میرنیوز

کاهش نسبت استاد به دانشجو در دانشکده ارتباطات علامه طباطبایی

کاهش نسبت استاد به دانشجو در دانشکده ارتباطات علامه طباطبایی 2021-03-15T09:49:54+03:30

به گزارش ایسنا، دکتر حسین سلیمی در مراسم تکریم و تودیع رییس سابق و معارفه رییس جدید دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی به نقش و تاثیرگذاری رسانه ها در شرایط فعلی جامعه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، همه بخش های جامعه، کنش های اجتماعی و حتی شکل دادن به نیت‌مندی های اجتماعی در درون رسانه ها اتفاق می افتد. از یک طرف شاهد گسترش ارزش های جدید و گشورگی فضای روابط اجتماعی هستیم و از طرف دیگر شاهد تلاطم‌هایی در وضعیت اخلاق، ارزش ها و هنجارهای اجتماعی هستیم.

وی ادامه داد: شخصیت‌هایی مانند دکتر فرقانی رییس سابق دانشکده ارتباطات علامه طباطبایی جزو آن دسته از شخصیت ها هستند که با منش ها و ویژگی هایی که دارند می توانند راهنمای گریز از ناهنجاری های شرایط کنونی و تقویت فرصت های پدید آمده از رسانه ها باشند. در واقع او یک الگو برای افراد جوان‌تر است. اخلاق‌مداری، دین‌داری، مدارا، شناخت عمیق از مسائل اجتماعی و دارا بودن دانش گسترده در زمینۀ علوم ارتباطات از دیگر ویژگی های ایشان است.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی به نحوه شکل‌گیری دانشکده علوم ارتباطات این دانشگاه اشاره کرد و تصریح کرد: با مطالعاتی که انجام شد متوجه شدیم هیچ دانشکده ای از لحاظ موضوعی به اندازه دانشکده علوم ارتباطات ضروری نیست. در حال حاضر دانش ارتباطات بر تمام حوزه های علوم اجتماعی تاثیرگذار است و این نشان‌دهنده میزان اهمیت راه‌اندازی دانشکده مستقل آن بود.

دکتر سلیمی با بیان اینکه برای این راه اندازی دانشکده نیاز به شخصیتی بود که هم بتواند مقاومت های ساختاری دانشگاه در برابر تغییرات بزرگ را بشکند و هم بر هیاهوهای احتمالی با تدبیر و سلامت نفس غلبه کند، گفت: در این زمینه دکتر فرقانی بهترین گزینه بود و این انتقال و استقلال دانشکده را به بهترین نحو ممکن انجام داد. این امر با شکل گیری «هویت جمعی» کارکنان، استادان و دانشجویان شکل گرفت.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه اظهار کرد: در ابتدای شکل گیری دانشکده، نسبت استاد به دانشجو ۱ به ۸۵ بود که در حال حاضر به نسبت ۱ به ۳۸ رسیده است که البته باید بهتر هم شود. تولیدات پژوهشی دانشکده هم بسیار رشد داشته است. علاوه بر اینها استادان جوان و فرهیختۀ بسیاری هم در این دانشکده جذب شده اند که آیندۀ آن را درخشان‌تر می کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم کماکان شاهد حضور دکتر فرقانی در دانشکده باشیم تا از اخلاق، معرفت و دانش ایشان بهره‌مند باشیم و این دانشکده همچنان بتواند شرایطی را برای شکوفایی دانش ارتباطات و اخلاق رسانه ای فراهم کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر هادی خانیکی، مدیر گروه ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی اظهار کرد: روایت باهم بودن بنده و دکتر فرقانی در میدان «حرفه و کار» آغاز شد. او دبیر سرویس گزارش روزنامه کیهان بود و من هم از بیرون روزنامه کیهان به عنوان عضو شورای سردبیری از سال ۱۳۶۱ وارد این روزنامه شده بودم. هر کدام از ما به دو جریان تعلق داشتیم. او روزنامه‌نگاری حرفه ای بود که میزبان ما در روزنامه کیهان بود. روزنامه‌ای که موثرترین رسانۀ غیردولتی در آن ایام بود و من به عنوان عضوی از جریانی که در گفتمان انقلاب قرار داشتند و ذوق و سلیقۀ روزنامه نگارانه هم داشتند، به این روزنامه رفتم.

رئیس کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو در ادامه بیان کرد: این دو جریان هیچوقت احساس دوگانگی بینشان به وجود نیامد. آنچه که شکل گرفت «گفت‌وگو» و «دوستی» بود. این «درهم آمیختگی افق‌ها» اولین تجربۀ ما در حوزۀ حرفه‌ای بود. وظیفۀ دینی و اخلاقی من است که بیان کنم دکتر فرقانی در آن زمان نماینده و نماد یک روزنامه نگار مسئول و با اخلاق بود. بعدها در فراز و فرود ایام، ما همکاری های مشترک بسیاری با یکدیگر داشتیم.

این استاد پیشکسوت ارتباطات با اشاره به دوران همکلاسی بودن خود با دکتر فرقانی تصریح کرد: تجربۀ همکاری ما به همکلاسی شدن ما تبدیل شد. در اولین دورۀ کارشناسی ارشد و دکتری ارتباطات با یکدیگر همکلاس شدیم. همۀ ما با کوله‌باری از «مسئله» وارد دانشگاه شده بودیم و جزو اولین کسانی بودیم که به جمع بزرگان ارتباطات از جمله دکتر معتمدنژاد و دکتر بدیعی پیوستیم و گروه ارتباطات را شکل دادیم.

دکتر خانیکی یادآور شد: به مرور این رشته، گام به گام استقلال و توسعه پیدا کرد. پس از استقلال دانشکده، گروه های مختلفی با پویایی خاصی شکل گرفت. این دانشکده یکی از «دستاوردهای دانشگاه» در سال های اخیر است. یکپارچگی و همدلی ایجاد شده در دانشکده علوم ارتباطات نتیجۀ تلاش های دکتر فرقانی در این سال ها است. این دانشکده دارای میراث گران‌بهایی است که نتیجۀ تلاش یک خانواده از درون از جمله دانشجویان، کارکنان و استادان و حمایت از بیرون از جمله رئیس دانشگاه، ساختمان و فضای مستقل آن است.

عضو هیئت علمی گروه ارتباطات با اشاره به معرفی دکتر مهدی‌زاده به عنوان رئیس جدید دانشکده ارتباطات گفت: ایشان بنا بر پاسداری از میراث گران‌بهای دانشکده، این مسئولیت را پذیرفت. تواضع و فروتنی دکتر مهدی‌زاده همیشه زبانزد بوده است.

 وی در پایان با بیان دو خواسته از رئیس جدید دانشکده علوم ارتباطات تصریح کرد: خواستۀ نخست این است که همچنان پیوند دکتر فرقانی با دانشکده حفظ شود و این رابطه قطع نشود. خواستۀ دوم، پاسداشت فضای صمیمیت، اخلاق و همدلی در دانشکده است.

در ادامۀ مراسم، دکتر محمدمهدی فرقانی، رئیس سابق دانشکده علوم ارتباطات در سخنانی بیان کرد: نزدیک به نیم قرن توفیق داشتم که در خدمت جامعۀ مطبوعاتی، رسانه‌ای و دانشگاهی کشور باشم. در سال ۱۳۵۲ وارد تحریریۀ روزنامۀ کیهان شدم و در سال ۱۳۶۵ به دعوت مرحوم دکتر معتمدنژاد و دکتر بدیعی برای تدریس به دانشکده علوم اجتماعی آن زمان دعوت شدم و از سال ۱۳۷۵ عضو رسمی هیئت علمی شدم. در تمام این ایام هر آنچه که در توان داشتم و هرآنچه که برای رشد و اعتلای روزنامه‌نگاری و جامعۀ آکادمیک بود را دریغ نکردم.

وی ادامه داد: استقلال دانشکده علوم ارتباطات یک دستاورد مهم و بزرگ برای آموزش عالی کشور و بالاخص دانشگاه علامه‌طباطبائی بود. قبول مسئولیت برای راه‌اندازی ساختمان جدید دانشکده فقط برای به سر منزل رساندن این هدف بزرگ بود و خدا را شاکرم که این نهاد در حال حاضر آنقدر بالنده و شکوفا شده که می تواند رو به جلو حرکت کند و روز به روز پیشرفت کند.

دکتر فرقانی تاکید کرد: این دانشکده در حال حاضر به برندی برای دانشگاه علامه طباطبائی و کل کشور تبدیل شده است. جایگاه، حضور و تاثیرگذاری این دانشکده در عرصۀ ملی بر همگان آشکار شده است که این اتفاق کم و کوچکی نیست.

این استاد پیشکسوت روزنامه‌نگاری در پایان خاطرنشان کرد: از رئیس محترم دانشگاه، دانشجویان، کارکنان و استادانی که در این پنج سال استقلال دانشکده تلاش شبانه‌روزی داشتند، تشکر می کنم.

در ادامۀ این مراسم، دکتر سیدمحمد مهدی‌زاده رئیس جدید دانشکده علوم ارتباطات  گفت: زمانی ما فقط یک گروه آموزشی در دل دانشکده علوم اجتماعی بودیم اما در حال حاضر ۲۴ عضو هیئت علمی، بیش از ۶۵۰ دانشجوی مقطع کارشناسی، ۳۴۰ دانشجوی کارشناسی ارشد، ۶۵ دانشجو در مقطع دکتری و ۲۴ دانشجوی خارجی در این دانشکده مشغول هستند.

این استاد ارتباطات تصریح کرد: رشته مطالعات ارتباطی در مقطع کارشناسی در سال های اخیر مورد بازنگری و اجرا قرار گرفت. همچنین رشتۀ مطالعات فرهنگی و رسانه در مقطع کارشناسی ارشد راه اندازی شده است. کلیات مقطع کارشناسی ارشد رشتۀ روابط عمومی با پنج گرایش در شورای تحول تصویب شده است که ان‌شاءالله به زودی آن هم اجرا خواهد شد. دورۀ ارشد روزنامه نگاری هم مورد بازنگری قرار گرفته است. یک دوره ارشد ارتباطات سلامت هم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال تدوین و برنامه ریزی است که آن هم اجرایی خواهد شد. همچنین بازنگری دورۀ کارشناسی ارشد علوم ارتباطات در مراحل پایانی قرار دارد.

به گفتۀ رئیس دانشکدۀ علوم ارتباطات، کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو هم در دانشکده راه اندازی شده است که این کرسی تاکنون حدود ۱۸ نشست، کارگاه و همایش برگزار کرده است.

دکتر مهدی‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: از رئیس محترم دانشگاه بابت اعتمادی که به بنده داشتند تشکر می کنم و امیدوارم با همکاری همۀ همکاران بتوانیم از لحاظ کمی و کیفی دانشکده را رو به جلو پیش ببریم. توسعۀ فعالیت های آموزشی و پژوهشی، راه اندازی مرکز رشد دانشکده، فعال‌تر کردن کرسی های علمی، ترویجی و نظریه پردازی، ان‌شاءالله با جدیت پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

یک ماده دیگر از آیین‌نامه فعالیت در حوزه تجهیزات پزشکی باطل شد

یک ماده دیگر از آیین‌نامه فعالیت در حوزه تجهیزات پزشکی باطل شد
2024-11-30T12:07:21+03:30
هیات عمومی دیوان عدالت اداری یک ماده دیگر از آیین نامه فعالیت در حوزه تجهیزات پزشکی را غیرقانونی اعلام و باطل کرد.

تصفیه پساب یکی از بزرگترین کارخانه‌های پروتئینی کشور با کمک «نانوحباب»

تصفیه پساب یکی از بزرگترین کارخانه‌های پروتئینی کشور با کمک «نانوحباب»
2024-11-30T11:53:59+03:30
یک شرکت دانش بنیان، سامانه تصفیه‌ پساب با کمک نانوحباب را در یکی از بزرگترین کارخانه‌های پروتئینی کشور (آوا پروتئین پایتخت) راه‌اندازی کرد.

برترین‌های مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر معرفی شدند

برترین‌های مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر معرفی شدند
2024-11-30T11:14:07+03:30
در اختتامیه هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برترین های این دوره از مسابقات در ۵ بخش مختلف تقدیر شدند.

ذخیره داده‌ها در الماس برای چند میلیون سال!

ذخیره داده‌ها در الماس برای چند میلیون سال!
2024-11-30T11:14:07+03:30
گروهی از مهندسان دانشگاه علم و فناوری چین روشی نوین برای رمزگذاری داده ها با تراکم بالاتر  از روش های فعلی در الماس ابداع کرده اند.

افرادی که با مهندسی و کمیت پژوهش بالا آمدند در جشنواره رازی برگزیده نشوند

افرادی که با مهندسی و کمیت پژوهش بالا آمدند در جشنواره رازی برگزیده نشوند
2024-11-30T11:14:06+03:30
معاون تحقیقات و فناوری با تاکید بر لزوم توجه به چارچوب‌ برای انتخاب نفرات برتر گفت: باید از انتخاب افرادی که با مهندسی و با تاکید بر کمیت پژوهش بالا می‌آیند ...

استادیاران جوان دانشگاه‌های علوم پزشکی ۲ گرنت پژوهشی می‌گیرند

استادیاران جوان دانشگاه‌های علوم پزشکی ۲ گرنت پژوهشی می‌گیرند
2024-11-30T11:00:41+03:30
فراخوان اهدای دو گرنت به استادیاران جوان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسرکشور منتشر شد.

پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه انقلاب اسلامی منوط به ارائه رساله شد

پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه انقلاب اسلامی منوط به ارائه رساله شد
2024-11-30T11:00:40+03:30
رئیس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی گفت: از سال آینده تحصیلی دانشجویان دکتری براساس نوع رساله پذیرش می شوند. یعنی قبل از ورود به دانشگاه باید عنوان رساله مشخص دا...

ارتباط میلیون‌ها مرگ با آلودگی هوا

ارتباط میلیون‌ها مرگ با آلودگی هوا
2024-11-30T10:34:02+03:30
یک تحقیق بین‌المللی به رهبری استرالیا نشان داد که هر ساله بیش از ۱.۵ میلیون مرگ در سراسر جهان با اثرات آلودگی هوا ناشی از آتش‌سوزی‌های جنگل ها و مراتع مرتبط ...

دعوت از مسئولان حوزه ارتباطات تاجیکستان برای بازدید از نمایشگاه تلکام ایران

دعوت از مسئولان حوزه ارتباطات تاجیکستان برای بازدید از نمایشگاه تلکام ایران
2024-11-30T10:34:01+03:30
نمایندگان وزارت ارتباطات و سازمان فناوری اطلاعات ایران در حاشیه نخستین مجمع بین المللی دیجیتال تاجیکستان از طرف تاجیکستانی برای بازدید از نمایشگاه تلکام دعوت...

مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی امروز پایان می یابد

مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی امروز پایان می یابد
2024-11-30T10:34:00+03:30
فرصت مجدد شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت سی و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار در رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ امروز شنبه ۱۰ آذرماه به پایان می رسد.

آیا شلغم پنی سلین دارد

آیا شلغم پنی سلین دارد
2024-11-30T10:07:22+03:30
متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در واکنش به وجود پنی سیلین در شلغم، توضیحاتی داد.

بازدید تاجیکستان از نمایشگاه تلکام ایران

بازدید تاجیکستان از نمایشگاه تلکام ایران
2024-11-30T10:07:22+03:30
نمایندگان وزارت ارتباطات و سازمان فناوری اطلاعات ایران در حاشیه نخستین مجمع بین المللی دیجیتال تاجیکستان از طرف تاجیکستانی برای بازدید از نمایشگاه تلکام دعوت...

توسعه فعالیت‌های بنیاد ملی علم ایران تا سه سال آینده

توسعه فعالیت‌های بنیاد ملی علم ایران تا سه سال آینده
2024-11-30T10:07:21+03:30
رئیس بنیاد ملی علم ایران گفت: بنا داریم مدل‌های جدید فعالیت تحقیقاتی و پژوهشی را معرفی کرده و کرسی‌های بزرگتر با تمرکز بر دوره‌های پنج و ده ساله بنیاد را نیز...

فردا آخرین مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشته‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۳

فردا آخرین مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشته‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۳
2024-11-30T10:07:21+03:30
فرصت انتخاب رشته-محل و ارسال سوابق آموزشی و پژوهشی داوطلبان مجاز در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی/ فناوری محور علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و دندانپزشکی سال ...

عدم تصویب مزایای شغلی دستیاران در مجلس ضربه به آینده پزشکی ایران است

عدم تصویب مزایای شغلی دستیاران در مجلس ضربه به آینده پزشکی ایران است
2024-11-30T10:07:20+03:30
مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت گفت: عدم تصویب پیشنهاد دولت برای تعیین مزایای شغلی برای دستیاران گروه پزشکی در کمیسیون تلفیق مجلس ضربه دیگری به آینده پزشکی ا...

پذیرفته شدگان دکتری تخصصی پزشکی سال ۱۴۰۳ از شرکت در آزمون سال بعد محروم شدند

پذیرفته شدگان دکتری تخصصی پزشکی سال ۱۴۰۳ از شرکت در آزمون سال بعد محروم شدند
2024-11-30T10:07:19+03:30
مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام کرد: با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و اصلاحیه آن، محرومیت از شرکت در آزمون سال بعد برای پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصص...

هم افزایی آنتی بیوتیک و نانوذرات‌ در مقابله با باکتری

هم افزایی آنتی بیوتیک و نانوذرات‌ در مقابله با باکتری
2024-11-30T09:53:59+03:30
یافته‌های محققان نشان داد که ترکیب آنتی‌بیوتیک و نانوذرات موجب هم‌افزایی جالب توجهی در مقابله با باکتری‌ها می‌شود.

هیچ واحدی از دانشگاه پیام نور منحل نشده است

هیچ واحدی از دانشگاه پیام نور منحل نشده است
2024-11-30T09:53:59+03:30
سرپرست دانشگاه پیام نور گفت: همه مراکز و واحدهای فعال دانشگاه پیام نور امسال دانشجوی نو ورود داشته و فعال هستند.

واکنش وزارت بهداشت به ۱۰ هزار قدم پیاده روی روزانه

واکنش وزارت بهداشت به ۱۰ هزار قدم پیاده روی روزانه
2024-11-30T09:40:41+03:30
مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، در خصوص مقدار پیاده روی روزانه برای سلامت افراد در سنین مختلف، توضیحاتی داد.

آئین نامه اجرایی «ابر دولت» تصویب شد

آئین نامه اجرایی «ابر دولت» تصویب شد
2024-11-30T09:40:41+03:30
آئین نامه اجرایی بند الف ماده ۱۰۷ قانون هفتم برنامه پیشرفت در خصوص پروژه ابر دولت به تصویب دولت چهاردهم رسید.

حراجی جمعه سیاه آمازون با اعتصاب کارگران بهم خورد

حراجی جمعه سیاه آمازون با اعتصاب کارگران بهم خورد
2024-11-30T09:40:40+03:30
درحالیکه آمازون برای یکی از حراجهای جمعه سیاه آماده می شد، کارمندان آن در هند برای دستیابی به دستمزد و شرایط کاری بهتر اعتصاب کردند.

تصویب نشدن مزایای شغلی دستیاران در مجلس

تصویب نشدن مزایای شغلی دستیاران در مجلس
2024-11-30T09:40:40+03:30
مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت گفت: عدم تصویب پیشنهاد دولت برای تعیین مزایای شغلی برای دستیاران گروه پزشکی در کمیسیون تلفیق مجلس ضربه دیگری به آینده پزشکی ا...

تبدیل گرمای هدر رفته به برق، ساده‌تر و ارزان‌تر می‌شود

تبدیل گرمای هدر رفته به برق، ساده‌تر و ارزان‌تر می‌شود
2024-11-30T09:27:21+03:30
محققان ژاپنی با کمک لایه‌های نازک دی سیلیسید تنگستن موفق به ساخت ابزاری شدند که می‌تواند گرمای هدر رفته در دستگاه‌های مختلف را به برق تبدیل کند. این کار با ک...

شبکه های اجتماعی برای کودکان استرالیایی ممنوع شد

شبکه های اجتماعی برای کودکان استرالیایی ممنوع شد
2024-11-30T09:00:42+03:30
استرالیا ممنوعیت شبکه های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را تصویب کرد و به این ترتیب بنچمارکی در سراسر جهان برای قوانین سختگیرانه ای که شرکت های بزرگ فناوری ر...

کانادا شاکی گوگل شد

کانادا شاکی گوگل شد
2024-11-30T09:00:41+03:30
«دفتر رقابت» کانادا از گوگل به دلیل عملکردهای ضدرقابتی در تبلیغات آنلاین شکایت می کند.

ضرورت نقش‌آفرینی طلاب نخبه در خدمت به جامعه

ضرورت نقش‌آفرینی طلاب نخبه در خدمت به جامعه
2024-11-30T09:00:40+03:30
رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه به نقش کلیدی طلاب نخبه در حل مشکلات جامعه اشاره کرد و خواستار تلاش برای ایجاد زمینه‌های مناسب برای نقش...

دیابتی‌ها با خیال راحت این قند را مصرف کنند

دیابتی‌ها با خیال راحت این قند را مصرف کنند
2024-11-30T08:47:21+03:30
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: استویا نوعی شیرین‌کننده طبیعی است و برخلاف قند معمولی، تأثیر چندانی بر قند خون ندارد و برای افراد دیابتی گزینه‌ای ایمن‌...

آخرین وضعیت ماهواره‌های هدهد و کوثر در فضا؛ انتقال تصاویر از ماهواره کوثر به زودی انجام می‌شود

آخرین وضعیت ماهواره‌های هدهد و کوثر در فضا؛ انتقال تصاویر از ماهواره کوثر به زودی انجام می‌شود
2024-11-30T08:47:21+03:30
مدیر عامل شرکت دانش بنیان امیدفضا آخرین وضعیت دو ماهواره بومی هدهد و کوثر را که اخیرا با پرتابگر روسی به فضا پرتاب شدند را تشریح کرد.

دستور رئیس جمهور درخصوص برنامه‌های ۱۶ آذر دانشگاه‌ها

دستور رئیس جمهور درخصوص برنامه‌های ۱۶ آذر دانشگاه‌ها
2024-11-30T08:47:20+03:30
قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از ابلاغ ابلاغیه ۱۹ بندی برنامه‌های روز دانشجو به دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: رئیس‌جمهور دستور داده اند تا مسئولان ...

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۱۲۵ تماس مزاحم داشت

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۱۲۵ تماس مزاحم داشت
2024-11-30T08:20:42+03:30
رئیس سازمان اورژانس استان تهران، از ثبت ۲۶ هزار و ۱۳۳ مأموریت اورژانس در هفته گذشته خبر داد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)