میرنیوز
به گزارش ایسنا، تفاهمنامه همکاری میان معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و اداره کل سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت به منظور هدایت فعالیت های خیرخواهانه به تحقیق و پژوهش در حوزه سلامت منعقد شد.
این نشست با حضور فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، امیرصادقی مدیرکل امور خیرین سلامت، دکتر بیتا مسگرپور مشاور معاونت تحقیقات و فناوری، دکتر علی علیزاده مشاور معاونت تحقیقات و فناوری و سیده مریم حائری رئیس اداره امور موسسات خیریه سلامت برگزار شد.
نجفی در نشست امضای تفاهمنامه همکاری میان طرفین، گفت: انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک بین معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت گام مهمی در جهت ساماندهی فعالیت های خیرخواهانه و هدایت آنها به سوی سرمایه گذاری در حوزه سلامت و همچنین تحقیق و پژوهش در سلامت به شمار میرود.
او با بیان اینکه احصا و اولویت بندی نیازهای تحقیقاتی و فناورانه سلامت کشور از جمله مفاد این تفاهمنامه است، گفت: معاونت، نیازهای تحقیقاتی و فناورانه در حوزه سلامت کشور را احصا و اولویتبندی میکند و پس از اعلام به اداره کل انتظار میرود مشارکت و سرمایه گذاری خیرین به این حوزهها جلب شود. همینطور از پایان نامههای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و طرحهای پژوهشی اعلام شده از سوی معاونت در راستای ماموریتهای اداره کل نیز حمایتهایی به عمل خواهد آمد.
به گفته نجفی، محققان و اعضای هیات علمی به مشارکت در ارائه، چاپ مقالات در نشریات علمی – پژوهشی و انتشار کتب در راستای اهداف تخصصی طرفین ترغیب و تشویق خواهند شد و به موجب این تفاهمنامه نماینده معاونت باید در کمیتههای مرتبط حضور یابد و در برگزاری رویدادها و جشنوارههای پژوهشی حوزه مشارکتهای اجتماعی نظام سلامت همکاری دو جانبه صورت پذیرد.
صادقی نیز به تعهداتی که پیرو این تفاهمنامه بر عهده دارد، اشاره کرد و گفت: جلب مشارکت در طرحهای تحقیقاتی و فناورانه حوزه پیشگیری، غربالگری و درمان، جلب همکاری و مشارکت خیرین در ساخت و تجهیز آزمایشگاههای پژوهشی/ اتاقهای تمیز و سایر زیرساختهای تحقیقات و فناروی حوزه سلامت، جلب همکاری خیرین در تجهیز و توسعه مراکز رشد و نوآوری سلامت، جلب و مشارکت خیرین در ساخت و راه اندازی پارکهای فناوری سلامت از جمله اهداف ما در این تفاهمنامه است.
او با اشاره به اینکه سمنها نیز در این تفاهمنامه دیده شده اند، گفت: طبق این تفاهمنامه اداره کل سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت متعهد شده تا در تاسیس سمنهای پژوهشی حوزه سلامت با ظرفیت انجمنهای علمی مشارکت کند و سمنها را به اضافه کردن واحد تحقیق و فناوری در ساختار و فعالیتهای نوآورانه تشویق کند.
صادقی افزود: استفاده از ظرفیت کار داوطلبانه در حوزه تحقیقات و فناوری، بهرهگیری از ظرفیت مشارکت اجتماعی بنگاههای اقتصادی در حل نیازها و مشکلات تحقیقات و فناوری سلامت کشور و ایجاد ظرفیت ارائه دستاوردهای تحقیقاتی و فناورانه در رویدادهای مرتبط با خیرین و سازمانهای مردم نهاد نیز از جمله اهداف تاکید شده در این تفاهمنامه بهشمار میرود.
جهت نظارت بر اجرای انجام تعهدات و انجام هماهنگیهای لازم دکتر مسگرپور و سیده مریم حائری به عنوان نمایندگان طرفین در این تفاهمنامه انتخاب و معرفی شدند.
علاوه بر این معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در سفر خود به یزد از مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی استان بازدید کرد.
طبق اعلام وبدا، بازدید از مرکز تحقیقات دیابت و بیوبانک دانشگاه، پژوهشکده علوم تولید مثل و شرکت های دانش بنیان، رونمایی از گزاره برگ ها و ژورنال و اچ های جدید دانشگاه از دیگر برنامه های سفر یک روزه دکتر نجفی به استان یزد است.
دکتر مسعود میرزایی، معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی یزد درخصوص سفر دکتر نجفی به این استان گفت: بازدید از آزمایشگاه جامع تحقیقات پژوهشی، مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، شرکت های دانش بنیان و محل در حال احداث آزمایشگاه مرکز رشد از دیگر برنامه های سفر معاون تحقیقات فناوری به استان یزد است.
میرزایی ادامه داد: هم چنین نشست اعضای کمیته های تحقیقات دانشجویی، جلسه شورای پژوهشی دانشگاه و اعضای هیات علمی کارآفرین و مدیران شرکت های دانش بنیان با معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند