میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، با وجودی که پیامرسان خارجی تلگرام از سال ۹۶ و به دستور قضائی فیلتر شده و مسدود است، کانال محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ۲ روز گذشته در پیامرسان خارجی تلگرام، تیک آبی گرفته است.
فعالیت رسمی وزیر ارتباطات در شبکه پیامرسان تلگرام این سوال را به ذهن متبادر میکند که نحوه عضویت آذری جهرمی در پیامرسانهای داخلی و حمایت از آنها چگونه است و تیک آبی پیامرسانهای بومی برای وزیر ارتباطات چقدر ارزش دارد؟
بررسیهای صورت گرفته نشان میدهد که وزیر ارتباطات در پیامرسان های بومی آنطور که باید فعال نیست و کانال اطلاع رسانی رسمی فعال در اغلب پیامرسان های داخلی ندارد.
مطابق با آنچه که در سایت رسمی وزارت ارتباطات آمده، آذری جهرمی در شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای «کلوب»، «تبیان»، «بیسفون پلاس»، «سروش»، «بله»، «پروفایل» و «اینستاگرام» عضویت دارد. اما بررسیها نشان میدهد که فعالیت وی تنها منحصر به عضویت است و وزیر ارتباطات در این شبکهها حضور فعال ندارد.
کانال آذری جهرمی در پیامرسانهای «بله» و «آیگپ» اگرچه با تیک آبی دارای رسمیت است، اما وی در «بله» از سال ۹۸ و در «آیگپ» از خرداد ۹۹ فعالیتی نداشته است. فعالیت وی در این شبکهها ظاهری و تنها محدود به عضویت است.
وزیر ارتباطات در سایر پیامرسانهای ایرانی مانند «سروش»، «ایتا»، «گپ»، «بیسفون پلاس» و غیره نه عضویت رسمی دارد و نه فعال است.
این در حالی است که بیشترین اطلاع رسانیهای مربوط به وزارت ارتباطات در پیامرسانهای تلگرام، توئیتر و اینستاگرام انجام میشود و کانالهای خبررسانی مربوط به روابط عمومی این وزارتخانه نیز در تلگرام فعالیت پررنگی دارند.
حتی عمده فعالیتهای اطلاع رسانی آذری جهرمی در مقام وزیر ارتباطات نیز در شبکههای توئیتر و اینستاگرام صورت میگیرد. به طوری که میتوان گفت این شبکهها مبدا اخبار و اطلاعیههای رسمی وزارت ارتباطات به شمار میروند.
وزیر ارتباطات همچنین بیشترین تعامل با کاربران اینترنت را از طریق پلتفرمهای خارجی دارد.
عدم حمایت آذری جهرمی از شبکههای پیامرسان داخلی و عدم حضور فعال و مؤثر در آنها در حالی است که مطابق با مصوبه شورای عالی فضای مجازی به عنوان تنها سیاستگذار عرصه فضای مجازی کشور، حمایت از پیامرسان های داخلی با هدف تحقق حاکمیت فضای مجازی، در دستور کار قرار دارد و به وزارت ارتباطات نیز تکالیفی برای حمایت از پیامرسانهای بومی واگذار شده است.
همچنین مطابق بند ۷ مصوبه شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاستها و اقدامات ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی، هرگونه استفاده نهادها و مؤسسات دولتی و عمومی از شبکههای اجتماعی خارجی ممنوع است.
با این وجود اولین انتظاری که از وزیر ارتباطات به عنوان بالاترین مقام رسمی کشور در حوزه ICT میرود، حمایت از پیامرسانهای بومی و نیز ساماندهی حضور پیامرسانهای خارجی مطابق با قوانین و مقررات در داخل کشور است. موضوعی که مطابق با مصوبه شورای عالی فضای مجازی، به عنوان تکلیف بر دوش وزارت ارتباطات است اما تاکنون آنطور که باید به آن عمل نشده است.
در مقابل اما به نظر میرسد آذری جهرمی مبلغ شبکههای اجتماعی خارجی و حافظ منافع آنها است. برای مثال وزیر ارتباطات بارها به اشکال مختلف از شبکه اجتماعی اینستاگرام حمایت کرده و کاربران را به سمت استفاده از این شبکه اجتماعی هدایت میکند. به نحوی که در مقاطع مختلف از کاربران میخواهد که در اینستاگرام به سوالات نظرسنجی وی پاسخ دهند و یا در لایو اینستاگرام از وی سوال بپرسند.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد