میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر رامین کردی در دومین نشست هماندیشی و بهرهبرداری از دستاوردهای مأموریتهای آموزشی خارج از کشور در قالب فرصتهای مطالعاتی پیشینهای از دورههای اعزام به خارج از کشور اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران با محوریت فرصتهای مطالعاتی ارائه کرد و گفت: تا حدود 15 سال پیش دوره فرصتهای مطالعاتی خارج از کشور اعضای هیأتعلمی دانشگاهها توسط وزارت بهداشت برنامهریزی و بودجه مورد نیاز آن اختصاص مییافت که با هیأتامنایی شدن دانشگاهها، برنامهریزی و اختصاص تسهیلات به اساتید شرکتکننده توسط خود این مجموعهها انجام شد.
وی در ادامه تصریح کرد:روند مذکور سبب شد هر دانشگاهی رویه خود را در پیش بگیرد و با افزایش و کاهش درآمدها، تسهیلات تخصیصیافته دستخوش تغییراتی شوند.
دکتر کردی با اشاره به اینکه طی سالهای اخیر بین 10 تا 15 عضو هیأتعلمی دانشگاه سالانه در دورههای فرصت مطالعاتی شرکت کردهاند، اظهار کرد: از ابتدای مهرماه سال 97 به دنبال نوسانات ارزی، نحوه پرداخت دورههای اعزام به خارج از کشور دانشگاه از دلاری به ریالی تغییر کرد که بررسیها نشان میدهد تأثیر چندانی در شرکت اساتید در فرصتهای مطالعاتی و کنگرههای خارج از کشور نداشته است.
وی با تأکید بر اهمیت شرکت اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دورههای اعزام به خارج از کشور به ویژه فرصت مطالعاتی، بیان کرد: انتظار میرود با فعالیت حدود 2 هزار عضو هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، شاهد مشارکت بیشتر در این دورهها با تکیه بر تأثیر چشمگیر آنها در ارتقای علمی افراد و در سطح بالاتر، دانشگاه باشیم.
معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: امیدواریم با بارش افکار طی نشستهای هماندیشی با اساتید، بتوان سیاستگذاریها و برنامهریزیها در این عرصه را وارد مرحله جدیدی کرد.
در ادامه دکتر فیضآبادی مسئول امور بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: هدف از برگزاری این گردهمایی بهرهبرداری از دستاوردهای اساتیدی است که تاکنون موفق به گذراندن دوره فرصت مطالعاتی خارج از کشور شده اند.
وی با بیان اینکه قرار است دیدگاهها و نظرات این اساتید در قالب کتاب راهنمای فرصت مطالعاتی به چاپ برسد، افزود: با استفاده از نقطه نظرات و چالشها و فرصتهای این سفرها، میتوان رویههای موجود را اصلاح و در صورت نیاز دستورالعمل فرصت مطالعاتی دانشگاه را مورد بازبینی قرار داد.
مسئول امور بورسها و مأموریتهای آموزشی معاونت بینالملل دانشگاه افزود: از اساتید درخواست دارم دیدگاههای خود را در خصوص زمان مناسب انجام دورههای فرصت مطالعاتی برای اساتید، تسهیلات تخصیصیافته توسط دانشگاه به این دوره ها، کم و کیف دوره فرصت مطالعاتی خود و دستاوردهای آن و سیاستگذاری دانشگاههای میزبان برای شرکتکنندگان بیان کنند و پیشنهادات خود را در خصوص تدوین کتاب راهنمای فرصت مطالعاتی نیز مطرح کنند.
در ادامه، اعضای هیأتعلمی حاضر در این نشست، شرکت اساتید دانشگاه در دوره فرصت مطالعاتی را امری لازم و مؤثر در ارتقای فردی آنها و همچنین اعتلای دانشگاه دانستند.
این اساتید بر آشنایی با محیطهای علمی جدید، بسترسازی برای تبادل اساتید و دانشجویان میان دانشگاهها، ایجاد فرصتهای پژوهشی بینالمللی جدید، آشنایی با روشها و آموزههای علمی و عملی رایج در کشورهای پیشرفته، به عنوان بخشی از مزایای شرکت در این دورهها اشاره کردند.
آنها همچنین بر نزدیک سازی تسهیلات فرصت مطالعاتی با هزینههای این دوره، نهادینهسازی مقوله شرکت اعضای هیأتعلمی در دورههای اعزام به خارج از کشور، آشنایی اساتید با سازوکار خروج از کشور پیش از شرکت در دورهها، هدفمندسازی اعزام اساتید به دوره فرصت مطالعاتی خارج از کشور با توجه به نیاز دانشگاه و استفاده گروههای آموزشی و دانشکدهها از آموختههای اعضای هیأتعلمی پس از بازگشت، تأکید کردند.
حاضران در پایان با استقبال از تدوین کتاب راهنمای فرصت مطالعاتی، کاهش این دورهها را با تکیه بر ورود اساتید به محیطی جدید و دغدغههای پیش رو، آسیبزننده توصیف کردند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم