میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، خواه یک کشاورز باشید که به محصولات کشاورزی گسترده برای امرار معاش خود وابسته هستید یا یک باغبان علاقهمند برای تولید نیازهای فردی خود، علفهای هرز میتوانند یک مشکل وقتگیر و آسیبرسان باشند.
اکنون استارتاپی موسوم به "کربن روبوتیکس"(Carbon Robotics) با استفاده از ترکیبی از بینش رایانهای و لیزرهای پرقدرت برای هرس مزارع و بیرون آوردن هزاران علف هرز در هر ساعت، یک ربات خودران ابداع کرده است.
پیشرفت در زمینه رباتیک برخی از امکانات جالب را در زمینه کنترل و هرس علفهای هرز ایجاد کرده است، جایی که راهحلهای سنتی شامل اقدامات دستی یا استفاده از مواد شیمیایی که میتوانند وقتگیر و هزینهبر باشند و خطرات زیست محیطی نیز به همراه دارند، کنار زده شدهاند.
با تجهیز ماشین آلات خودکار به تجهیزات لازم و دانش لازم جهت جستجوی این گیاهان نامطلوب و مهاجم، امید است که بسیاری از فرآیند هرس علفهای هرز بتواند خودکار شود و کشاورزان، محصولات سالم همراه با هزینه کمتر و وقت بیشتری در اختیار داشته باشند.
تاکنون نیز دیدهایم که چگونه میتوان هرس علفهای هرز را با استفاده از روش پاشش آب داغ روی علفهای هرز برای جلوگیری از رشد آنها یا استفاده از صاعقههای الکتریکی برای جوشاندن آنها از داخل یا خارج کردن آنها با بمباران گلولههای ساخته شده از شن و ماسه ریز از بین برد.
اکنون "کربن روبوتیکس" یک ربات چهار چرخ ۴۳۰۰ کیلوگرمی ساخته است که با استفاده از جیپیاس و بینش رایانهای به جستجوی علفهای هرز در میان محصولات کشاورزی میپردازد. این دستگاه برای شناسایی این گیاهان ناخواسته و نامطلوب به یک پردازنده پرقدرت و دوربینهای با وضوح بالا متکی است و سپس هشت لیزر ۱۵۰ وات به صورت همزمان کار میکنند تا علفهای هرز هدف قرار دهند و آنها را با انرژی گرمایی با سرعت بیش از ۱۰۰ هزار علف هرز در ساعت از بین ببرند.
این دستگاه کاملاً خودران با گازوئیل کار میکند و میتواند به صورت شبانهروزی کار کند و در حالی که لیزرهای آن خاک محیط را بدون آسیب میگذارند، شش تا هشت هکتار زمین را در روز پایش کند.
این شرکت ربات خود را به عنوان یک راهحل اقتصادی برای بهبود محصولات، به ویژه برای تولید کنندگان ارگانیک و کسانی که برای اطمینان از سلامتی دراز مدت خاک خود میکوشند، ارائه میکند.
"پائول مایکسل"(Paul Mikesell) مدیر عامل و بنیانگذار "کربن روبوتیکس" میگوید: هوش مصنوعی و فناوری یادگیری عمیق باعث ایجاد کارایی در صنایع مختلف میشوند و ما از استفاده از آنها در کشاورزی بسیار خوشحال هستیم. کشاورزان و سایر افراد در زنجیره تامین مواد غذایی جهان اکنون بیش از هر زمان دیگری وابسته به فناوری و نوآوری برای تغذیه جهان هستند. هدف ما در "کربن روبوتیکس" ایجاد ابزاری است که چالش برانگیزترین مشکلات آنها از جمله مدیریت و از بین بردن علفهای هرز را برطرف کند.
این شرکت از سال ۲۰۱۸ با کمک کشاورزان در حال تولید نمونههای اولیه و آزمایش رباتهای علفهای هرز خود است و از قبل مدلهای ۲۰۲۱ خود را به فروش رسانده است و در حال حاضر پیشسفارش برای سال ۲۰۲۲ ممکن است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است
کره جنوبی روبات دوست ترین کشور دنیاست
ادعای جدید ماسک برای دسترسی ساده موبایل به اینترنت استارلینک
تغییر دو عضو شورای عالی حوزههای علمیه
امروز آخرین مهلت ثبتنام ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت
فرصت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشتههای علوم پزشکی آغاز شد
بوی کپسول روسی در فضا پیچید
افشین: پارکهای انیمیشن توسط بخش خصوصی راه اندازی میشود
۲میلیارد تراکنش در «مرکز ملی تبادل اطلاعات» از ابتدای دولت چهاردهم
نانوحبابها داروی ضدسرطان را به ریه میرسانند
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان منصوب شد
شاخصهای بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود
زمان برگزاری هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
دو بیماری که سلامت زنان را تهدید میکند
خطر ایجاد کارخانه تولید مقاله با هوش مصنوعی!
مدارک دکتری و پزشکی دانشگاههای آذربایجان فاقد اعتبار است
واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد