میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، شرکت فضایی خصوصی "بلو اوریجین"(Blue Origin) متعلق به "جف بزوس" مالک آمازون و یکی از ثروتمندترین افراد دنیا بلیت یک صندلی در اولین پرواز فضایی گردشگری سرنشیندار خود را به قیمت ۲۸ میلیون دلار به فروش رسانده و برنده گمنام این بلیت در تاریخ ۲۰ ژوئیه همراه با "جف بزوس" و برادرش به فضا پرواز خواهد کرد.
این پرواز از مرکز بلواوریجین در تگزاس غربی انجام خواهد شد و هنگامی که موشک در فاصلهی ۴۷ مایلی قرار بگیرد کپسول حاوی مسافران از آن جدا میشود و فضانوردان به مدت ۳ دقیقه بیوزنی را تجربه خواهند کرد و سپس کپسول به زمین باز میگردد. "بلو اوریجین" اعلام کرد که فعلا تا چند هفته آتی نام این شخص را معرفی نمیکند، اما خاطرنشان کرد که تقریباً ۷۶۰۰ نفر در سراسر جهان برای شرکت در این مزایده ثبتنام کرده بودند.
ناسا اخیرا در مصاحبهای با فاکس بیزینس پیغامی را برای این میلیاردهایی که در مسابقه رسیدن به فضا باهم در قابت هستند، فرستاد و آن این بود: به کسانی که میخواهند به آنجا سفر کنند، میگویم آنجا غرب وحشی نخواهد بود.
"بیل نلسون" مدیر ناسا در گفتگو با فاکس بیزینس گفت: من کاملا حواسم به این برنامههای فضایی است و چشم از این برنامهها بر نمیدارم اما آنها مجبورند که مانند هر فضانورد حرفهای دیگری همان آزمایشات بدنی و روانی دقیق را انجام دهند.
نلسون افزود: ما میخواهیم هنگام رفتن بازدیدکنندگان به فضا، خدمهای که از قبل در ایستگاه فضایی حضور دارند، ایمن بمانند.
رقابت در میان سرمایه داران فوق العاده ثروتمند بسیار بالا گرفته است. با اعلام خبر پرواز بزوس که قرار است در تاریخ ۲۰ ژوئیه انجام شود گزارشی مبنی بر اینکه ریچارد برانسون بنیانگذار شرکت "ویرجین گلکتیک"(Virgin Galactic) نیز قصد رقابت با بنیانگذار آمازون را دارد به گوش رسیده است. بازار رقابت بر سر گردشگری فضایی برای دو بنیانگذار مشهور شرکتهای حوزه فضا بسیار داغ شده است و به نظر میرسد که آنها سعی دارند ماه آینده با استفاده از فضاپیماهای شخصی خود به فضا بروند. گزارش منتشر شده در وبلاگ فضایی "Parabolic Arc" نوشته "داگلاس مسیه"(Douglas Messier) حاکی از این است که "سر ریچارد برانسون" در نظر دارد تا از "جف بزوس" در سفر به فضا پیشی بگیرد. مسیه در این گزارش نوشته است، منبعی که خواسته تا نامش فاش نشود، به وی گفته است که ویرجین گلکتیک در نظر دارد برانسون را در چهارم ژوئیه طی یک پرواز آزمایشی به فضا بفرستد. البته شرکت فضایی برانسون در پاسخ به پرسش اینسایدر این ادعا را تکذیب نکرد.
اما سفر به آن سوی زمین تنها خواسته و هدف میلیاردرهای مطرح جهان نیست چرا که افراد غیرنظامی نیز این رویا را در سر میپرورانند. البته تبدیل این رویا به واقعیت ممکن است توسط برخی مسابقات محقق شود. شرکت اسپیس ایکس ایلان ماسک از جمله شرکتهایی است که مسابقاتی را برای پرواز غیرنظامیان به فضا ایجاد کرده است. در همین حال، انتظار میرود برنده مسابقه "چه کسی میخواهد فضانورد شود" کانال دیسکاوری نیز در سال ۲۰۲۲ به ایستگاه فضایی بین المللی سفر کند. شبکه تلویزیونی دیسکاوری (Discovery Channel) کانالی آمریکایی و مختص پخش برنامههای مستند در زمینه حیات وحش، فناوری مسافرت و علوم مختلف است و اخیرا یک برنامه به نام چه کسی میخواهد فضانورد شود را شروع کرده و طی آن قصد دارد افراد عادی را به فضا بفرستد. افراد علاقهمند میتوانند با مراجعه به این سایت شانس خود را امتحان کنند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیهها را جدی بگیرند
دانشگاه پیام نور در ارشد و دکتری پذیرش «فراگیر» ندارد
مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند
درمان خارش در بیماریهای کبدی
آخرین وضعیت سلامت آب روستاها و شهرهای کشور اعلام شد
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک