میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر محمد کوشکی با اشاره به مشارکت واستقبال خوب دانشجویان علوم پزشکی از این نخستین المپیاد مجازی ورزشهای همگانی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی گفت: کرونا نه تنها تهدید، بلکه فرصتی برای شناسایی و کشف استعدادهای ورزشی در میان دانشجویان علوم پزشکی بود.
رئیس اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت افزود: با توجه به اینکه همه ساله در اسفندماه، المپیاد ورزشهای همگانی بهصورت حضوری در خزرآباد ساری برگزار میشد و دانشجویان استقبال بسیار خوبی از این مسابقات داشتند، با شروع پاندمی کرونا و تعطیلی بخش آموزش و مسابقات ورزشی، شکل برگزاری مسابقات و المپیادهای ورزشی تغییر کرد و به صورت مجازی تبدیل شد.
وی افزود: برگزاری مسابقات به صورت مجازی و غیرحضوری، رویکرد نوینی است در ورزش دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور که در همه جا و هر زمان از وقتشان برای تمرین و شرکت در مسابقات استفاده کنند.
کوشکی گفت: با توجه به اینکه امکان فارغالتحصیلی دانشجویان در دوران کرونا، عملا آنها را از امتیاز شرکت در مسابقات و المپیادهای ورزشی محروم میکرد، این المپیاد میتواند راهگشای این دانشجویان و عدم وقفه ورزشی برای سایر دانشجویان باشد.
قائم مقام فنی و اجرایی ستاد برگزاری اولین المپیاد مجازی ورزشهای همگانی وزارت بهداشت اظهار داشت: اولین المپیاد ورزشهای همگانی مجازی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور به مناسبت مبعث حضرت رسول اکرم (ص) در ۶ رشته ورزشی دارت، طناب زنی، روپایی، آمادگی جسمانی، هدف زنی والیبال، و دوچرخه سواری برگزار میشود.
وی گفت: رقابت های رشته دارت در هفته گذشته برگزار شد و بعد از داوری و بررسیهای لازم، نفرات نخست در بخش دختران و پسران مشخص شد. طراحی رشتههای ورزشی این دوره از مسابقات نسبت به مسابقاتی که تاکنون برگزار شده، از ویژگیهای خاصی برخوردار است و سطح مهارتی اجرای آن بالاتر است.
رئیس اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه این المپیاد به دو شکل انفرادی و تیمی برگزار میشود، افزود: این المپیاد مجازی در پنج رشته ورزشی به صورت انفرادی و در ۴ رشته ورزشی بهصورت تیمی مورد ارزیابی و محاسبه قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه داوری مسابقات رشته دارت در دو بخش دختران و پسران انجام شد و نفرات برتر اعلام شد، خاطرنشان کرد: مسابقات ۵ رشته ورزشی دوچرخهسواری، هدف زنی والیبال، طناب زنی، روپایی و آمادگی جسمانی در دو بخش دختران و پسران، فروردینماه برگزار خواهد شد.
کوشکی درباره رشتههای ورزشی این المپیاد گفت: فیلمهای ارسال شده دانشجویان شرکت کننده در المپیاد در رشتههای ورزشی هدف زنی والیبال، طناب زنی و آمادگی جسمانی به دو شکل انفرادی و تیمی مورد داوری قرار خواهد گرفت. در بخش انفرادی به نفرات برتر اول تا سوم و در بخش تیمی به تیمهای برتر اول تا سوم، حکم، مدال و جوایز نقدی اهدا خواهد شد.
وی افزود: همچنین رشته ورزشی دارت فقط به صورت تیمی برگزار شد و این مسابقات به صورت آنلاین مورد داوری قرار گرفت و تیمهای برتر اول تا سوم حکم، مدال و جوایز نقدی اهدا خواهد شد.
رئیس اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: رشتههای ورزشی دوچرخه سواری و روپایی فقط به صورت انفرادی برگزار خواهد شد و به نفرات برتر اول تا سوم حکم ، مدال و جوایز نقدی اهدا خواهد شد. ضمن آنکه رتبهبندی المپیاد در بخش دختران و پسران به تفکیک بر اساس امتیازبندی نتایج اول تا ششم مقام آوران در هر رشته محاسبه خواهد شد و در پایان حکم و کاپ تیم برتر به دانشگاه های حائز مقام اهدا میشود.
کوشکی یادآور شد: رتبه بندی نهایی المپیاد بر اساس مجموع امتیاز بندی کلی دو بخش دختران و پسران انجام خواهد شد و به سه مقام برتر کاپ و حکم قهرمانی اهدا خواهد شد. همچنین تعداد دانشجویان شرکت کننده هر دانشگاه حداکثر ۲۲ نفر (۱۱ نفر در بخش دختران و ۱۱ نفر در بخش پسران) است.
وی از رونمایی از پوستر نخستین المپیاد مجازی ورزشهای همگانی وزارت بهداشت خبر داد و خاطرنشان کرد: در این پوستر سعی کردیم تمامی المانها و نشانههای رشتههای ورزشی حاضر در المپیاد را با طرح و رنگبندی خاص، معرفی کنیم.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد