میرنیوز
به گزارش ایسنا، وحید صرامی در نشست مشترک معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی به تشریح وضعیت رتبهبندی علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور پرداخت و عنوان کرد: رتبهبندی، یکی از ابزارهای ارزیابی و شفافسازی است که در هفتههای گذشته با شاخصهای مشخص و دقیقی در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی قرار گرفته است.
دبیر شورای مرکزی دانشجویان وزارت بهداشت تاکید کرد: تعداد شاخصهای اختصاصی معاونت فرهنگی و دانشجویی اعلام شده در این رتبهبندی به عدد ۱۴۳ میرسد و گام مهمی در جهت تحقق مرجعیت علمی، شفافسازی و پاسخگویی است.
صرامی افزود: این شاخصها بر اساس ۱۰ سال کار کارشناسی تدوین شده است و رویداد مهمی درجهت ارتقا جایگاه علمی معاونت فرهنگی و دانشجویی در تراز علمی دانشگاههای علوم پزشکی محسوب میشود. معاونت آموزشی وزارت بهداشت بیش از ده سال در این حوزه تجربه دارد اما در معاونت فرهنگی و دانشجویی برای نخستینبار به این حوزه ورود کرده است.
وی خاطر نشان کرد: ما سال ۹۸ و ۹۹ را پایه اخذ دادهها از دانشگاههای علوم پزشکی قرار دادهایم و تعریف عملیات، نحوه محاسیه امتیاز، مرجع اخذ داده و... برای هر دانشگاه شفاف شده است.
دکتر سید عابدین حسینی مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز در این نشست اظهار کرد: پیش از این در دو فاز برای تجهیز فضاهای فرهنگی کمکهایی به دانشگاهها صورت گرفت. در ماههای آتی نیز مبالغی در حوزه فرهنگی برای دانشگاههای علوم پزشکی در جهت تجهیز فرهنگی آنها تزریق میشود، که سهم هر دانشگاه حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان خواهد بود که به تجهیز فضاهای فرهنگی، شورای انضباطی و خرید تجهیزات مورد نیاز شعب دانشگاهی پایگاههای خبری مفدا اختصاص دارد که طرح توزیع آن به دانشگاهها اعلام خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت(مفدا)، دکتر روحالله علینژاد عمران رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت نیز با اشاره به فعالیتهای این مرکز، اشاره کرد: خوشبختانه در ماههای گذشته مرکز قرآن و عترت توانسته است اتفاقهای خوبی را رقم بزند، که برگزاری دورههای باز آموزی ویژه اعضای هیات علمی و طرح جامع آشنایی با مبانی و روشهای تدبر در قرآن کریم از جمله این فعالیتها است. تلاش ما این است که فعالیتهای ترویجی را به سمت تعمق و تفکر در مبانی قرآنی سوق دهیم تا عزیزان بیشتر با روشهای حوزه معارف قرآنی آشنا شوند.
وی ادامه داد: در حوزه جشنواره قرآن هدهد و جشنواره ملی قرآن نیز فعالیتهای مختلفی را صورت دادیم. امسال جشنواره ملی قرآن به میزبانی وزارت بهداشت برگزار میشود. از معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی تقاضا دارم تلاش کنند تا ما بهازای حدود ۳۰ رشتهای که در این جشنواره وجود دارد دورههای آموزشی و اجرایی در طول سال در دانشگاهها شکل بگیرد و از این ظرفیت صرفا در جهت یک فعالیت جشنوارهای استفاده نشود.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در پایان صحبتهای خود گفت: از معاونان محترم استدعا داریم تا در جهت گفتمانسازی مطالعات بینرشتهای قرآنبنیان کوشش کنند تا در قالب انجمنهای علمی و کمیتههای تحقیقات و پژوهش به گفتمانسازی مطالعات بین رشتهای قرآن بنیان بپردازند. بنا داریم تا کارگروههای قرآنی ویژه بهیاران، دستیاران و سایر دانشجویان را با مخاطب خاص آن برنامهها دنبال کنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند