میرنیوز

بازار فناوری ایران در سوریه تثبیت می شود/ تأسیس خانه‌های نوآوری در کشورهای دوست

بازار فناوری ایران در سوریه تثبیت می شود/ تأسیس خانه‌های نوآوری در کشورهای دوست 2021-03-06T12:36:02+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، از آنجایی که دیپلماسی علم و فناوری امروزه سیاست‌های خارجی کشورها را تحت تأثیر قرار داده است، تقویت و گسترش همکاری‌های علمی و فناورانه ایران با کشور سوریه در دستور کار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت.

از این رو هیأتی تجاری و فناوری از ۴۰ شرکت خلاق و دانش بنیان به همراه سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور راهی کشور سوریه شدند تا با تبادل تجربیات علمی و فناوری خود، مسیر اقتصادی کشورمان را تغییر داده و راه صادرات کالاهای ایران ساخت را به این کشور هموار کنند.

این شرکت‌های خلاق و دانش بنیان در حوزه‌های مختلفی مانند زیست فناوری، ICT، تجهیزات آزمایشگاهی و دانشگاهی و بیمارستانی، آموزشی و توانبخشی پزشکی و کشاورزی کالاهایی برای عرضه و صادرات دارند که در دیدارهای جداگانه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با وزرای کشور سوریه مورد معرفی قرار گرفت.

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در این سفر با وزیران تحقیقات و آموزش عالی، صنعت، کشاورزی و اصلاحات ارضی و بهداشت و نیز نخست وزیر و رئیس اتاق بازرگانی سوریه دیدار کرد و دومین نشست تجاری و فناوری ایران در سوریه نیز با حضور وی گشایش یافت.

در همین حال تأسیس خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران در سوریه از دیگر دستاوردهای این سفر چندروزه بود.

ونتیلاتورهای ایران ساخت در بیمارستان‌های سوریه به کار گرفته می‌شوند

پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به جزئیات سفر هیأت فناوری ایرانی به سوریه، گفت: این سفر با هدف حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و خلاق ایرانی که علاقه مند به صادرات و فعالیت در کشور سوریه هستند، شکل گرفت.

وی با اشاره به توانمندی شرکت‌های ایرانی برای تصاحب بازار سوریه، تاکید کرد: بازار بزرگ سوریه، می‌تواند برای کالاهای ایران ساخت و دانش بنیان و خلاق، فرصت مناسبی باشد. برای مثال هم اکنون ۴ شرکت بزرگ ایرانی سازنده دستگاه ونتیلاتور هستند اما این کالا در ایران به اشباع رسیده است و دیگر هیچ بیمارستان و مرکز فوریت پزشکی در کشور وجود ندارد که نیاز به ونتیلاتور داشته باشد از این رو در این سفر مقدمات صادرات این دستگاه‌ها برای شرکت‌های ایرانی به این بازار جدید فراهم شد.

کرمی گفت: هدف از این سفر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به سوریه، ایجاد، حفظ، ارتقا و توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان و خلاق ایرانی و بسترسازی برای حضور این شرکت‌ها در کشور سوریه است. از این رو خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران در سوریه راه اندازی شد.

تأسیس خانه‌های نوآوری و صادرات فناوری ایران در کشورهای دوست

در راستای رونق صادرات و ارائه بازار محصولات ایران ساخت در دمشق، خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران به مساحت ۶۲۰ متر مربع در سوریه گشایش یافت و ۴۰ محصول دانش‌بنیان و خلاق در حوزه برق و الکترونیک، دارو، مواد پیشرفته، فناوری اطلاعات و ارتباطات، فناوری زیستی، کشاورزی و دیگر حوزه‌های فناورانه در این مرکز به نمایش درآمدند.

خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران فضایی برای تسهیل صادرات محصولات و دستاوردهای دانش‌بنیان، فناور و خلاق ایرانی به کشور سوریه است و می‌تواند گامی به سوی تحقق دیپلماسی فناوری ایران با این کشور باشد.

در این باره مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه تأسیس خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران در کشورهای همسایه و دوست در دستور کار قرار دارد، به مهر گفت: تاکنون این مرکز در کشورهایی مانند کنیا، ارمنستان، چین و ترکیه نیز با هدف شناسایی استعدادها و ارائه توانمندی‌ها راه اندازی شده است. تلاشمان این است که در هر مکانی که بخش خصوصی این امکان را دارد و یا سفارت ایران، ساختمان اضافه ای داشته باشد که قابلیت تبدیل به یک مرکز صادراتی را داشته باشد، خانه نوآوری تأسیس کنیم.

کرمی با تاکید بر اینکه معاونت علمی از شرکت‌هایی حمایت می‌کند که استعداد صادرات کالا و خدمات را داشته باشند، افزود: ما به دنبال حمایت مالی از این شرکت‌ها نیستیم. بلکه نقاط قوت شرکت‌های خلاق و دانش بنیان را شناسایی کرده و نقاط ضعفشان را رفع می‌کنیم. هم اکنون به جرأت می‌توان گفت که کالای ایران ساخت در فرای مرزها قوت یافته و به استانداردهای مدنظر رسیده است.

تأسیس خانه نوآوری ایران در کشورهای دوست، راهی برای دور زدن تحریم‌ها

در روزهایی که ایران درگیر تحریم‌های ظالمانه برخی کشورها است و به بازارهای جهانی دسترسی ندارد، یافتن روش‌های جایگزین برای دست‌یابی به بازارهای پرسود و ارزش‌آفرین بین‌المللی و معرفی کالاهای فناورانه ایرانی، اهمیت بسیاری دارد.

از این رو ایده تأسیس خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران در دیگر کشورها که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می‌شود، همین هدف را دنبال می‌کند. این مرکز می‌تواند پایگاهی مطمئن و دائمی برای ورود و صادرات محصولات فناورانه کشورمان به بازارهای داخلی کشورهای هدف باشد.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق در این باره تاکید کرد: برای مثال ما در ارمنستان توافق کردیم که محصولات ایران ساخت را تا ۷۰ درصد در ایران تولید کنیم و ۳۰ درصد مابقی در ارمنستان توسط شرکت ایرانی با کمک شرکای ارمنی انجام شود و برند ارمنستانی بر آن زده شود. به این ترتیب می‌توانیم بازار اوراسیا را که بازاری حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون نفر است پوشش دهیم.

کرمی افزود: برای دور زدن تحریم‌ها باید راه‌های مختلفی را امتحان کنیم و تأسیس مراکز نوآوری این امکان را به ما می‌دهد که بخش خصوصی علاقه مند و با استعداد ایرانی که می‌خواهند در بازارهای ارزی فعالیت کنند، در این کشورها سرمایه گذاری کرده و سودآوری داشته باشند.

جزئیات دیدار ستاری با وزرای سوری

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در این سفر با وزرای وزارتخانه‌های مختلف سوریه دیدار کرد تا ضمن شناسایی نیاز بازار آنها، توانمندی‌های کشورمان را معرفی کند.

کرمی در این باره توضیح داد: دیدار با وزیر بهداشت سوریه، با هدف معرفی و بازاریابی فروش تجهیزات آزمایشگاهی ایران ساخت صورت گرفت. نزدیک ۱۰ هزار قلم تجهیزات آزمایشگاهی و های تک بیمارستانی که در نمایشگاه ایران ساخت معرفی شده بود، برای فروش به کشور سوریه مورد رایزنی قرار گرفت.

وی گفت: کشور سوریه در نزدیکی دریای مدیترانه قرار دارد و از حیث کشاورزی و بیوتکنولوژی دارای پتانسیل‌های خوبی است. از این رو برای توافقاتی در زمینه تجهیزات کشاورزی، پایش ماهواره‌ای و پهپادی، ادوات کشاورزی و واکسن‌های دامی، بذر و امنیت غذایی، دیدار با وزیر کشاورزی سوریه انجام شد و امکانات و توانایی‌های کشورمان معرفی و تفاهم خوبی صورت گرفت.

مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در خصوص دیدار سورنا ستاری با وزیر علوم سوریه نیز گفت: هم اکنون تعداد زیادی از دانشجویان سوری در ایران مشغول به تحصیل هستند. از این رو جلسه‌ای با جمعی از دانشجویان شاغل به تحصیل در ایران در مرکز نوآوری سوریه برگزار شد تا از توانمندی‌های آنها برای شناسایی بازار و نفوذ کالاهای ایرانی استفاده کنیم.

کرمی تاکید کرد: در این دیدار تفاهم‌نامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت تحقیقات و آموزش عالی سوریه با هدف ایجاد خط اعتباری ۱۰ میلیون دلاری برای ایجاد آزمایشگاه مرجع در دمشق به امضا رسید. بر اساس این توافق مقرر شد با همکاری ایران، آزمایشگاه‌هایی تخصصی در حوزه‌های مختلفی چون زیست فناوری، فناوری نانو، فناوری اطلاعات و ارتباطات، فیزیک، ریاضی و شیمی در کشور سوریه ایجاد شود.

همکاری نیروگاهی ایران و سوریه با استفاده از دانش بنیان‌ها

وی در مورد دیدار معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با وزیر صنایع کشور سوریه گفت: نشستی با حضور دکتر ستاری و وزیر صنایع سوریه پیرو همکاری‌های مشترک سال‌های قبل برگزار شد. این همکاری مربوط به ساخت سیلو و نیز همکاری‌های نیروگاهی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان می‌شود.

کرمی گفت: هم اکنون نیز توانمندی‌های نیروگاهی، فنی و مهندسی و حوزه صنعت دانش بنیان ما بسیار زیاد است و یکی از اهداف این سفر این بود که رایزنی کنیم تا بازار این کشور را به دست بگیریم.

مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به نشست دکتر ستاری با نخست وزیر سوریه نیز گفت: در این دیدار وزرای سوری گزارش‌های خود را در خصوص دیدار با دکتر ستاری به نخست وزیر ارائه دادند و وی از ایران به واسطه حمایت‌هایی که طی سال‌های اخیر در جنگ سوریه، داشته است، قدردانی کرد.

وی گفت: رفت و آمد معاونت علمی با هیأتی از شرکت‌های دانش بنیان و خلاق ایرانی به کشورهای دوست و همسایه همچون سوریه به منزله جا انداختن و تثبیت دیپلماسی فناوری است تا اقتدار علمی ما را به دنیا نشان دهد. ما اگر می‌گوئیم که در دنیا رتبه ۱۵ یا ۱۶ تولید علم را دارا هستیم، باید بتوانیم بازارهای هدف را نیز جلب و جذب کنیم و فقط به تولید مقاله اکتفا نکنیم.

کرمی گفت: در جلسه با نخست وزیر سوریه، موضوع بهره برداری از تولید دستگاه‌های ایکس ری بیمارستانی توسط شرکت دانش بنیان ایرانی مورد اشاره قرار گرفت. این شرکت ایرانی که در زمینه شتابدهنده خطی و دستگاه‌های ایکس ری بیمارستانی فعال است، توانست یک دستگاه از کار افتاده و مستعمل فرانسوی را در یکی از بیمارستان‌های سوری احیا کند. به همین دلیل دکتر ستاری به نخست وزیر سوریه پیشنهاد داد که ایران حاضر است این دستگاه‌ها را به یک سوم قیمت دستگاه‌های اروپایی در اختیار سوریه قرار دهد.

وی در مورد دیدار معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با رئیس اتاق بازرگانی سوریه که در خصوص توسعه تبادلات فناورانه و مالی بین دو کشور صورت گرفت نیز گفت: در این دیدار دکتر ستاری آمادگی همه جانبه ایران را برای انتقال فناوری در همه حوزه‌های فناورانه به سوریه اعلام کرد.

در این دیدار، در راستای تسهیل بازرگانی و تسریع تبادلات مالی بین دو کشور، مقرر شد که یک هیأت بازرگانی سوری از زیرساخت‌های فناورانه ایران بازدید کند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد

سامانه جدید وزارت علوم برای  پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد
2025-02-16T19:10:02+03:30
مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم از طراحی و راه‌اندازی سامانه جدیدی برای پاسخگویی به شکایات خبر داد که بسیاری از فرآیندها را به صورت خودکار...

بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد

بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
2025-02-16T16:42:58+03:30
بر اساس گزارش عملکرد سامانه پیشینه پژوهش در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳؛ کاربران دانشگاه آزاد اسلامی (همه واحدها) بیشترین درخواست پیشینه پژوهش را داشته‌اند.

معرفی برگزیدگان ریسرچ‌پیچ و اینوتکس‌پیچ تهران

معرفی برگزیدگان ریسرچ‌پیچ و اینوتکس‌پیچ تهران
2025-02-16T16:29:59+03:30
جشنواره استانی اینوتکس ۲۰۲۵ در تهران برگزار و برگزیدگان ریسرچ‌پیچ و اینوتکس‌پیچ استان تهران معرفی شدند.

دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاه‌ها با مشارکت بخش خصوصی

دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاه‌ها با مشارکت بخش خصوصی
2025-02-16T16:29:58+03:30
وزیر علوم با انتقاد از عدم پاسخگویی برخی دستگاه‌ها در تامین امنیت خوابگاه‌ها گفت: دستور دادم که دانشگاه برای تسریع در تأمین امنیت خوابگاه‌ با شرکت‌های خصوصی ...

منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد

منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
2025-02-16T16:16:16+03:30
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در برنامه توسعه هفتم و در بخش رشد علم و فناوری آمده که رتبه علمی ایران باید از ۱۷ به ۱۴ برسد ولی منبع مالی لازم در ن...

دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاه‌ها

دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاه‌ها
2025-02-16T16:16:15+03:30
وزیر علوم با انتقاد از عدم پاسخگویی برخی دستگاه‌ها در تامین امنیت خوابگاه‌ها گفت: دستور دادم که دانشگاه برای تسریع در تأمین امنیت خوابگاه‌ با شرکت‌های خصوصی ...

کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور

کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
2025-02-16T16:03:03+03:30
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور خبر داد.

ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها

ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
2025-02-16T16:03:03+03:30
شرکت نوپای دراگون المنتس با فناوری انقلابی لاتیدو، صدا و تصویر را در یک دستگاه ادغام کرده و مدیرعامل آن اعلام کرده است که به زودی عصر اسپیکرها و صفحه‌نمایش‌ه...

بازدید وزیر علوم از خوابگاه‌ها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف

بازدید وزیر علوم از خوابگاه‌ها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
2025-02-16T15:36:16+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری همراه با رئیس دانشگاه صنعتی شریف ضمن بازدید از مسیر خوابگاه‌های این دانشگاه از نزدیک امنیت منطقه طرشت را مورد بررسی قرار داد.

سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد

سامانه جدید وزرت علوم برای  پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد
2025-02-16T15:22:58+03:30
مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم از طراحی و راه‌اندازی سامانه جدیدی برای پاسخگویی به شکایات خبر داد که بسیاری از فرآیندها را به صورت خودکار...

اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»

اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
2025-02-16T14:56:18+03:30
رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی از برگزاری دومین دوره جایزه ملی نکست و معرفی برگزیدگان این دوره، در اول و دوم اسفندماه امسال به میزبانی شهرک علمی و تحقیقا...

وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده می‌گیرد

وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده می‌گیرد
2025-02-16T14:56:18+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت  اولیای دم را بر عهده خواهد گرفت.  

راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیب‌های اعتیاد

راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیب‌های اعتیاد
2025-02-16T14:42:56+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بحث مدیریت اعتیاد باید در سطح دانش، نگرش و مداخلات مؤثر پیگیری شود.

راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری

راهکار  کنترل حالت تهوع در بارداری
2025-02-16T14:29:38+03:30
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر اهمیت تغذیه سالم در بارداری تأکید کرد و گفت: مادران با مصرف مکمل‌های آهن و اسیدفولیک، رژیم متعادل و پرهیز از کافئین، ...

چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود

چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
2025-02-16T14:16:16+03:30
ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی اعلام کرد ساعت ۴ روز سه شنبه به وقت گرینویچ از چت بات هوش مصنوعی استارت آپ xAI رونمایی می کند.

معرفی تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت در نمایشگاه چین

معرفی تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت در نمایشگاه چین
2025-02-16T14:02:57+03:30
محصولات دانش‌بنیان ایران‌ساخت با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه تجهیزات پزشکی چین معرفی می‌شود.

آنچه مردان باید از پروستات بدانند

آنچه مردان باید از پروستات بدانند
2025-02-16T13:49:38+03:30
یک فوق‌تخصص مجاری ادراری، با اشاره به اینکه بزرگی پروستات بیماری مردانه‌ای است که در سنین سالمندی بروز می‌کند، گفت: بزرگی خوش‌خیم پروستات اگر به‌موقع تشخیص د...

رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران

رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران
2025-02-16T13:49:37+03:30
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران، از گسترش تحقیقات در حوزه ایمونوتراپی و واکسن‌های ضدسرطان خب...

جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴

جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
2025-02-16T13:49:37+03:30
ثبت نام سومین مرحله از فرایند جذب نیروهای امریه در سال جاری، برای اعزام تیرماه ۱۴۰۴ از اول اسفند ماه آغاز و تا ساعت ۱۶ روز جمعه ۱۰ اسفند ماه سال جاری ادامه د...

تعامل حوزه‌های علمیه قم و نجف تقویت می‌شود

تعامل حوزه‌های علمیه قم و نجف تقویت می‌شود
2025-02-16T13:49:36+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه در نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره «امنا الرسل» بر تقویت و توسعه تعامل میان حوزه‌های علمیه قم و نجف تأکید کرد.

پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه

پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
2025-02-16T13:49:36+03:30
دانشگاه تربیت مدرس در خصوص جلوگیری از تکرار حوادثی مانند آنچه در دانشگاه تهران رخ داد اطلاعیه ای داد.

نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار می‌شود

نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار می‌شود
2025-02-16T13:09:37+03:30
نشست تجارت فناوری ۹ اسفند با هدف کمک به تسهیل تجارت و انتقال دانش و تجاری‌سازی فناوری در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

بسته‌های حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی

بسته‌های حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
2025-02-16T13:09:36+03:30
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در قالب یک فراخوان از مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه محصولات و سکوی ملی هوش مصنوعی حمایت می‌کند.

پارچه درخشانی که نور و صدا تولید می‌کند!

پارچه درخشانی که نور و صدا تولید می‌کند!
2025-02-16T12:42:59+03:30
محققان پارچه ای ابداع کرده اند که نور و صدا تولید می کند و حتی درخشندگی آن به ۳۱۹ شمع به ازای هر متر مربع می رسد.

رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد

رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
2025-02-16T12:16:15+03:30
استارت آپ هوش مصنوعی Perplexity یک ابزار جدید به نام «دیپ ریسرچ» را عرضه کرده که می تواند در پاسخ به سوالات کاربران، از تحقیق و تحلیل عمیق گرفته تا گزارش های...

تشکیل جلسه فوق‌العاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران

تشکیل جلسه فوق‌العاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T12:03:00+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از تشکیل جلسه فوق‌العاده این کمیسیون درخصوص قتل دانشجوی دانشگاه تهران به دست سارقان خبر داد.

کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد

کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
2025-02-16T12:03:00+03:30
آزمون‌ ورودی مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته‌ سال‌ ۱۴۰۴ در صبح و بعدازظهر پنجشنبه ۲ اسفند و صبح جمعه ۳ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ برگزار می شود. کارت ورود به جلسه آزمون ...

در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند

در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
2025-02-16T11:49:39+03:30
رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها گفت: همه از اتفاقی که برای دانشجوی دانشگاه تهران افتاد متاثر هستیم اما نباید موضوع اجتماعی را به مساله سیاسی ربط داد.

تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات

تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
2025-02-16T11:36:15+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در جلسه با شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران از بلوغ سیاسی این تشکل و حفظ رویکرد صنفی با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه قدردانی کرد.

کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند

کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند
2025-02-16T11:22:57+03:30
کشف سیارکی که احتمال برخورد اندکی با زمین دارد هیاهوی زیادی ایجاد کرده و اکنون سازمان های مختلف در تلاشند با کمک تلسکوپ ها به اطلاعات بیشتری درباره آن دست یا...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)