میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین رنجبران با بیان اینکه با اجرای پروژههای نوین سلامت، شامل استحقاق سنجی، ارسال الکترونیکی اسناد پزشکی بیمهشدگان به سازمانهای بیمهای، نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک به دنبال شفافسازی اطلاعات خدمات بهداشتی و درمانی مردم هستیم، گفت: پرداخت بهموقع هزینههای حوزه سلامت یکی از مهمترین مزایای اجرای پروژههای الکترونیک است.
وی با اعلام اینکه مازندران سکاندار بحث پزشک خانواده درایران است، افزود: این استان دراین مبحث پیش قراول است، الان بحث نظام ارجاع در چهاراستان کرمان، کردستان، یزد و کهگیلویه و بویراحمد در حال فراگیر شدن است تا به همه استانها برسد.
رنجبران با بیان اینکه یکی از مهمترین کاربردهای فناوری در گستره بهداشت و درمان، ایجاد پرونده سلامت الکترونیک است، تصریح کرد: بحث الکترونیک کردن که در نهایت به پرونده الکترونیک سلامت ختم میشود بحث مهمی است تا مردم بتوانند بهتر و بیشتر از مواهب بیمه سلامت استفاده کنند چرا که صرفه جویی در هزینهها صورت میگیرد و سرعت کارها را بالا میبرد و به صلاح کشور است.
معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت، با بیان اینکه در قانون برنامه پنجم به لزوم استقرار پرونده الکترونیک سلامت اشاره و تاکید شده، اظهار کرد: در دو محور سرعت بخشیدن به خدمات سلامت و سهولت در انتظارها، ارائه خدمات مناسب صورت میگیرد، از جمعیت ۸۵ میلیون نفر بالغ بر ۴۲ میلیون نفر بیمه شده بیمه سلامت هستند که این نهاد عمده مردم را تحت پوشش دارد.
وی با اشاره به اینکه در بحث استقرار پرونده الکترونیک سلامت یکی از کارها بحث کاهش کاربرد دفترچه فیزیکی و روی کار آمدن دفترچه الکترونیکی است، افزود: برخی از افراد این کار را با عنوان صرفه جویی مادی بیان میکنند که ۱۲۰ میلیارد تومان پول چاپ دفترچهها در طول یک سال بود البته در کنارش بحث جانمایی پرونده الکترونیک سلامت مدنظر است. استقرار دولت الکترونیک در نیمه اول ۱۴۰۰ صورت خواهد گرفت.
رنجبران با بیان اینکه کسانی که در راستای الکترونیک کردن بخواهند پیش قدم شوند چون در چهارچوب نظام اسلامی و سلامت و از تأکیدات دولت است، ما برای آنها مشوقهای لازم اعم از به روز پرداخت کردن را خواهیم داشت، یادآورشد: هم اکنون پرداختها بهصورت هفتگی است. اما تلاش میشود پرداختهای الکترونیک به موقع شده و به روز پرداخت شود.
وی افزود: بالغ بر ۳۷ هزارموسسه طرف قرارداد داریم که از این تعداد ۹۳۰ مورد بیمارستانهای دولتی و غیر دولتی هستند.
رنجبران با اشاره به اینکه مشوقهایی در نظر گرفته شد تا همراهی پزشکان برای انجام نسخه نویسی الکترونیک جلب شود، افزود: یکی از این مشوقها، پرداخت سریعتر به واسطه اجرای نسخه نویسی الکترونیک است. امسال به ازای هر نسخه مبلغی برایشان شارژ خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه استان مازندران و فارس دو استانی هستند که پیشگام در بحث پزشک خانواده بودند، به ارزیابی عملکرد این استانها اشاره و بیان کرد: عملکرد استان مازندران خوب است، در بحث بیمه سلامت از پیشگامان بود.
رنجبران با بیان اینکه تلاش شده پرداختها باهدف ایجاد انگیزه بیشتر برای ارائه خدمت به بیماران در بحث پزشک خانواده شهری و روستایی بهروز شود، گفت: پرداختها همزمان با ۲۵ هر ماه صورت میگیرد.
معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت اظهار کرد: برگ برنده نظام سلامت استفاده از پزشک خانواده و پرونده الکترونیک است که این یک تکلیف قانونی است و باید در مسیر استقرار صد در صدی این مهم گام برداریم.
وی گفت: بیمه سلامت ظرف چند ماه گذشته مطالباتی که مؤسسات در سال ۹۶، ۹۷ و ۹۸ داشته به مبلغ ۶ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان که رقم بزرگی هم است را پرداخت کرد که اتفاق مبارکی بود.
رنجبران با اشاره به اینکه با اجرای پروژههای الکترونیکی شدن، ضمن کاهش مراجعات و به حداقل رسیدن کاغذ، پرداختها نیز تقریباً بهروزرسانی شده است، افزود: ۹,۰۰۰ میلیارد تومان از مطالبات بیمارستانها، پزشکان خانواده شهری و روستایی و داروخانهها و مؤسسات طرف قرار داد پرداختشده است.
وی با اشاره به اینکه در مسیر پرداخت بهروز گام برمیداریم، افزود: امیدواریم با استفاده از اوراق مالی و ظرفیت بانکها بهخصوص بانک رفاه مشکل خاصی نداشته باشیم و در ۱۴۰۰ از ظرفیتهای دیگر بانکها استفاده شود تا خدمات را بهتر ارائه کنیم.
منبع : خبرگزاری مهر
کلیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی تصویب شد
رایزنی وزارت علوم با مجلس درباره بودجه فرهنگی دانشگاهها
رایزنی وزارت علوم با مجلس درباره بودجه فرهنگی دانشگاهها و حل مشکلات فعالان فرهنگی دانشجویی
ارتباط فعالیتهای تحریک ذهنی در زمان استراحت با سلامت بهتر مغز
سقط جنین جنایت است
معاونت علمی و فناوری پشتیبان قاطع اجرای سند رمز ارز بانک مرکزی
ضرورت توجه به حوزه علوم پایه در سیاستگذاریهای کلان
بازنگری در برنامه «غنیسازی آرد با آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال
دعوت از ایدهپردازان برای حل ناترازیها در کشور
آخرین تلاشهای تیک تاک برای ماندن در آمریکا
حمایت از تولید داخلی و حل بحران نقدینگی، اولویتهای اصلی سازمان غذا و دارو است
سند ساماندهی رمزارزها به دنبال تسهیل فعالیت و جلوگیری از اعمال سلیقه است
همایش علم و فناوری در برنامه هفتم پیشرفت برگزار میشود
فایرفاکس گزینه ردیابی نکردن کاربران را حذف می کند
سیمایی صراف: بخشی از نامطلوبی وضعیت علمی محصول مشکلات اقتصادی است
میزان سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی؛ راههای پیشگیری از سوختگی
محقق حوزه انرژیهای تجدیدپذیر جزو برترین پژوهشگران کشور قرار گرفت
سرمایهگذاری هلدینگ خلیج فارس در پروژه هوش مصنوعی معاونت علمی
مشوقهایی برای جذب طلاب به حوزه ایجاد شود
بازنگری در برنامه غنیسازی آرد با «آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال
تعیین مبلغ اضافه کاری پرستاران به کجا رسید؟
تحقیقات پایان سیاست فیلترینگ را نشان داده است
رشتهها و پژوهشهای علوم انسانی باید آسیب شناسی شود
برگزاری نمایشگاه کار دانشگاه علم و صنعت با ارائه بیش از ۵۰۰ فرصت شغلی
نقش جشنواره فارابی در معرفی نظریههای برجسته علوم انسانی
معرفی برگزیدگان جشنواره فارابی؛ اعطای جایزه صلح به استاد آمریکایی
پهپادهای چینی مجهز به لیزر فلز بر می شوند
دانشگاهها در حل مسائلی مثل آلودگی هوا فعالتر باشند
ثبتنام آزمون ورودی جامعهالزهرا (س) آغاز شد
برگزیدگان جشنواره فارابی تقدیر شدند