میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، مهدی کشمیری در نشست معاونان پژوهش و فناوری دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور که امروز (شنبه) با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، گفت: از مسئولان دانشگاهها انتظار داریم که علاوه بر آنکه نهایت حمایت خود را درخصوص شرکتهای دانشبنیان به کار ببندند، در بحث همکاری با پارکهای علم و فناوری و استفاده از امکانات و ظرفیتها و آمادهسازی آنها، تعاملات و تلاشهای مؤثری صورت گیرد.
مدیر کل دفتر برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم افزود: یکی از فعالیتهایی که در سالهای اخیر با پیگیری دفتر برنامهریزی امور فناوری انجام شده، تعاملات با دانشگاهها است که دارای دو سر فصل است؛ ارتباط از طریق پارکهای علم و فناوری با دانشگاهها و پردیسهای علم و فناوری و حضور در بحثهای محتوایی است که در هفته پژوهش طی دو برنامه یارانه تجاریسازی و گرنت فناوری انجام گرفت.
وی در خصوص گرنت فناوری اظهار داشت: مخاطب این برنامه اساساً اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی هستند و پارکهای علم و فناوری نقش حامی و کار اجرایی آن را برعهده دارند.
کشمیری افزود: برنامه «گرنت فناوری» سال گذشته با امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاهها ارسال شد و به شکل آزمایشی در ۶ استان از شش ماه گذشته آغاز شد و هماکنون در سطح ۲۰ استان انجام شده است و دارای دو سر فصل است؛ یکی بحث گرنت جوانه که حمایت از پایاننامهها و رسالههای تصویب شده است و دیگری گرنت شکوفایی که بعد از سال نو فراخوان آن ارسال میشود.
مدیرکل دفتر برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم تصریح کرد: از بین ۱۵۰ گرنت، ۱۲۰ گرنت مورد تصویب قرار گرفته و اکنون در حال برنامهریزی برای ۱۲۰۰ گرنت هستیم و از کلیه معاونان پژوهشی دانشگاهها تقاضا داریم که برای اعضای هیئت علمی خود در این خصوص اطلاعرسانی کاملی انجام دهند و حامی سازمانی این برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است. حوزه رسیدگی به درخواستها به شکل کلان حوزه ICT است و از اعضای هیئت علمی کلیه علوم بهخصوص حوزه علوم انسانی درخواست میکنیم در این کار مشارکت کنند.
کشمیری همچنین در مورد راهاندازی «سامانه صدف» گفت: سامانه صدف یا به عبارتی سامانه دادهها و فرآیندهای حوزه فناوری راهاندازی شده است و چون بیشتر دانشگاهها دارای مراکز رشد و فناور هستند، بایستی اطلاعات این مراکز در سامانه صدف ثبت شود. این سامانه در سایت وزارت علوم قابل دسترس کلیه دانشگاهها است و از این سامانه برای ارزیابی مراکز رشد استفاده خواهیم کرد و مبنای تمدید مجوزها و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
وی در پایان با بیان اینکه مبنای شناسایی شرکتهای دانشبنیان نوع سوم در این سامانه قرار دارد، افزود: برای آنکه شرکتهای دانشبنیان نوع سوم هم بتوانند از برخی ظرفیتهای قانونی شرکتهای دانش بنیان استفاده کنند باید اطلاعات خود را در این سامانه به ثبت برسانند و انتظار ما از مسئولان دانشگاهها این است که نهایت حمایت خود را درخصوص شرکتهای دانشبنیان به کار ببندند. همچنین این انتظار را داریم که در بحث همکاری با پارکهای علم و فناوری و استفاده از امکانات و ظرفیتها و آمادهسازی پارکها روابط و تلاشهای دو طرفه از سوی دانشگاه و پارکهای علم و فناوری صورت گیرد.
منبع : خبرگزاری مهر
۱۴ کشته در اثر رانش زمین در شرق اوگاندا؛ ۴۰ خانه مدفون شد
رئیسی: مردم از نظام سلامت کشور رضایت ندارند
وزارت بهداشت خبر شیوع ویروس گوارشی را تکذیب کرد
آغاز تحقیق از مایکروسافت برای زورگویی به مشتریان
دگرگونی ماهیت ۴۰ درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی
برخورد با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد خلاف کرامت انسانی بوده است
۱۶ آذرماه یکی از نمادهای دموکراتیک و مردمسالارانه جمهوری اسلامی است
بومی سازی «کیتهای تشخیص بر بالین» برای تسهیل انجام آزمایش در مناطق محروم
تمام آنچه دانشآموختگان ۲۴ رشته علوم پزشکی باید درباره خدمات قانونی و طرح بدانند
چگونه با طب سنتی لاغر شویم+ روشهای پاکسازی بدن
چگونه با طب سنتی لاغر شویم +روشهای پاکسازی بدن
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
تاثیر رژیم غذایی مادر باردار بر سلامت کودک
نشست شورای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی دوشنبه هفته آینده برگزار میشود
مصرف داروی تیروئید و افزایش روند تضعیف استخوانها
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه