میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر حسن زائری لطف در نشست هماندیشی مشترک معاونان آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و فناوری و تحقیقاتی وزارت بهداشت با موضوع انجمنهای علمی دانشجویی گفت: ایجاد سامانه انجمنهای علمی دانشجویی، تشکیل بانک اطلاعاتی در خصوص این انجمنها و همچنین ایجاد بسترهای مناسب برای برگزاری سمینارها، همایشها، کارگاهها، استارتآپها و کمپینها در سطح ملی از جمله برنامههای ما در این راستا بوده است. ضمن اینکه در طی دو سال گذشته در راستای تشکل انجمنهای علمی دانشجویی کشوری نیز اقدامات خوبی انجام شده است.
زائری لطف، با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی در سطح کل کشور عضو انجمنهای علمی دانشجویی هستند، اظهار کرد: حمایتهای مادی و معنوی از این انجمن ها از جمله وظایف ذاتی ما در ستاد و دانشگاه های علوم پزشکی است.
وی بر لزوم همکاری انجمنهای علمی دانشجویی با سایر نهادهای دانشجویی تاکید کرد و گفت: بدون شک حمایت از انجمنهای علمی دانشجویی، هم افزایی قابل توجهی را در راستای رسالت دانشگاههای علوم پزشکی ایجاد خواهد کرد.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت به مطالبات دانشگاههای علوم پزشکی در خصوص فعالیت انجمنهای علمی اشاره کردو یادآور شد: واگذاری طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی به انجمنهای علمی، فراهم کردن زمینه برای استفاده مطلوب از امکانات، تجهیزات، متخصصان و کارشناسان در جهت اجرای برنامههای مورد نظر و همچنین مهیا کردن امکان بازدیدهای علمی محققان و متخصصان و نیز همکاری در برگزاری کنفرانس، سمینار و کارگاههای آموزشی از دیگر مطالبات دانشگاهها در این زمینه است.
وی اظهار کرد: یکی از دغدغهها و موضوعات مهمی که همواره در معاونت فرهنگی و دانشجویی جزو برنامههای اصلی ماست، موضوع انجمنهای علمی دانشجویی و راهکارهای تقویت و توسعه این انجمنها در سطح دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی است. خوشبختانه طی چند سال گذشته، روند رو به رشدی به لحاظ کمی و کیفی در حوزه انجمنهای علمیدانشجویی داشتهایم و به لحاظ تعدد و تنوع این انجمنها در سطح دانشگاههای علوم پزشکی، به موفقیتهای خوبی دست یافتهایم.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت(مفدا)، این مقام مسوول با اشاره به اینکه ۷۳۸ انجمن علمی دانشجویی فعال در سطح دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی، در زمینههای مختلف علمی و تحقیقاتی، مشغول به فعالیت هستند، گفت: فعالیت این انجمنها را باید به فال نیک گرفت چرا که آنها در سطح کشور، حدود ۳۷ هزار نفر عضو دارند و خوشحال هستیم که این تعداد قابل توجه دانشجو و پژوهشگر در انجمنهای علمیدانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی فعالیتهای خود را با علاقه و عشق خاصی انجام میدهند.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت افزود: انجمنهای علمیدانشجویی باید فعالیتهای خود را به سمت کارآفرینی، تولید علم و انجام طرحهای تحقیقاتی برای حل مسائل دانشگاه و خارج از آن سوق دهند. با توجه به اینکه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در انجمنها داوطلبانه است، فرآیند کسب دانش در انجمنهای علمی از جذابیت بیشتری برای دانشجویان برخوردار است. از این رو هرچه بیشتر بتوانیم اطلاعرسانی کنیم تا دانشجویان بیشتری داوطلبانه در فعالیتهای علمی و پژوهشی شرکت کنند، ایدهها و تواناییهای بیشتری شناسایی خواهد شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند