میرنیوز

برگزاری اردوهای جهادی علوم پزشکی با محوریت «آموزش در سلامت»

برگزاری اردوهای جهادی علوم پزشکی با محوریت «آموزش در سلامت» 2021-03-04T14:42:42+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، دکتر سیما سادات لاری در جمع نمایندگان نهادهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تأکید بر تلاش در دوران دانشجویی در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی، گفت: تلاش کنید در دوران دانشجویی خود از توان و پتانسلی که در اختیار دارید استفاده کنید، دانشجو باید دارای فکر و اندیشه‌ای پویا و فرصت‌ساز باشد و منفعلانه در انتظار ایجاد فرصت از سوی دیگران نماند.

وی از تلاش‌های صورت گرفته از سوی کادر درمانی و بهداشتی این دانشگاه تقدیر و تشکر کرد و گفت: در شرایطی که به دلیل شیوع کرونا دانشجویان دیگر دستگاه‌های کشور در دانشگاه‌های خود حضور  نداشتند، دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور جسورانه به میدان آمدند و در میدان ماندند و در برابر این بیماری ایستادگی کردند.

دانشجویان فعال در مسیر مبارزه با شیوع بیکاری کووید ۱۹ حرکت کردند

لاری با بیان این‌که در تمام مدتی که دانشگاه‌ها تعطیل بود، دانشجویان فعال در حوزه‌های فرهنگی با تولیدات فرهنگی تلاش کردند در مسیر مبارزه با شیوع بیماری کووید ۱۹ حرکت کنند، تصریح کرد: بر این اساس حرکت‌های جمعی موفقی از قبیل «پویش زندگی دست یاریگر تو است» توسط دانشجویان علوم پزشکی اجرا شد. 

وی افزود: در طرف دیگر این حضور، تعداد زیادی از دانشجویان در تولید مواد ضدعفونی مانند ماسک و...موفق ظاهر شدند. به واقع دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در دوران شیوع کرونا در عرصه حضور داشتند و این موضوع در تاریخ این کشور با افتخار به ثبت خواهد رسید.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این‌که امروز همه باید افتخار کنیم که عضو خانواده نظام سلامت هستیم، اظهار داشت: شما برای کشور سرمایه‌ای دوباره ایجاد کردید، در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز با کمک صندوق رفاه دانشجویان در حوزه بودجه موفقیت‌های خوبی به دست آمد.

لاری اضافه کرد: در سازمان برنامه و بودجه برای نیازهای دانشجویی وزارت بهداشت بودجه‌ای در نظر گرفته نشده است و این نگاه به این دلیل است که حوزه‌های بهداشت و درمان در وزارت بهداشت بیش از دیگر بخش‌ها مورد توجه است. با این وجود ما تلاش کردیم تا مطالبات دانشجویان را در شرایط سخت کنونی کشور مطالبه کنیم و در حوزه تغذیه و غذای دانشجویی فشار ایجاد شده بر دانشگاه‌های علوم پزشکی را کاهش دهیم.

سخنگوی وزارت بهداشت به هزینه بالای بخش تغذیه دانشجویی در شرایط فشارهای اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: این مشکلات خصوصا در هزینه تمام شده غذا برای هر دانشجو در دانشگاه‌های کوچکتر منجر به ایجاد مشکلات بزرگ‌تری شده است که رفت و آمدهای بسیار به سازمان برنامه و بودجه داشته‌ایم تا بتوانیم تغییرات بسیار خوبی در این بخش ایجاد کنیم.

۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان متوسط کشوری سرانه فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی

وی با بیان این‌که در این مدت تلاش شد تا سرانه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی افزایش پیدا کند که رشد چشمگیری در این بخش دیده شد، گفت: سرانه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است در حالی که متوسط کشوری این سرانه ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که باید تلاش شود سرانه این دانشگاه به استاندارد کشوری برسد.

لاری با تاکید بر نگاه عادلانه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نسبت به نهادهای دانشجویی گفت: ما سعی کرده‌ایم همه نهادهای دانشجویی یا دانشجویان فعال فرهنگی را به یک شکل بینیم و عادلانه در مسیر رشد و توسعه آن‌ها حمایت‌گر باشیم، به واقع هیچ نگاه خاصی روی نهاد یا مجموعه خاصی نداشته‌ایم و حتی همتایاران سلامت‌روان، انجمن‌های علمی و انجمن‌های ورزشی را که جدیدالتاسیس هستند در کنار دیگر نهادهای دانشجویی قدیمی به یک اندازه حمایت و همراهی کرده‌ایم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت خطاب به مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، گفت: ما باید دست دانشجویان فعال مان در حوزه‌های فرهنگی را ببوسیم که بدون هیچ چشم‌داشتی با دل و جان در حال فعالیت فرهنگی هستند. این منطقه نشان از مردمانی باسخاوت دارد از این بابت امیدوارم فعالان دانشجو در حوزه‌های فرهنگی از سوی مسؤولان دانشگاه حمایت شوند زیرا به واقع هزینه کارهای فرهنگی در برابر هزینه‌هایی که در کل دانشگاه صرف می‌شود، عدد قابل توجهی نیست.

لاری خطاب به دانشجویان فعال در نهادهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز اظهار داشت: از شما می‌خواهم با برنامه‌ریزی و مدیریت بتوانید به ارائه برنامه‌های موفق فرهنگی بپردازید چراکه به زودی شما مسئولیت‌های خطیر کشور را عهده‌دار خواهید بود.

وی به کمک‌های مالی صورت گرفته از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به تکمیل پروژه‌های عمرانی دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: در میان مشکلات فراوانی که وجود داشت، بودجه‌های بسیاری به سمت دانشگاه‌های علم پزشکی جذب شد، بودجه‌هایی که برای تکمیل پروژه‌ها اختصاص یافته بود و تاکنون وجود نداشته است که تکمیل خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان یکی از این نمونه‌ها است.

دانشگاه‌های علوم پزشکی در مدیریتی فرادانشگاهی در برابر کرونا و مشکلات ایستادگی کردند

معاون وزیر بهداشت با بیان این‌که در شرایط شیوه ویروس کرونا در کشور، دانشگاه‌های علوم پزشکی با مدیریتی فرادانشگاهی توانستند کار را به خوبی پیش ببرند، یادآور شد: این موفقیت در تعامل با نهادهای بیرون دانشگاهی انجام شد که از این بابت نیز از همه ممنونم. در این شرایط توجه ویژه‌ای به شرایط دانشجویی و فرهنگی از سوی معاونت در ستاد صورت گرفت به نحوی که تلاش شد در شرایطی که تعداد کمتری دانشجو در دانشگاه حضور دارند مشکلات خوابگاهی، رفاهی و دانشجویی رفع شود.

وی با انتقاد از افزایش ظرفیت دانشجویان بدون توجه به زیرساخت‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی، گفت: در چنین شرایطی متاسفانه نهادهای تصمیم‌گیر در کشور بدون در نظر گرفتن مشکلات زیرساختی در حوزه دانشگاهی اقدام به جذب دانشجو می‌کنند که ما هم تلاش داریم تا این موضوع را برای جذب بودجه‌ها مورد توجه قرار دهیم. 

لاری گفت: در حوزه بودجه در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از سال ۹۸ تاکنون ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از طرف صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بودجه پرداخت شده است که گرچه در مقابل خدمات ارایه شده رقم بالایی نیست.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان فضای تشکل‌های اسلامی خود را تقویت کند

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در ادامه به رشد انجمن‌های علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: انجمن‌های علمی در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان رشد خوبی داشته است و به نظر می‌رسد در حوزه تشکل‌های اسلامی نیز باید رشد لازم در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اتفاق بیفتد تا در فضای تضارب آراء بتوان به فضای بانشاط دانشجویی را مشاهده کرد. در حوزه تأمین تجهیزات نیز  مبالغی برای ادارات مشاوره و سلامت‌روان و همچنین شعب پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا در نظر گرفته شده است.

لاری ساخت فضای بلااستفاده مانده در سلف صنعتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را امری مهم عنوان کرد و گفت: ما حتما حمایت لازم را برای ساخت فضای بلااستفاده مانده سلف دانشگاه در قالب تفاهم سه جانبه میان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، صندوق رفاه دانشجویی و دانشگاه  خواهیم داشت و تلاش می‌کنیم تا پایان دولت، این فضا مورد استفاده دانشجو با امکانات و تجهیزات بسیار خوب قرار بگیرد زیرا این امکانات به نوعی توجه به هویت دانشجویان ما است.

وی در ادامه با انتقاد از نگاه‌های بسته نسبت به ارائه امکانات در اختیار دانشگاه به دانشجویان در برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی، گفت: نباید برای ارائه فضاهای لازم به دانشجویان تنگ نظری داشته باشیم، برخی از این فضاها در ساعات بعدازظهر و کم تردد دانشگاه می‌تواند در اختیار دانشجویان قرار بگیرد و دانشجویان نیز با استفاده دلسوزانه از این فضا و تجهیزات باید نهایت قدردانی خود را از مسئولان دانشگاه نشان دهند.

لاری با نتیجه بخش دانستن سفرهای استانی معاونت فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت، گفت: برای ساخت زمین چمن مصنوعی دانشگاه قول حمایت حدود ۷۰۰ میلیون تومانی را داده‌ایم، سلف سرویس دانشگاه نیز به زودی تکمیل خواهد شد و برای تجهیزات خوابگاه نیز در این سوی سال کمک‌های لازم را اختصاص خواهیم داد.

برگزاری اردوهای جهادی با نگاهی متفاوت و با تکیه بر آموزش

 معاون وزیر بهداشت با تاکید بر برگزاری اردوهای جهادی با نگاهی متفاوت و تکیه بر آموزش گفت: در حوزه اردوهای جهادی باید با تکیه بر آموزشی کار را پیش ببریم. دانشجویان باید در این خصوص فکر کرده و اهداف خود را با اهداف معاونت بهداشت منطبق کنند. باید کاری انجام دهیم که مفید فایده باشد و خیران را با خود همراه کنیم زیرا با این بودجه نمی‌توان انتظار داشت در اردوهای جهادی در حوزه درمان و تامین دارو وارد عمل شویم.

لاری با بیان این‌که دانشجویان باید دارای اندیشه پویا باشد و منتظر رساندن فرصت‌ها نباشد، گفت: باید اردوهای جهادی هدفمند شود، آموزش بر اساس نگاه سازمان بهداشت جهانی امری بسیار تاثیر گذار است به نحوی که اهمیت آموزش را در دوران شیوع کرونا به وضوح دیدیم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

پیامک‌های پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است

پیامک‌های پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
2024-11-25T15:54:01+03:30
دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد: پیامک‌های ارسالی مبنی بر پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران، کلاهبرداری است.

تناسب اندام می‌تواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند

تناسب اندام می‌تواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
2024-11-25T15:40:39+03:30
تحقیقات جدید در سوئد نشان می دهد افرادی که ژن شان، آنها را در معرض خطر بالای زوال عقل قرار می دهد ممکن است قادر به مبارزه با این عامل ارثی و غلبه بر آن باشند.

آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»

آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
2024-11-25T15:13:59+03:30
در دیدار و هم اندیشی معاون علمی رییس جمهور و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سازوکارهای استفاده از ظرفیت‌های علوم انسانی در حکمرانی نوآورانه و فناورانه ...

درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد

درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد
2024-11-25T15:00:40+03:30
داشتن مفاصل دردناک فقط یک مصیبت فیزیکی نیست: همراه با افسردگی، می‌تواند عملکرد مغز افراد مسن را به مرور زمان کاهش دهد.

همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد

همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
2024-11-25T15:00:40+03:30
ششمین همایش ملی دستاوردهای علمی پژوهشگران، دانش‌آموختگان و دانشجویان فرش ایران توسط انجمن علمی فرش ایران و دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.

فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بهمن ماه اعلام می‌شود

فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بهمن ماه اعلام می‌شود
2024-11-25T14:47:24+03:30
معاون آموزشی وزارت بهداشت از رایزنی برای انتشار بیست و دومین فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در بهمن ماه جاری خبر داد.

هوش مصنوعی از انجام پژوهش‌های تکراری جلوگیری می‌کند

هوش مصنوعی از انجام پژوهش‌های تکراری جلوگیری می‌کند
2024-11-25T14:34:00+03:30
عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با بیان این‌که هوش مصنوعی می‌تواند روندهای پژوهشی نوظهور را شناسایی کند، گفت: شناسایی موضوعات نوظهور از پژ...

ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی

ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
2024-11-25T14:20:38+03:30
دستیار صوتی آفلاین فارسی اندروید در هر زمان و مکانی بدون نیاز به اینترنت پاسخ‌های دقیق ارائه می‌دهد و با قابلیت‌های منحصر به فرد خود می‌تواند به رشد اشتغال و...

پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی

پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
2024-11-25T14:07:19+03:30
عضو هیئت‌علمی موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: از هوش مصنوعی می‌توان در ارزیابی کیفیت و تاثیر پژوهش‌ها و پژوهش‌های پیشروی آینده استفاده کرد.

رفع نیاز آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت

رفع نیاز آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
2024-11-25T13:54:03+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه تصفیه گاز استیلن شده است که در آزمایشگاه‌های آنالیز مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.

انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت

انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
2024-11-25T13:54:03+03:30
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت طی احکامی، معاون توسعه منابع مدیرعامل، مدیرکل تامین تجهیزات فنی و خدمات پیمانکاری و مدیرکل توسعه سرمایه انسانی را منصوب کرد.

سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران برگزار می‌شود

سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران برگزار می‌شود
2024-11-25T13:40:40+03:30
هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران با حمایت آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز برگزار می‌شود.

نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌ها بزودی اعلام می‌شود

نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌ها بزودی اعلام می‌شود
2024-11-25T13:40:39+03:30
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از آغاز اعلام اسامی تأییدشدگان طرح جذب استعدادهای برتر در دستگاه‌های اجرایی از طریق سامانه دانای بنیاد ملی نخبگان طی روزهای آتی خب...

ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران

ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
2024-11-25T13:40:39+03:30
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران را ابقا کرد.

ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند

ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
2024-11-25T12:47:23+03:30
پس از آنکه یک تحقیق جدید نشان داد چت جی پی تی ۴ شرکت اوپن ای آی در زمینه تشخیص بیماری ها از پزشکان  بهتر عمل کرده، اکنون ایلان ماسک پیش بینی می کند هوش مصنوع...

روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند

روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
2024-11-25T12:33:59+03:30
نوع جدیدی از روبات می تواند به راحتی اشیای مختلف از مواد خوراکی نرم تا پیچ و مهره را بردارد، جابه جا و کنترل کند. این روبات با الهام از کرم مخملی ابداع شده ک...

تبدیل پسماندهای زغال‌سنگ به گرافن با بازده بالا

تبدیل پسماندهای زغال‌سنگ به گرافن با بازده بالا
2024-11-25T12:20:39+03:30
محققان آزمایشگاه ملی فناوری انرژی آمریکا (NETL) از سیال به دست آمده از قطران زغال سنگ برای تولید گرافن استفاده کردند.

هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است

هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
2024-11-25T11:40:39+03:30
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هوش مصنوعی از نظر قدرت تخریب حتی از انرژی اتمی نیز قدرتمندتر است.

قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی

قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
2024-11-25T11:27:21+03:30
نماینده حزب الله در ایران از دستاوردهای پزشکی ایران و کمک پزشکان ایرانی به مجروحان لبنانی قدردانی کرد.

ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است

ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
2024-11-25T11:27:20+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، مشکل کمبود پزشک متخصص را بی ارتباط با افزایش ظرفیت پزشکی دانست.

اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید

اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
2024-11-25T11:27:20+03:30
محققان چینی یک اسلحه خودکار برای پهپاد ابداع کرده اند و به این ترتیب فناوری جنگ افزاری های بی سرنشین را توسعه داده اند.

نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
2024-11-25T11:27:19+03:30
در نخستین نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه‌های جدیدی برای بهبود خدمات تغذیه دانشگاه معرفی شد تا رضایت دانشجویان افزایش یابد.

سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم

سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
2024-11-25T11:14:01+03:30
رئیس پدافند غیر عامل گفت: در آینده یک اپیدمی جدید مارا تهدید خواهد کرد.

جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم

جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
2024-11-25T11:00:43+03:30
رئیس پدافند غیر عامل گفت: در آینده یک اپیدمی جدید مارا تهدید خواهد کرد.

راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی در درمان سرطان

راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی در درمان سرطان
2024-11-25T10:47:22+03:30
به تازگی نتایج تحقیقی منتشر شده که نشان می‌دهد می‌توان با استفاده از یک پوشش قند مانند روی نانوذرات داروی ضدسرطان را بهبود بخشید.

بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند

بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
2024-11-25T10:47:22+03:30
«گروه اطلاعات تهدید گوگل» (Google’s Threat Intelligence Group)  شبکه ای از شرکت های مرتبط با چین را از نتیجه جستجوهایش حذف کرده زیرا سرویس ها و وب سایت های ا...

نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت

نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
2024-11-25T10:47:21+03:30
رئیس فرهنگستان علوم گفت: در شرایط فعلی، نمی‌توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت. برای این که مغزهای متفکر کشور بمانند باید تصمیمات قا...

اتحادیه‌ها بازوی تصمیم‌سازی قوی در دانشگاه آزاد هستند

اتحادیه‌ها بازوی تصمیم‌سازی قوی در دانشگاه آزاد هستند
2024-11-25T10:47:21+03:30
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد، بر لزوم تقویت هویت جمعی و نوآوری در اتحادیه‌ها تأکید کرد و خواستار برگزاری جلسات منظم و کارآمد برای افزایش تأثیرگذاری آ...

بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان

بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۱۲ استان
2024-11-25T10:47:20+03:30
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: بازنگری ۲۰۰ برنامه درسی در ۱۲ استان کشور در حال انجام است.

تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن

تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن
2024-11-25T10:34:01+03:30
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از تدوین سند ذخایر راهبردی داروهای اساسی و واکسن خبر داد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)