میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر بابک نگاهداری با تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب اسلامی است و با آن رابطه نزدیکی دارد. دانشگاه آزاد اسلامی امروز در همه عرصهها با تمام توان و ظرفیت در خدمت تحقق اهداف انقلاب است.
وی سپس به ظرفیت های این دانشگاه اشاره کرد و گفت: حدود ۲۵ هزار عضو هیأت علمی، یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو، ۳۴ هزار کارمند، ۱۶۶ مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده، ۱۱ هزار آزمایشگاه و کارگاه، ۱۴۷ هزار تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی و ... گوشهای از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی است.
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تمامی داشتههای امروز دانشگاه آزاد اسلامی، دستاورد گام اول انقلاب اسلامی است و این دانشگاه در گام دوم، به دنبال تبدیل شدن به دانشگاه اجتماعی و حل مسأله با تمام کارکردهای تخصصی موضوع است.
نگاهداری ادامه داد: انقلاب اسلامی در گام اول دانشگاه آزاد اسلامی را با مجموعه امکانات و ظرفیتها ایجاد و حمایت کرده و دانشگاه آزاد اسلامی رسالت خود میداند که کارگزار اصلی بیانیه گام دوم انقلاب باشد.
وی گفت: در راستای اجرایی کردن این رسالت در سطح کلان دانشگاه آزاد اسلامی برنامه ریزیهای عملیاتی انجام شده است. دانشگاه آزاد اسلامی توسعه و استقرار نظام پایش و ساماندهی پایاننامهها برای حل مساله و رفع چالشهای ملی و محلی را به فاز اجرایی رسانده است. در این طرح پایاننامهها و رسالههای دانشجویی در راستای رفع چالشهای کشور تعریف میشوند.
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه جهتگیریهای لازم برای تبدیل شدن به دانشگاه اجتماعی و حل مسأله انجام شده، گفت: واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با تمام امکانات خود از جمله اندیشکدهها، مراکز تحقیقاتی، مراکز خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، کلیه تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی در اختیار صنایع و سازمانهای جامعه هستند.
نگاهداری تبدیل شدن به کارگزار اصلی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را رسالت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی شمرد و در این خصوص گفت: راهاندازی و فعالسازی کانونهای دانشگاه، صنعت و جامعه، تدوین و ابلاغ طرح جابجایی تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی (طرح تعاون تجهیزات)، برگزاری منظم نشستهای راهبری پژوهش منطقهای، تدوین برنامه راهبردی-عملیاتی ارتقای نظام پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی، فعالسازی دیپلماسی علمی، شروع به کار مراکز خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، برنامهریزی به منظور عملیاتیسازی برنامه بازاریابی شبکه آزمایشگاهی به صورت پایلوت در چهار استان، تدوین و ابلاغ شیوه نامه کنسرسیومهای مراکز تحقیقاتی، تدوین طرح جامع واحدهای پژوهشی با توجه به توان و پتانسیل استانی آمایش سرزمینی و صنایع، برنامهریزی به منظور جهت دهی و حمایت از پایاننامههای تقاضا محور و محصول محور از جمله رویکردهایی است که در حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اهداف سند دانشگاه اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب طرحریزی و عملیاتی شده است.
وی افزود: به دنبال انجام این رسالت، دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال حفظ و ارتقای سهم ۴۰ درصدی خود در عرصه آموزش و ۲۵ درصدی در عرصه پژوهش کشور است و تلاش دارد سهم دانشگاه را در عرصه پژوهش و فناوری کشور از ۱۶،۲ درصد به ۲۵ درصد ارتقاء دهد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با اشاره به برنامه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه نوآوری و فناوری گفت: برنامه دانشگاه به این صورت است که با ایجاد معاونت فناوری و نوآوری با توسعه شرکتهای دانش بنیان شکل گرفته با دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، به توسعه اشتغال دانشبنیان و رفع مشکل فارغالتحصیلان قدم بردارد و از سوی دیگر در تولید و اقتصاد دانش بنیان نقشآفرین مؤثر اجتماعی باشد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند