میرنیوز
به گزارش ایسنا، علیرضا شهیدی تهیه نقشههای سرور پایه، اکتشافات سیستمانیک ذخایر معدنی و مطالعات زمینشناسی مهندسی و مخاطرات به صورت سیستماتیک را پروژههای جدید سازمان زمین شناسی در سال "تولید؛ پشتیبانیها، مانعزدایی" دانست و افزود: تهیه نقشههای زمینشناسی نسل ۲ سرور پایه از سال ۹۹ با استفاده از ظرفیت علمی پژوهشکده علومزمین و متخصصان سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور بومیسازی شد و به صورت پایلوت و آزمایشی انجام شد که بر همین اساس برای سال ۱۴۰۰ ادامه برنامهها با روشهای جدید در برداشت اطلاعات آغاز خواهد شد.
وی با بیان اینکه تهیه نقشههای زمینشناسی نسل دو سرور پایه در سال ۹۸ برای نخستین بار مورد توجه قرار گرفت، افزود: سال ۹۹ برای اولین بار در کشور کویر لوت که شامل ۹ برگه یکصد هزارم بود، با استفاده از سیستم نقشههای زمینشناسی نسل دو سرور پایه در سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور با مشارکت و توان تخصصی پژوهشکده علومزمین و ظرفیتهای فنی و علمی این سازمان تهیه شد که پس از آن این روش برای انجام پروژههای پیشرو در سال ۱۴۰۰ ملاک عمل قرار خواهد گرفت.
شهیدی با تاکید بر اینکه نقشههای زمینشناسی نسل دو سرور پایه مبتنی بر بانک اطلاعات پایه و به صورت دینامیک تهیه خواهند شد، گفت: سرعت و دقت تهیه نقشهها نسبت به نقشههای تهیه شده در سالهای گذشته توسط سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور قابل مقایسه نیست که بر همین اساس جهش بسیار بزرگی در این بخش شاهد خواهیم بود.
رییس سازمان زمین شناسی خاطر نشان کرد: حرکت به سوی پوشش سراسری کشور و تهیه کلیه نقشههای زمینشناسی نوین به عنوان مهمترین هدف سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در برنامه هفتم توسعه و به عنوان پروژه جدید سال ۱۴۰۰خواهد بود.
به گفته وی، بر همین اساس هدف پیشروی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور انجام ۱۲۰ پروژه در بخش زمینشناسی، ۱۵۱پروژه در بخش اکتشاف و ۱۰۷ پروژه در بخش بررسی و پایش مخاطرات طبیعی، زیستمحیطی و زمینشناسی مهندسی خواهد بود.
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، آغاز عملیات اکتشاف به صورت سیستماتیک را به عنوان دیگر برنامههای این سازمان در سال ۱۴۰۰ یاد کرد و گفت: برنامهای که در حوزه اکتشاف به عنوان یک موضوع جدید در نظر گرفته شده، آغاز عملیات اکتشاف سیستماتیک در چهار لایه اطلاعاتی برای اولین بار در کشور است که در یک پیمایش به صورت همزمان اطلاعات فلزی، غیرفلزی، عناصر استراتژیک و سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی مورد پایش قرار میگیرد.
شهیدی خاطرنشان کرد: روش برداشت این اطلاعات جدید و بهروز و مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا است که بر همین اساس پروژههای جدید اکتشافی سازمان در سال ۱۴۰۰ به سمت اکتشافات سیستماتیک در مقیاس یکپنجاههزارم برای نخستین بار پیش خواهد رفت.
وی افزود: در نظر داریم در برنامه هفتم توسعه به سمت تولید گسترده نقشههای اکتشاف سیستماتیک حرکت کنیم تا بتوانیم اطلاعات جدید و بهروز و مبتنی بر آنالیزها و روشهای برداشت پیشرفته دنیا را به دست آوریم.
رییس سازمان زمین شناسی ضمن اشاره به برنامههای پیشروی این سازمان در حوزه منشایابی و پایش مخاطرات زمینشناسی، گفت: بازنگری در حوزه بررسی مخاطرات و آغاز مطالعات سیستماتیک و تهیه نقشههای هدفمند زمینشناسی مهندسی، مخاطرات و زیستمحیطی را پیشرو خواهیم داشتیم که طراحی این مدل نیز در سال ۹۹ انجام شد و برای نخستین بار در سال ۱۴۰۰ اجرایی خواهد شد.
به نقل از روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، شهیدی با بیان اینکه برخی از پروژههای حوزه مخاطرات در سال ۱۴۰۰ مبتنی بر برگههای سیستماتیک تعریف خواهد شد، افزود: حرکت سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی به سمت تولید اطلاعات پایه بر مبنای ایندکسهای استاندارد به عنوان ضرورتها و برنامهها و اولویتهای برنامهریزی سازمان در سال ۱۴۰۰ است که همین امر مسیر حرکت ما را در برنامه هفتم توسعه روشن میکند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم