میرنیوز
به گزارش ایسنا، یکی از شتابدهندههای تخصصی دارو و مکمل به منظور جذب ایدههای فناورانه در حوزههای تخصصی فراخوان "استارتآپ ویکند" خود را در حوزه سلامت منتشر کرده است.
"دارو و مکمل"، "آرایشی و بهداشتی" و "فرآوردههای طبیعی " از محورهای پذیرش ایدههای فناورانه در این رویداد است و تیمها از مزایای این شتابدهنده چون حمایتهای آموزشی، مشاورهای و منتورینگ، استقرار تیمهای برگزیده در شتابدهنده و بهره مندی از امکانات اداری، آزمایشگاهی و پایلوت برخوردار خواهند شد.
دکتر محمد میرزایی، مدیر عامل یکی از شتابدهندههای حوزه سلامت در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مدل کاری ما به این صورت است که در بازههای زمانی مشخصی فراخوانی را منتشر و تعدادی از تیمهای استارتآپی و فناور را پذیرش میکنیم، گفت: در این فرآیند تیمهای استارتآپی با ارائه پروپوزالهایی که برای ما ارسال میکنند، ایدههای فناورانه خود را معرفی خواهند کرد و ما نیز اقدام به بررسی ایدههای این تیمها خواهیم کرد.
وی با تاکید بر اینکه فرآیند ارزیابی اولیه به صورت غیر حضوری است، اظهار کرد: پس از ارزیابی اولیه، تعدادی از این طرحها که بر اساس شاخصها ی علمی، فنی و تیم سازی امتیاز بیشتری را دریافت کنند، وارد رویداد استارتآپ ویکند میشنود و در این مرحله صاحبان ایده از طرحهای خود در حضور داوران دفاع خواهند کرد.
میرزایی محور ایدههای دریافتی در این رویداد را دارو، مکملهای دارویی و فرآوردههای طبیعی دانست و ادامه داد: در این مرحله چالشهای تیمها در حوزههایی چون تجاری سازی، فنی، کنترل کیفی و الزامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ثبت داروها مورد ارزیابی قرار میگیرد و در نهایت تیمهای فناور قادر هستند با مشاورهایی که دریافت کردهاند، پروپوزالهای ارسالی خود را تکمیل کرده و مورد بازنویسی قرار دهند.
مدیر عامل این شتابدهنده، اضافه کرد: پروپوزالهای بازنویسی شده توسط تیمهای استارتآپی در حضور داوران ارائه شده و در نهایت تیمهای برتر وارد شتابدهنده خواهند شد.
وی جذب، پذیرش و تکمیل طرحهای فناور را از اهداف برگزاری این رویداد نام برد و اظهار کرد: ما در تلاش هستیم تا با برگزاری رویداد استارت آپ ویکند طرحهای فناورانه حوزه سلامت را در مسیر تجاری سازی قرار دهیم.
تیمهای برتر با استقرار در این شتابدهنده از مزایای حمایتی برخوردار میشوند
میرزایی با بیان اینکه این رویداد اولین رویداد استارتآپی این شتابدهنده است، خاطر نشان کرد: به صورت رسمی این اولین رویداد استارتآپی این مجموعه است، ولی اولین دوره پذیرش شرکتها و تیمها در این شتابدهنده به تیرماه سال گذشته بر میگردد. در شروع فعالیت ما طی انتشار فراخوان محدودی حدود ۲۷ طرح را بررسی کردیم و از این تعداد ۱۰ طرح وارد این شتابدهنده شدند. از ۱۰ طرح مذکور تاکنون ۵ طرح وارد مرحله شتابدهی شدهاند و یک طرح به مرحله پسا شتابدهی رسیده است.
به گفته این فعال حوزه توسعه فناوری حوزه سلامت، فرآیند تجاری سازی تیمها در شتابدهنده شامل سه مرحله "پیش شتابدهی"، "شتابد هی " و پسا شتابدهی" است. زمانی که ایده فناور به مرحله تجاریسازی نزدیک میشود، وارد پسا شتابدهی خواهد شد.
میرزایی، تمرکز شتابدهنده را در حوزه دارو، مکملها و فرآوردههای طبیعی ذکر کرد و یادآور شد: این شتابدهنده از دل صنعت دارویی کشور برآمده است و تجربه حدود دو دهه ما در حوزه تحقیق و توسعه، تولید و مارکتینگ، منجر به شکل گیری این شتابدهنده شده است.
حمایتهایی که مشمول تیم های استارتآپی میشود
مدیر عامل این شتابدهنده به بیان نحوه حمایتها از تیمهای فناور پرداخت و در این باره توضیح داد: فلسفه وجودی شتابدهندهها این است که پتانسیلهای موجود در کشور چون دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی، صنایع و سرمایه گذاران را به هم متصل کنند و ما از همان ابتدای پذیرش طرحها به دنبال تجاریسازی ایدهها هستیم. از این رو بر روی طرحها بررسیهایی چون امکان سنجی اقتصادی، بازار و صنعتی سازی انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه حمایتهای ما برای تیمهای استارتآپی در مرحله پیش شتابدهی رایگان خواهد بود، افزود: در صورتی که ایدههای تیمها در پیش شتابدهی از نظر فنی و بازار در حد قابل قبولی باشد، با عقد قراردادی وارد مرحله شتابدهی خواهند شد.
میرزایی با بیان اینکه در طی دوره شتابدهی تیمها به تولید دانش فنی صنعتی نائل خواهند شد، گفت: در این مرحله بخشی از سهام این دانش فنی به شتابدهنده تعلق میگیرد که این میزان شامل ۱۵ تا ۲۰ درصد میشود. در مرحله شتابدهی تیمها از حمایت " سرمایه بذری" شتابدهنده که از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اختصاص داده شده، برخوردار میشوند که شامل سرمایه اولیه برای تبدیل ایده به دانش فنی است.
مدیر عامل این شتابدهنده انجام آزمونهای کنترل کیفی استاندارد را از نیازهای اصلی تیمهای فناور حوزه سلامت نام برد و افزود: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته سرمایه اولیه به تیمها برای دریافت این خدمات ارائه میشود، ضمن آنکه تیمها از خدمات مشاورهای در زمینههای مختلف صنعتیسازی، بازاریابی، مالی و حقوقی برخوردار خواهند شد.
وی از ارائه بخشی از هزینههای تحقیقاتی به تیمها در این شتابدهنده خبر داد و اضافه کرد: این شتابدهنده تا سقف ۷۵ میلیون تومان هزینههای مربوط به آزمونهای کنترل کیفی و استانداردسازی را پرداخت خواهد کرد. مهمترین بخش تحقیقات در حوزه تولید دارو، انجام آزمونهای کنترل کیفی و استانداردسازی فرآوردههای دارویی است.
میرزایی ادامه داد: زمانی که تیمها به پایان مرحله شتابدهی میرسند، تلاش می شود تا با حمایت یک سرمایهگذار ایدههای آنها توسعه یابند.
فرآیند استارتآپ ویکند
مدیر عامل این شتابدهنده با اشاره به فرآیند برگزاری رویداد استارتآپ ویکند حوزه سلامت، افزود: این رویداد از ابتدای سال جاری آغاز شد و تیمهای فعال در حوزه سلامت تا ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری فرصت دارند ایدههای خود را ارسال کنند و از ۲۵ اردیبهشت تا ۳۰ اردیبهشت ماه جاری ارزیابی اولیه انجام خواهد شد.
وی یادآور شد: پیشبینی ما این است که حدود ۱۰ طرح وارد دوره مجازی این رویداد که از اول تا ۱۲ خرداد ماه امسال برگزار میشود، وارد شوند.
به گفته وی رویداد اصلی و حضوری این فرآیند از ۱۹ تا ۲۱ خرداد ماه برگزار میشود. در پایان روز سوم، داوری نهایی تیمها به انجام رسیده و تیمهای منتخب وارد شتابدهنده میشوند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم