میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، در دیدار سفیر پرتغال در ایران با دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، دو طرف درباره گسترش همکاریهای علمی، بینالمللی و دانشگاهی گفتوگو و تبادلنظر کردند.
در این دیدار دکتر نیلی احمدآبادی با اشاره به دیدار خود با سفرای قبلی پرتغال بر علاقهمندی دانشگاه تهران به همکاری با دانشگاههای پرتغال تأکید و اظهار امیدواری کرد که روابط دانشگاهی و فرهنگی در زمینههای مختلف از جمله تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژههای تحقیقاتی، همکاری پارکهای علم و فناوری و همکاری در چهارچوب اتحادیه اروپا تداوم یابد.
نیلی احمدآبادی ضمن تشریح ظرفیتها و پتانسیل دانشگاه تهران، به وجود مؤسسات مشترک با کشورهای مختلف از جمله چین و روسیه و نظایر آن اشاره و خواستار بررسی امکانسنجی ایجاد مؤسسات مشابه با پرتغال شد و از سفیر پرتغال دعوت کرد که در فرصتی مناسب در دانشکدههای مرتبط در دانشگاه تهران در زمینههای مورد علاقه سخنرانی کند.
کارلوس کوشنا نیوش، سفیر پرتغال، نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در دانشگاه تهران گفت که هدف از این دیدار آشنایی با دانشگاه تهران و پیگیری موارد همکاری گذشته است.
سفیر پرتغال افزود: سفارت و اصولاً کشور ما در شرایط جاری که ریاست ادواری اتحادیه اروپا برعهده پرتغال است، بسیار روزهای کاری پرمشغله را میگذراند ولی برای ما در عین حال انجام امور دانشگاهی و فرهنگی از اهمیت برخوردار است.
سفیر پرتغال با تاکید بر عزم خود بر حمایت از برنامههای همکاری دانشگاهی بین دانشگاه تهران و دانشگاههای پرتغال، به موضوع ایجاد کرسی زبان پرتغالی در دانشگاه تهران اشاره کرده و گفت: برای راه اندازی کرسی زبان پرتغالی در دانشگاه تهران، سفارت آمادگی دارد برای راهاندازی دوره، استادان واجد شرایط و برنامه درسی و کتب آموزشی تأمین کند.
در این دیدار همچنین دکتر صرافزاده، معاون بینالملل دانشگاه با اشاره به سوابق همکاریهای گذشته، افزود: پتانسیلهای زیادی برای همکاری با دانشگاههای پرتغال وجود دارد و امیدواریم با حمایت بیشتر سفارت، مشکلاتی که برای صدور ویزا پیش آمده بود نیز برطرف شود.
اسکندری، مدیرکل معاونت بینالملل نیز در این دیدار با مرور سوابق همکاری با دانشگاههای پرتغال، به حضور یک دانشجوی پرتغالی در دانشگاه تهران در چهارچوب طرح اراسموس اشاره کرد.
وی ضمن اشاره به حضور خود در دو کنفرانس بینالمللی در زمینه «آموزش عالی در الگرو و پورتو» پیشنهاد کرد که با توجه به تعدد رویدادهای تاریخی، نشستهایی در زمینه تاریخ روابط ایران و پرتغال پیش بینی شود.
در ادامه این دیدار دکتر رشتیانی، مشاور بینالملل دانشکده ادبیات و علوم انسانی نیز که به صورت مجازی در این جلسه شرکت داشت با استقبال از برگزاری نشستهایی در زمینه تاریخ روابط ایران و پرتغال و با اشاره به اینکه روابط تاریخی ایران و پرتغال که به قرن ۱۵ میلادی باز میگردد، آمادگی دانشکده خود را برای برگزاری کنفرانس مشترک اعلام کرد.
مشیرزاده مشاور بینالملل دانشکده حقوق و علوم سیاسی نیز که در این جلسه به صورت مجازی حضور داشت با توجه به انجام مطالعات اروپایی، از علاقهمندی دانشکده خود در ارتباط با همکاری در زمینه مطالعات اروپایی و پرتغال صحبت کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
میزان اجرای توافقنامههای ایران و روسیه با تعداد امضاشده همخوانی ندارد
حضور ۲۸ دانشگاه در اجلاس روسای دانشگاههای ایران و روسیه
میزبانی از شرکتهای دانشبنیان برای حضور در «ایرانهلث ۱۴۰۴»
کلیات برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی تصویب شد
اعطای گواهینامه صلاحیت سطح یک به ۷ شتابنده فناوری
رتبه علمی ایران در ۳ رشته داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری
فاصله بین ازدواج تا فرزنددار شدن پنج سال است
مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است
آموزش شگردهای عکاسی آسمان شب با موبایل
اکران خصوصی و نشست مستند «قتل خاص» برگزار شد
موسسه رازی همکار سازمان بهداشت جهانی در تحقیقات ونوم می شود
آرامش دانشگاهها و تکریم محققین چراغ پژوهش را در کشور روشن میکند
خطرات پنهان عفونتهای چشمی را جدی بگیرید
رشد ۱۲۱ درصدی صادرات و ۲۷ درصدی اشتغال دانش بنیانها
واگذاری امور حوزهها به استانها
مشکلات جهانی پژوهشگران را از دسترسی آزاد به داده های علمی بازداشته است
نوبت پزشکان شد؛ ویزیت آزاد بیماران تامین اجتماعی!
یورش به خانهها در آلمان برای پاکسازی فضای مجازی
زنگ خطر ورود ویروس «فلج اطفال» به ایران
ورود وزارت ارتباطات به برنامه ملی رفع ناترازی انرژی
الماس ۴۰ برابر قدرتمندتر از نمونه واقعی ساخته شد
رئیس جمهور از برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی رازی تقدیر کرد
احتمال برخورد سیارک قاتل زمین با ماه
آزمایشگاهها در تشخیص بیماری نقش کلیدی دارند
کلسترول خوب در ابتلا به آب سیاه چشم نقش دارد
کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است
وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است
ارتباطات در مناطق زلزلهزده حسینیه خوزستان پایدار است
رئیسجمهور وعده یکسانسازی بیمههای درمانی را عملی کند
برنامه جامع سیاستهای کلان آموزش پزشکی تدوین و عملیاتی می شود