میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به همت دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری، اولین نشست تحلیلی انتخابات ریاست جمهوری را با حضور دکتر محمدصادق کوشکی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران برگزار کرد.
کوشکی در این نشست با توجه به لزوم ایجاد فرهنگ مطالبه از نامزدها در انتخابات های مختلف در کشور بعنوان وظیفه دانشگاهیان و اساتید دانشگاه اشاره کرد و اساتید را بعنوان الگوی فکری و رفتاری دانشجویان دانست که نگاه و بینش و طرز تفکر آنها به دانشجویان و جامعه سرازیر می شود بر رفتار و گفتار مستدل و منطقی اساتید برای تبیین موضوعات مختلف اجتماعی تاکید کرد.
وی با اشاره به وعده های انتخاباتی نامزدها تصریح کرد: حرف های کلی و وعده ها قابل قبول نیست و تا امروز وابستگی به جناح ها ملاک انتخاب بوده و هیچکدام بصورت علمی با مسائل برخورد نکرده اند.
استاد دانشگاه تهران اضافه کرد: انتخاب ها باید از جناح و طیف سیاسی عبور کند و به سمت «کدام راه حل، برای کدام مسأله» پیش برود تا انتخابات از حالت احساسی به روشی علمی و مستدل تبدیل شود که مطمئناً خروجی متفاوتی هم خواهد داشت.
وی درباره لزوم آگاهی نامزدها از اختیارات خود در صورت انتخاب شدن گفت: اگر نامزدی اختیارات را طبق قانون بداند و وعده ها را متناسب با اختیارات آینده خود بدهد، بعداً نباید بگوید اختیارات کم بود و در این صوتر به واقع نگری و انتخاب درست توسط مردم کمک خواهد کرد.
کوشکی افزود: از طرف دیگر کلی گویی نیز فایده ندارد چرا که برای نامزدها هم هزینه ندارد و نیز امکان مطالبه هم ندارد بنابراین کسی که کلی گویی می کند به مسائل اجرایی وقوف ندارد بعنوان نمونه شعار تعامل با جهان کلی است. لذا باید گفت که با چه مکانیسمی می خواهد با جهان تعامل کند تا کارشناسان نیز بتوانند آن را درست تحلیل کنند.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: برنامه داشتن نامزدها موضوع مهمی است ؛ مقصود از برنامه رئیس جمهور برنامه اجرایی است نه سیاست های کلان و بلندمدت چرا که رئیس جمهور مدیر اجرایی سیاست های کلان کشور است و در انتخابات ریاست جمهوری نامزدها باید سازوکار اجرایی تحقق سیاست ها را در حوزه اختیارات خود بعنوان برنامه ارائه کند.
وی با اشاره به موانع سیاست خارجی دولت آینده و اهمیت تامین منافع ملی کشور اظهار داشت: برخی کشورها مانند آمریکا، فرانسه، انگلیس، چین، روسیه از رشد و قدرتمند شدن ایران برای منافع خود نگرانند. ایران قدرتمند طرح آنها برای حضور در این منطقه به هم می زند.
کوشکی اضافه کرد: بعضی کشورهای منطقه ای نگاهشان به ما بودن و نبودن است مانند عربستان و امارات و از طرفی هم ما برای خیلی از کشورها اولویت سیاست خارجی نیستیم و منطقه خودشان اولویت دارد لذا بهترین گزینه برای تعاملات سازنده کشور، سیاست منطقه ای است که تجربیات خوبی را در دنیا نشان داده است. براساس مدل منطقه ای وتعامل بیشتر با کشورهای همجوار دارای منلفع مشترک سازنده است و از طرفی مشکلات تحریمی و امنیتی و قاچاق نیز کم می شود.
دراین نشست با طرح سئوال شرکت کنندگان مسائل را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
منبع : خبرگزاری مهر
مصرف ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش میدهد
ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش دهد؟
سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
تشکیل جلسه فوقالعاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسیارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند