میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر روحالله محمدعلینژاد عمران گفت: در سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور، برگزیدگان قرآنی هشت دستگاه دانشجویی برای آخرین بار با یکدیگر به رقابت پرداختند تا نماینده دانشجویان ایران برای شرکت در مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان جهان اسلام را از دل این جشنواره مشخص کنند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: در سال ۱۳۹۹ وزارت بهداشت میزبان سیوپنجمین دوره از جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور بوده است، جشنوارهای که بزرگترین آوردگاه برگزیدگان قرآنی دانشجویان کشور است.
وی اضافه کرد: در این جشنواره برگزیدگان ۸ دستگاه دانشجویی و مراکز آموزشی کشور از جمله وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه جامع علمیکاربردی، دانشگاه پیامنور، دانشگاه فنیوحرفهای، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه علوم و معارف اوقاف برای آخرین بار با یکدیگر به رقابت میپردازند تا نماینده دانشجویان ایران برای شرکت در مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان جهان اسلام، از این جشنواره مشخص شود.
علینژاد اظهار داشت: این جشنواره در هشت بخش در ۳۳ رشته به خوبی و با نظم و انسجام در فضای مجازی برگزار شد و بخشهای مختلف برگزار و مورد داوری قرار گرفت. بخشهایی چون بخش آوایی با برگزاری رشتههایی چون تلاوت و قرآئت ترتیل و تحقیق، بخش هنری، بخش ادبی و بخش معارفی در هشت رشته و در سه مرحله به احسن وجه برگزار شدند.
وی خاطر نشان کرد: این رقابتها، در مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و با حضور داوران در سطح بالا و بینالمللی داوری شد که در نهایت در شرایط کرونایی موجود، اختتامیه جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۰ به شکل نیمه حضوری در سالن همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به برنامههای قرآنی سال ۱۳۹۹ مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، گفت: شور و اشتیاق جوانان در فضای کرونا در سال ۱۳۹۹ اجازه نداد فعالیتهای قرآنی دچار رکود شود، در این میان استفاده حداکثری از فضای مجازی موجب شد تا در سال گذشته برنامههای متنوع و متعددی در این مرکز به اجرا در آید.
وی افزود: در این میان کانونهای مذهبی و کانونهای قرآن و عترت و مجامع دانشجویی به بهترین شکل ظرفیت و پتانسیل خود را در فضای مجازی به کار گرفتند تا چراغ برنامههای قرآنی در سال کرونایی ۹۹ همچنان فروزان باشد.
علینژاد با تاکید بر برگزاری جلسات متعدد با مجامع کانونهای قرآن و عترت و مذهبی در سال گذشته از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، به دیگر برنامههای این مرکز در سال گذشته اشاره کرد و افزود: دورههای آموزشی مانند دوره تدبر در قرآن کریم و دورههای ترویجی مانند مسابقات و جشنوارهها و دورههای پویشی در سال گذشته در مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت برگزار شد.
وی گفت: جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت (هدهد) نیز در دور بیستوپنجم به بهترین شکل برگزار شد که استفاده مناسب از ظرفیت فضای مجازی در برگزاری این گونه برنامهها به ما نشان داد که نباید این فضا را در دوره پسا کرونا از دست بدهیم.
منبع : خبرگزاری مهر
تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیهها را جدی بگیرند
دانشگاه پیام نور در ارشد و دکتری پذیرش «فراگیر» ندارد
مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند
درمان خارش در بیماریهای کبدی
آخرین وضعیت سلامت آب روستاها و شهرهای کشور اعلام شد
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک