میرنیوز
به گزارش ایسنا، محصولات ۴۰ شرکت دانش بنیان و خلاق در این مکان به نمایش درآمد و فضایی را برای تسهیل صادرات محصولات و دستاوردهای دانشبنیان، فناور و خلاق ایرانی به کشور سوریه ایجاد کرد. مرکزی که پیش از این در چین، کنیا، ارمنستان و ترکیه راهاندازی شده و قرار است دیپلماسی فناوری ایران با دیگر کشورها را گسترش دهد.
این خانه در مساحت ۶۲۰ مترمربعی راه اندازی شد و محصولات ۴۰ شرکت فناور در حوزه برق و الکترونیک، دارو، مواد پیشرفته، فناوری اطلاعات و ارتباطات، فناوری زیستی، کشاورزی و دیگر حوزههای فناورانه را نمایش میدهد.
خانه نوآوری ایران تسهیلگر صادرات دانشبنیانها به کشور سوریه
سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در مراسم گشایش خانه نوآوری و صادرات ایران در سوریه، گفت: سفر به این کشور نتایج پرباری برایمان داشت و پایه همکاریهای خوبی میان دو کشور گذاشته شد. در بحث صادرات محصولات فناورانه و دانشبنیان ایران به سوریه مذاکرات خوبی با نخستوزیر و وزرای کابینه این کشور داشتیم.
ستاری ادامه داد: البته گشایش خانه نوآوری و صادرات ایران در این کشور، تسهیلگر صادرات محصولات کشورمان به سوریه است. تلاش میکنیم دستاوردهای فناورانه و نوآورانه دانشبنیانهای ایرانی را در اختیار این کشور قرار دهیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین بیان کرد: تفاهمنامهای که با وزارت علوم کشور سوریه نیز امضا کردیم، تسهیلگر این همکاریها و بابی برای توسعه تبادلات علمی و فناوری میان دو کشور است.
امضای تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری و وزارت علوم سوریه
در سفر معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و هیات ۴۰ نفرهای از نمایندگان شرکتهای دانشبنیان به کشور سوریه، یک تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت تحقیقات و آموزش عالی سوریه به امضا رسید.
این تفاهمنامه با هدف ایجاد خط اعتباری ۱۰ میلیون دلاری برای ایجاد آزمایشگاه مرجع در دمشق به امضای سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و بسام براهیم وزیر تحقیقات و آموزس عالی سوریه رسید. بر اساس این توافق مقرر شده است با همکاری ایران، آزمایشگاههایی تخصصی در حوزههای مختلف زیست فناوری، فناوری نانو و اطلاعات و ارتباطات، فیزیک، ریاضی و شیمی در کشور سوریه ایجاد شود.
خانه نوآوری ایران در سوریه چه میکند؟
در روزهایی که ایران درگیر تحریمهای ظالمانه برخی کشورها است و به بازارهای جهانی دسترسی نداریم، یافتن راهها و روشهای جایگزین برای دستیابی به این بازار پرسود و ارزشآفرین بینالمللی ضروری است تا فناوران و نوآوران کشور بتوانند تولیدات خود را به جهان معرفی کنند.
خانه نوآوری و فناوری ایران در دیگر کشورها که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راهاندازی میشود نیز همین هدف را دنبال میکند. سوریه چهارمین کشوری است که میزبان خلاقیتها و نوآوریهای ایرانی شده است. خانه نوآوری ایران در این کشور پایگاهی مطمئن و دائمی برای ورود و صادرات محصولات فناورانه کشورمان به بازار داخلی سوریه است.
این خانه در منطقه آزاد دمشق توسط کارگزار همکار با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انتخاب شد و با هزینه بخش خصوصی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دو طبقه ایجاد و تجهیز شده است. شرکت های دانشبنیانی که محصول کاربردی در بازار سوریه دارند می توانند با انعقاد قرارداد با کارگزار، محصول خود را در این کشور تبلیغ و در نهایت تجاریسازی کنند.
بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فضای کار اختصاصی و اشتراکی و عرضه دائمی محصولات تولیدی دانشبنیان از جمله خدماتی است که به شرکتهای فعال در این خانه ارائه میشود. آنها میتوانند در این فضا تعاملات و تبادلات فناورانه خود با شرکت های سوری را افزایش دهند و برای خود شرکای تجاری و برای تولیداتشان خریدار بیابند. همچنین خدماتی چون «تحقیق بازار»، «بازاریابی»، «فروش محصولات» و «ثبت محصول و خدمات در این کشور» نیز به شرکتها ارائه میشود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ میزند!
استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم