میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، سید موید علویان گفت: ۱۰ سوال برای دلسوزان نظام سلامت مطرح شده است که پاسخ به سوالات زیر توسط افراد دارای سابقه مدیریتی و صاحب تجربه در وزارت بهداشت، دانشگاههای علوم پزشکی، سازمانهای بیمه و همچنین توسط کارشناسان خبره در بخشهای مختلف میتواند نقش مهمی در جمع آوری اطلاعات مفید جهت اداره کنندگان وزارت بهداشت در دولت جدید داشته باشد.
١. اهمیت و نقش کارکردهای سلامت در حوزه حکمرانی کدام است؟ دیدگاه شما برای بهبود این کارکردها کدام است؟ مقبولیت جایگاه سلامت، حمایت طلبی، همکاری بین بخشی، نظام تأمین تخصیص منابع مالی چیست؟
٢. تعهدات و تکالیف مندرج در اسناد بالادستی تاکید بر اولویت پیشگیری بر درمان و خدمات درمان سرپایی بر بستری دارد به نظر جنابعالی توسعه مراقبتهای سلامت با اجرای برنامه پزشکی خانواده چگونه میتواند با استفاده از مدیریت منابع با ساز و کار بیمهای و بهره گیری درست از حداکثر توان بخش خصوصی در تحقق تعهدات فوق اثربخش باشد؟
٣. برای اصلاح نظام سلامت در قالب شبکههای بهداشتی درمانی و روزآمد نمودن آنها در جهت پاسخگویی چه الزامات سیاستی و مدیریتی را در تعیین سهم منابع سلامت، تأمین نیروی انسانی، اصلاح زیر ساختها، استفاده از پرونده الکترونیک سلامت، توجه به شاخص دسترسی با تاکید بر پوشش همگانی سلامت باید مورد توجه و تاکید قرار داد؟
٤. برای الزام در پوشش همگانی و اجباری بیمه پایه سلامت متأسفانه با مشکلات زیادی در اجرا مواجه بودهایم از آنجایی که پوشش بیمه یکی از مهمترین ابزارهای حفاظتی جامعه در حوزه سلامت است برای اجرای این استراتژی مهم، تجمیع و انباشت منابع با سازوکار بیمهای برای خرید هوشمند خدمات توسط نظام بیمه چه راهکار اجرایی و قابل انجام را دارید؟
٥. رویکرد ادغام آموزش در طی سه دهه گذشته با فراز و نشیبهای زیادی در اجرا مواجه بوده است، با توجه به تکلیف پیش بینی شده در سیاستهای ابلاغی در بحث ادغام جنابعالی چه استراتژیهای اجرایی را برای موفقیت این رویکرد در جهت تناسب دانش و مهارت دانش آموختگان علوم پزشکی با وظایف محوله و پاسخگوتر نمودن حوزه آموزش و پژوهش ضروری میدانید؟
٦. زنجیره نظام ارجاع به عنوان یکی از کاربستهای مهم برای تناسب سازی و کاهش تقاضا میباشد، و مشکلاتی از جمله اصلاح نظام پرداخت، اجرای پروتکلهای حاصل از راهنمای بالینی، نظارت اثر بخش، اصلاح تعرفهها و به هنگام سازی پرداخت، … برای موفقیت اجرای این تکلیف مهم چه برنامههایی در اولویت حوزه اجرایی باید مورد توجه قرار داشته باشند؟
٧. ساماندهی و اعتبار بخشی نظام ثبت دادهها و پردازش و تحلیل اطلاعات نیازمند بهره گیری درست از بستر فناوری میباشد، برای تحقق امر فوق چه تدابیری برای استفاده کارآمد و فراگیری پرونده الکترونیک سلامت و فنآوری اطلاعات در سطوح نظام ارائه خدمات باید اندیشیده شود؟
٨. با توجه به سیمای مرگ و بیماریها در کشور و لزوم تولید شواهد علمی حاصل از پژوهش به نظر شما مشکلات حوزه تحقیقات ما چیست؟ و چه برنامههایی برای اصلاح و کارآمدتر نمودن آن، شفافیت منابع، پاسخگوتر نمودن، و کارآمدتر ساختن با استفاده از ظرفیت تمامی محققین و حتی مشارکت نیروهای جوان علاقمند به امر پژوهش مورد نیاز است؟
٩. با توجه به شرایط بحران ناشی از پاندمی کرونا و مشکلات عدیده اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و سلامتی چه اقدامات علاج مندی میتواند در مدیریت کنترل بیماری اثربخش باشد؟ و به طور خاص برای پوشش ایمن سازی مردم چه گامهای اجرایی و عملیاتی در چه مدت قابل انجام میدانید؟
١٠. یکی از مهمترین نکات مفقود مانده نظام سلامت کشور بعد اجتماعی سلامت است، در جلب مشارکت مردم، همکاری بین بخشی، ظرفیت خیرین سلامت ایجاد رویکرد فراگیر سلامت در همه عرصههای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی چه اقدامات عاجل و عملیاتی در بهره گیری از ظرفیتهای فوق لازم و ضروری أست.
منبع : خبرگزاری مهر
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم