میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدرضا فتحی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اعلام این خبر افزود: مرکز مهارت حرفهای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز یک مرکز نوپا است که با توجه به عمر کوتاه خود، فعالیتهای خوبی داشته است.
وی ادامه داد: به دنبال وقوع بیماری کرونا و ایجاد موجهای درگیری در استان خوزستان، طبق یک نیازسنجی مشخص شد که از طرفی تعدادی از همکاران درگیر کرونا خواهند شد و پروسه خدماترسانی به بیماران دچار مشکل خواهد شد و از طرف دیگر قطعا نیاز به افزایش واحدهای درمانی برای پوشش بیماران کرونایی وجود خواهد داشت؛ لذا مسجل شد که با این روند قطعا دچار کمبود کادر درمانی آموزش دیده خواهیم شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: با مشورت و همفکری کارشناسان مرکز مهارت حرفهای دانشگاه، به فکر آموزش به همکاران و آمادهسازی نیروهای جدید، تازه نفس و متخصص برای موجهای بعدی کرونا افتادیم.
فتحی خاطرنشان کرد: برای اولین بار در سطح کشور با همکاری معاونت درمان، دانشکده پرستاری و مامایی و اعضای هیات علمی گروههای مختلف، یک دوره آموزشی طراحی و تدوین شد که هدف آن آموزش کادر درمان و به ویژه پرستاران جهت خدمترسانی تخصصی به بیماران در بخشهای آی سی یوی بیمارستانها مختص کووید ۱۹ بود.
وی افزود: دوره در دو قسمت و به صورت تئوری و عملی برگزار شد؛ دوره تئوری به صورت لوح فشرده با همکاری اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی و پزشکان فوق تخصص ریه، فوق تخصص آی سی یو، متخصصین رادیولوژی، متخصصین داخلی و متخصصین بیهوشی آماده شد و اعضای شرکت کننده پس از قبولی در امتحان تئوری وارد بخشهای آی سی یو بیمارستانها میشدند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: دوره عملی نیز با حضور اساتید و مربیان بر بالین بیمار طی دو تا سه هفته و به صورت سه شیفت برای اعضای منتخب برگزار شد و نهایتا دو برابر تعداد مورد نیاز، پرستاران آموزش دیدند.
دکتر سیامک بقایی مدیر مرکز آموزش مهارتی و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در تشریح این دوره گفت: همزمان با برگزاری دوره برای نیروهای دانشگاهی، این دوره برای بیمارستانهای دولتی غیردانشگاهی و بیمارستانهای خصوصی نیز برگزار شد، به گونهای که در موج سوم کرونا تقریبا با کمبود نیروی آموزش دیده مواجه نبودیم.
وی ادامه داد: با توجه به برگزاری موفق این برنامه، دوره مذکور بصورت وبینار برای قطب ۴ آمایشی کشور شامل دانشگاه علوم پزشکی دزفول، دانشکده علوم پزشکی شوشتر، دانشکده علوم پزشکی بهبهان، دانشکده علوم پزشکی آبادان و دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز برگزار شد.
بقایی افزود: طرح دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به عنوان یک الگو به وزارت بهداشت معرفی شد که خوشبختانه تایید و بخش زیادی از آن به عنوان طرح ملی کووید ارائه شد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این طرح در فاز بعدی نیز در حال اجرا است، با این تفاوت که علاوه بر نیروی پرستاری، کادر پزشکی نیز آموزشهای تخصصی لازم را جهت ارائه خدمات به بیمارن کرونایی در آی سی یوهای موجود در استان و همچنین آی سی یوهایی که در آینده به سیستم اضافه خواهند شد، خواهند دید.
مدیر مرکز آموزش مهارتی و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تاکید کرد: در پایان فاز اول این دوره، مجموعا ۹۱۲ نفر از پرستاران منطقه ۴ آمایشی کشور، از آموزشها و مهارتهای تخصصی لازم جهت ارائه خدمات به بیماران کرونایی در آی سی یوهای بیمارستانها برخوردار شدند.
منبع : خبرگزاری مهر
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است