبت به ماه قبل یک پله رشد کرده است. اما کره جنوبی که ماه قبل در رده دوم این فهرست قرار داشت اکنون با ۲ پله سقوط در رده چهارم قرار گرفته و سرعت اینترنت ثابت آن ۲۱۷.۱۵ مگابیت بر ثانیه ثبت شده است.
در رده پنجم تایلند با سرعت اینترنت ۲۱۴.۲۸ مگابیت قرار دارد و جایگاه آن در رده بندی دو پله صعود کرده است. در ردههای ششم و هفتم به ترتیب رومانی (۲۱۳.۳۶ مگابیت برثانیه) و دانمارک (۲۱۰.۹۱ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه هر دو کشور در فهرست سرعت اینترنت ثابت نسبت به ماه گذشته یک پله سقوط کرده است.
در رده هشتم مانند ماه گذشته لیختن اشتاین با سرعت اینترنت ثابت ۲۰۴.۴۳ مگابیت بر ثانیه قرار دارد. فرانسه (۱۹۸.۷۲ مگابیت برثانیه) و سوئیس (۱۹۸.۲۳ مگابیت برثانیه) نیز به ترتیب در رد ه های نهم و دهم قرار دارند. جایگاه فرانسه یک پله و سوئیس ۳ پله نسبت به ماه قبل رشد کرده است.
منبع : خبرگزاری مهر
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
تشکیل جلسه فوقالعاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسیارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند
نشان علامه طباطبایی به اساتید برجسته اعطا میشود