میرنیوز
به گزارش ایسنا، مهندس بهزاد مکری در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارشی از پروژه های عمرانی دانشگاه در سه بخش پروژه های خاتمه یافته در سال ۹۹، جاری و برنامه های پیش رو ارائه کرد و گفت: بالغ بر ۲۰ پروژه با زیر بنای بالغ بر ۵۴ هزار متر مربع در سال ۹۹ دردانشگاه علوم پزشکی تهران خاتمه یافت و به بهره برداری رسید که شامل، یک پروژه بیمارستانی با زیر بنای ۲۱ هزارو۵۰۰ متر مربع و ۱۷۶ تخت، ۶ پروژه درمانی با ۱۱۰ تخت بیمارستانی، یک پروژه تحقیقاتی – پژوهشی، ۸ پروژه دانشجویی، یک پروژه کمک آموزشی و پنج مرکز خدمات سلامت و خانه بهداشت بود.
وی افزود: در حدود ۲۳ پروژه عمرانی با زیر بنای ۵۴۶ هزار متر مربع نیز در دانشگاه علوم پزشکی تهران در دست اجرا است که از آن جمله می توان به ۸ پروژه درمانی – بیمارستانی، ۴ پروژه درمانی (حدود ۴ هزار تخت بیمارستانی)، ۲ پروژه تحقیقاتی- پژوهشی، ۴پروژه فرهنگی-رفاهی، یک پروژه آموزشی و کمک آموزشی، ۲ پروژه دانشجویی و ۲ پروژه بهداشتی اشاره کرد.
مهندس مکری، مهدی کلینیک با ۱۰۰۰ تخت، مرکز طبی کودکان ۲ با ۲۷۰ تخت، شریعتی ۲ با ۸۸۹ تخت، طرح توسعه بیمارستان فارابی با ۱۷۴ تخت بستری، انستیتو کانسر با ۵۴۸ تخت و بیمارستان ام اس را از جمله پروژه های در دست اجرای دانشگاه علوم پزشکی تهران خواند و گفت: چند بیمارستان نیز با همکاری خیرین در دست اجراست که دانشگاه مجری مستقیم آن نبوده و پیشرفت فیزیکی خوبی تاکنون نداشته اند که از جمله آن می توان به بیمارستان اسلامشهر، نیک اندیش الهام، و بیمارستان زنجیره امید اشاره کرد.
مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از راه اندازی بخش ها و مراکز مختلف خبر داد و گفت: ساختمان امید در بیمارستان شریعتی، کلینیک ویژه بیمارستان مرکز طبی کودکان، کلین روم سلول های بازساختی، بخش سایکلوترون بیمارستان شریعتی، بخش CSSD و بخش پای دیابتی بیمارستان شریعتی، شیمی درمانی بیمارستان آرش، همگی پایان یافته و در حال خدمت رسانی هستند. همچنین پروژه های اورژانس مرکز طبی، آزمایشگاه جامع مجتمع امام خمینی (ره)، بونکرهای شتاب دهنده بیمارستان یاس، کلین روم پیوند اعضا و بازسازی مرکز تحقیقات اخلاق پزشکی، در حال اجراست.
مهندس مکری همچنین از آغاز پروژه های انبار دارویی، پارک علم و فناوری دانشگاه و دانشکده فناوری های نوین خبر داد و گفت: این پروژه ها در مرحله تهیه طرح و شروع پروژه قرار دارند.
وی سپس به پروژه های رفاهی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و گفت: بازسازی آمفی تئاتر موزه تاریخ پزشکی به اتمام رسیده و اکنون در حال احداث سالن کنفرانس موزه هستیم. همچنین پروژه پارکینگ طبقاتی بیمارستان امام در فاز نخست افتتاح شده و در حال اتمام فازهای بعدی آن هستیم. پاویون و سلف سرویس بیمارستان روزبه در حدود ۵۰ درصد رشد داشته است. همچنین بازسازی نمای دانشکده پزشکی علوم پزشکی تهران و لابی آن خاتمه یافته است.
مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: احداث دانشکده توانبخشی این دانشگاه با پیشرفت ۱۰ درصدی در منطقه ۱۸ آغاز شده است. دانشکده طب ایرانی و علوم تغذیه نیز در مرحله تهیه طرح و آغاز کار قرار دارد. مرکز آزمون های الکترونیک دانشگاه نیز نقشه ها و طرح های آن مصوب شده و در حال برگزاری مناقصه در این زمینه هستیم.
به گفته وی، همچنین احداث خوابگاه بوستان ۶ پسران، خوابگاه دختران گلستان ۲ و آشپزخانه کوی نیز خاتمه یافت و در حال بهره بردای است. زمین چمن مصنوعی کوی تحویل شد و سالن ورزشی و قرائت خانه آن نیز به اتمام رسید. همچنین طرح بهسازی توسعه شبکه برق انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس مکری همچنین از احداث ۵ هزار متر مربع پروژه بهداشتی این دانشگاه در سال گذشته خبر داد و گفت: اکنون دو پروژه بهداشتی در حال اجرا داریم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است