میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، دکتر سیما سادات لاری در جمع نمایندگان نهادهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تأکید بر تلاش در دوران دانشجویی در حوزههای مختلف از جمله فرهنگی، گفت: تلاش کنید در دوران دانشجویی خود از توان و پتانسلی که در اختیار دارید استفاده کنید، دانشجو باید دارای فکر و اندیشهای پویا و فرصتساز باشد و منفعلانه در انتظار ایجاد فرصت از سوی دیگران نماند.
وی از تلاشهای صورت گرفته از سوی کادر درمانی و بهداشتی این دانشگاه تقدیر و تشکر کرد و گفت: در شرایطی که به دلیل شیوع کرونا دانشجویان دیگر دستگاههای کشور در دانشگاههای خود حضور نداشتند، دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور جسورانه به میدان آمدند و در میدان ماندند و در برابر این بیماری ایستادگی کردند.
دانشجویان فعال در مسیر مبارزه با شیوع بیکاری کووید ۱۹ حرکت کردند
لاری با بیان اینکه در تمام مدتی که دانشگاهها تعطیل بود، دانشجویان فعال در حوزههای فرهنگی با تولیدات فرهنگی تلاش کردند در مسیر مبارزه با شیوع بیماری کووید ۱۹ حرکت کنند، تصریح کرد: بر این اساس حرکتهای جمعی موفقی از قبیل «پویش زندگی دست یاریگر تو است» توسط دانشجویان علوم پزشکی اجرا شد.
وی افزود: در طرف دیگر این حضور، تعداد زیادی از دانشجویان در تولید مواد ضدعفونی مانند ماسک و...موفق ظاهر شدند. به واقع دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی در دوران شیوع کرونا در عرصه حضور داشتند و این موضوع در تاریخ این کشور با افتخار به ثبت خواهد رسید.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه امروز همه باید افتخار کنیم که عضو خانواده نظام سلامت هستیم، اظهار داشت: شما برای کشور سرمایهای دوباره ایجاد کردید، در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز با کمک صندوق رفاه دانشجویان در حوزه بودجه موفقیتهای خوبی به دست آمد.
لاری اضافه کرد: در سازمان برنامه و بودجه برای نیازهای دانشجویی وزارت بهداشت بودجهای در نظر گرفته نشده است و این نگاه به این دلیل است که حوزههای بهداشت و درمان در وزارت بهداشت بیش از دیگر بخشها مورد توجه است. با این وجود ما تلاش کردیم تا مطالبات دانشجویان را در شرایط سخت کنونی کشور مطالبه کنیم و در حوزه تغذیه و غذای دانشجویی فشار ایجاد شده بر دانشگاههای علوم پزشکی را کاهش دهیم.
سخنگوی وزارت بهداشت به هزینه بالای بخش تغذیه دانشجویی در شرایط فشارهای اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: این مشکلات خصوصا در هزینه تمام شده غذا برای هر دانشجو در دانشگاههای کوچکتر منجر به ایجاد مشکلات بزرگتری شده است که رفت و آمدهای بسیار به سازمان برنامه و بودجه داشتهایم تا بتوانیم تغییرات بسیار خوبی در این بخش ایجاد کنیم.
۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان متوسط کشوری سرانه فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی
وی با بیان اینکه در این مدت تلاش شد تا سرانه فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی افزایش پیدا کند که رشد چشمگیری در این بخش دیده شد، گفت: سرانه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است در حالی که متوسط کشوری این سرانه ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که باید تلاش شود سرانه این دانشگاه به استاندارد کشوری برسد.
لاری با تاکید بر نگاه عادلانه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نسبت به نهادهای دانشجویی گفت: ما سعی کردهایم همه نهادهای دانشجویی یا دانشجویان فعال فرهنگی را به یک شکل بینیم و عادلانه در مسیر رشد و توسعه آنها حمایتگر باشیم، به واقع هیچ نگاه خاصی روی نهاد یا مجموعه خاصی نداشتهایم و حتی همتایاران سلامتروان، انجمنهای علمی و انجمنهای ورزشی را که جدیدالتاسیس هستند در کنار دیگر نهادهای دانشجویی قدیمی به یک اندازه حمایت و همراهی کردهایم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت خطاب به مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، گفت: ما باید دست دانشجویان فعال مان در حوزههای فرهنگی را ببوسیم که بدون هیچ چشمداشتی با دل و جان در حال فعالیت فرهنگی هستند. این منطقه نشان از مردمانی باسخاوت دارد از این بابت امیدوارم فعالان دانشجو در حوزههای فرهنگی از سوی مسؤولان دانشگاه حمایت شوند زیرا به واقع هزینه کارهای فرهنگی در برابر هزینههایی که در کل دانشگاه صرف میشود، عدد قابل توجهی نیست.
لاری خطاب به دانشجویان فعال در نهادهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز اظهار داشت: از شما میخواهم با برنامهریزی و مدیریت بتوانید به ارائه برنامههای موفق فرهنگی بپردازید چراکه به زودی شما مسئولیتهای خطیر کشور را عهدهدار خواهید بود.
وی به کمکهای مالی صورت گرفته از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به تکمیل پروژههای عمرانی دانشگاههای علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: در میان مشکلات فراوانی که وجود داشت، بودجههای بسیاری به سمت دانشگاههای علم پزشکی جذب شد، بودجههایی که برای تکمیل پروژهها اختصاص یافته بود و تاکنون وجود نداشته است که تکمیل خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان یکی از این نمونهها است.
دانشگاههای علوم پزشکی در مدیریتی فرادانشگاهی در برابر کرونا و مشکلات ایستادگی کردند
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در شرایط شیوه ویروس کرونا در کشور، دانشگاههای علوم پزشکی با مدیریتی فرادانشگاهی توانستند کار را به خوبی پیش ببرند، یادآور شد: این موفقیت در تعامل با نهادهای بیرون دانشگاهی انجام شد که از این بابت نیز از همه ممنونم. در این شرایط توجه ویژهای به شرایط دانشجویی و فرهنگی از سوی معاونت در ستاد صورت گرفت به نحوی که تلاش شد در شرایطی که تعداد کمتری دانشجو در دانشگاه حضور دارند مشکلات خوابگاهی، رفاهی و دانشجویی رفع شود.
وی با انتقاد از افزایش ظرفیت دانشجویان بدون توجه به زیرساختهای فرهنگی و دانشجویی در دانشگاههای علوم پزشکی، گفت: در چنین شرایطی متاسفانه نهادهای تصمیمگیر در کشور بدون در نظر گرفتن مشکلات زیرساختی در حوزه دانشگاهی اقدام به جذب دانشجو میکنند که ما هم تلاش داریم تا این موضوع را برای جذب بودجهها مورد توجه قرار دهیم.
لاری گفت: در حوزه بودجه در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از سال ۹۸ تاکنون ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از طرف صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بودجه پرداخت شده است که گرچه در مقابل خدمات ارایه شده رقم بالایی نیست.
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان فضای تشکلهای اسلامی خود را تقویت کند
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در ادامه به رشد انجمنهای علمی در دانشگاههای علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: انجمنهای علمی در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان رشد خوبی داشته است و به نظر میرسد در حوزه تشکلهای اسلامی نیز باید رشد لازم در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اتفاق بیفتد تا در فضای تضارب آراء بتوان به فضای بانشاط دانشجویی را مشاهده کرد. در حوزه تأمین تجهیزات نیز مبالغی برای ادارات مشاوره و سلامتروان و همچنین شعب پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا در نظر گرفته شده است.
لاری ساخت فضای بلااستفاده مانده در سلف صنعتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را امری مهم عنوان کرد و گفت: ما حتما حمایت لازم را برای ساخت فضای بلااستفاده مانده سلف دانشگاه در قالب تفاهم سه جانبه میان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، صندوق رفاه دانشجویی و دانشگاه خواهیم داشت و تلاش میکنیم تا پایان دولت، این فضا مورد استفاده دانشجو با امکانات و تجهیزات بسیار خوب قرار بگیرد زیرا این امکانات به نوعی توجه به هویت دانشجویان ما است.
وی در ادامه با انتقاد از نگاههای بسته نسبت به ارائه امکانات در اختیار دانشگاه به دانشجویان در برخی دانشگاههای علوم پزشکی، گفت: نباید برای ارائه فضاهای لازم به دانشجویان تنگ نظری داشته باشیم، برخی از این فضاها در ساعات بعدازظهر و کم تردد دانشگاه میتواند در اختیار دانشجویان قرار بگیرد و دانشجویان نیز با استفاده دلسوزانه از این فضا و تجهیزات باید نهایت قدردانی خود را از مسئولان دانشگاه نشان دهند.
لاری با نتیجه بخش دانستن سفرهای استانی معاونت فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت، گفت: برای ساخت زمین چمن مصنوعی دانشگاه قول حمایت حدود ۷۰۰ میلیون تومانی را دادهایم، سلف سرویس دانشگاه نیز به زودی تکمیل خواهد شد و برای تجهیزات خوابگاه نیز در این سوی سال کمکهای لازم را اختصاص خواهیم داد.
برگزاری اردوهای جهادی با نگاهی متفاوت و با تکیه بر آموزش
معاون وزیر بهداشت با تاکید بر برگزاری اردوهای جهادی با نگاهی متفاوت و تکیه بر آموزش گفت: در حوزه اردوهای جهادی باید با تکیه بر آموزشی کار را پیش ببریم. دانشجویان باید در این خصوص فکر کرده و اهداف خود را با اهداف معاونت بهداشت منطبق کنند. باید کاری انجام دهیم که مفید فایده باشد و خیران را با خود همراه کنیم زیرا با این بودجه نمیتوان انتظار داشت در اردوهای جهادی در حوزه درمان و تامین دارو وارد عمل شویم.
لاری با بیان اینکه دانشجویان باید دارای اندیشه پویا باشد و منتظر رساندن فرصتها نباشد، گفت: باید اردوهای جهادی هدفمند شود، آموزش بر اساس نگاه سازمان بهداشت جهانی امری بسیار تاثیر گذار است به نحوی که اهمیت آموزش را در دوران شیوع کرونا به وضوح دیدیم.
منبع : خبرگزاری مهر
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن