میرنیوز
به گزارش ایسنا، مهدی صفاری نیا رییس پارک فناوری پردیس در نشست خبری اینوتکس ۲۰۲۱ که به صورت مجازی در محل پارک فناوری پردیس برگزاری شد، با اشاره به دهمین دوره نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری INOTEX ۲۰۲۱، هدف از برگزاری این رویداد را ایجاد فرصت سرمایهگذاری برای استارتآپها دانست و افزود: رویداد اینوتکس ۲۰۲۱ به شیوهای جدید و نوآورانه و به صورت ترکیبی از بخشهای "حضوری" و"مجازی" در فضایی باز واقع در ناحیه نوآوری پردیس برگزار خواهد شد.
وی اینوتکس را محلی برای گردهمایی کلیه اجزای اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور و رویدادی برای ملاقات متخصصان و کارشناسان، کارآفرینان، سرمایهگذاران، مخترعان و سیاستگذاران توصیف کرد و ادامه داد: تا کنون ۹ دوره از نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری برگزار شده و در آن بیش از ۱۸۵۰ شرکت و استارتآپ حضور داشتند ضمن آنکه بیش از ۶۰ هزار نفر از آن بازدید کردند. انعقاد ۱۴۰ تفاهم نامه طی این ۹ دوره و حضور ۲۵ کشور نشان دهنده اهمیت و نقشآفرینی این رویداد است
صفاری نیاز ادامه داد: نمایشگاههای بینالمللی با گرایشات علمی و فناوری پل ارتباطی بین بازرگانان، فناوران، صنعتگران و محققین کشورهای گوناگون است که تنها برای نمایش کالاها و انجام مذاکرات تجاری پیرامون آنها برگزار نمیشود، بلکه اطلاعات گوناگون در زمینه قیمتهای رقابتی در سطح جهانی، آخرین استانداردهای کیفی، آخرین پیشرفتهای صنعتی، دستاوردهای پژوهش علمی و ایدههای اقتصادی - تکنولوژیکی نیز در خلال برگزاری نمایشگاهها مورد تبادل قرار میگیرند.
رییس پارک علم و فناوری پردیس خاطر نشان کرد: در همین راستا با همت پارک فناوری پردیس و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سال ۱۳۹۰ تا سال ۱۳۹۶ نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری INOTEX با حضور شرکتهای خارجی و داخلی با رویکرد تبادل فناوری و با هدف توسعه روابط در حوزه فناوریهای پیشرفته و تعریف همکاریهای بینالمللی جهت دستیابی مجموعههای ایرانی به آخرین فناوریهای روز دنیا و بومیسازی آنان برگزار شده است.
وی "توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیستبوم نوآوری و فناوری"، "جذب سرمایه برای استارتآپها و شرکتها و معرفی فرصتهای نوین سرمایه گذاری" و "شبکه سازی بین المللی و تولید محتوای ناب آموزشی" را از اهداف اصلی نمایشگاه اینوتکس عنوان کرد و یادآور شد: اینوتکــس اکنــون بــه عنــوان یکــی از مهمتریــن رویدادهــای ســال در حــوزه نــوآوری و فنــاوری کشــور شــناخته میشـود و در طـول ایـن سالهــا مـورد اسـتقبال طیـف وسـیعی از مخاطبـان واقـع شـده اسـت.
صفارس نیاز تاکید کرد: از سال ۱۴۰۰ ناحیه نوآوری پردیس، میزبان اینوتکس است و این باعث میشود تا رویداد اینوتکس هرسال تبدیل به یک رویداد فراموش نشدنی برای اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور شود.
عباسی فشمی دبیر این رویداد نیز در این نشست با بیان اینکه اینوتکس ۲۰۲۱ دارای چهار بخش اصلی «بخش نمایشگاهی»، «رویدادهای تجاری و ترویجی»، «بخشهای جانبی» و «تور بازدید از ناحیه نوآوری پردیس» خواهد بود، گفت: در بخش نمایشگاهی میزبان تمامی اجزای اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور اعم از شرکتها و استارتآپها، پارکهای فناوری، شرکتهای سرمایه گذاری خواهیم بود و علاقه مندان جهت مشارکت در این رویداد و دریافت غرفه میتوانند به سایت رویداد مراجعه کنند.
وی اضافه کرد: در هماهنگیهای صورت گرفته با صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکتهای دانش بنیان جهت حضور در این رویداد و دریافت غرفه، از حمایت ۷۰ درصدی این صندوق بهره مند خواهند شد.
قشمی برگزاری تورهای بازدید از ناحیه نوآوری پردیس و شرکتهای مستقر در آن را از دیگر از بخشهای اصلی این رویداد نام برد و ادامه داد: بخشهای رویدادی و جانبی اینوتکس شامل رویدادهای مختلف استیج، کافه سرمایه، رقابت استارتاپی اینوتکسپیچ، و بخشهای تجربه فناوری، منتورشیپ و ... میشوند.
به گفته وی امسال با تعریف همکاری به عمل آمده با اکوسستم استارتاپی کشور ترکیه، شرکتهای سرمایه گذاری این کشور برای حضور در رویداد اینوتکس و به ویژه مشارکت در بخش کافه سرمایه آن اعلام آمادگی کرده اند که این خود گام مثبتی در جهت جهانی شدن کسب وکارهای ایرانی خواهد بود.
فشمی تاکید کرد: ثبت نام غرفه داران نمایشگاه از امروز دوشنبه ۲۷ بهمن ماه آغاز شده و تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایسنا در این دوره از نمایشگاه، حضور غرفه داران به صورت حضوری و در قالب غرفه های روباز نمایشگاهی، با رعایت استانداردهای ویژه در طراحی غرفهها به منظور حفظ فاصله گذاری اجتماعی، میسر شده است. همچنین با توجه به فعال بودن بخش مجازی رویداد، آن دسته از علاقه مندان که مایل به مشارکت در این رویداد در قالب غرفه های مجازی هستند میتوانند با دریافت این غرفهها از امکانات نمایشگاه و معرفی محصولات و خدماتشان به مخاطبین آن، استفاده کنند.
بخش «استیج تخصصی اینوتکس» با تمرکز بر پنج حوزه" کلان دادهها"، "ظهور NBIC"، "اینترنت اشیاء"، "رایانش ابری" و "هوش مصنوعی" برگزار خواهد شد. نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ با دعوت از متخصصان این پنج حوزه، به طور ویژه به آنها پرداخته و این موارد را از جنبههای مختلف کسبوکاری بررسی میکند.
دیگر رویداد تجاری و ترویجی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ رقابتهای استانی اینوتکس پیچ است. این رقابتها از بهمن ماه سال ۹۹ در ۶ استان آغاز شده و برگزیدگان استانی آن در نمایشگاه اینوتکس در مرحله نهایی به رقابت با هم میپردازند. این رقابت در "قالی رویداد" به نام«اینوتکس بتل» خواهد بود. در این رویداد تیمهای منتخب با به چالش کشیدن کسب و کار یک دیگر، به رقابت میپردازند.
«کافه سرمایه» که فرصتی ویژه برای صاحبان شرکتهای نوپا و استارتآپها برای جذب سرمایه و مذاکره با سرمایهگذاران است. این بخش در رویداد اینوتکس ۲۰۲۰ شاهد سرمایه گذاری با ارزش بیش از ۱۸۰ میلیارد ریال بوده است.
زمان برگزاری نمایشگاه اینوتکس سه شنبه ۲۸ تا جمعه ۳۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ خواهد بود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند