میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر مصطفی قانعی امروز در مراسم امضای تفاهمنامههای مشترک ستاد توسعه زیست فناوری با سازمان تدارکات پزشکی هلالاحمر با بیان اینکه این همکاری با تاخیر صورت گرفت، ولی با حضور دکتر عسگری رییس این سازمان همکاری تسری یافت، اضافه کرد: این امر به دلیل وجود تفکر دانش بنیان است و آنچه که ما بیشتر به آن میبالیم، وجود چنین تفکراتی است که ریاست یک نهاد به حوزه علم و فناوری توجه دارد.
وی ادامه داد: چرا با وجود زیرساختها فعالیتها منجر به تحول نشده است، به دلیل نبود تفکر نوآوری است که امروزه ما به این عرصه ورود کردهایم.
قانعی با تاکید بر اینکه مثالهای متعددی در این زمینه وجود دارد که هزینههای خوبی در حوزههای مختلف علم و فناوری صرف شده است، ادامه داد: ولی از آنجایی که تفکر نوآورانه نبود، در برخی حوزهها عقب ماندهایم و جای شکر دارد که دکتر عسگری رییس سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با توجه به تجربههای خوبی که در حوزههای درمان و پزشکی دارد، در اولین اقدام خود از شرکتهای دانش بنیان بازدید کرد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با اشاره به تسلط علمی رییس سازمان تدارکات پزشکی سازمان هلال احمر، خاطر نشان کرد: از سوی دیگر تلاش کردیم زنجیرهای شکل بگیرد که از طریق آن اگر کسی در دانشگاهها فعالیتهای تحقیقاتی انجام میدهد، با استفاده از اعتبارات دانشگاه تحقیقات به سرانجام برسد ولی اگر محققان به حوزه فناوری وارد شوند، از حمایتهای معاونت علمی ریاستجمهوری برخوردار خواهند شد.
وی با اشاره به اقدامات معاونت علمی در حوزههای سلامت و دارو، یادآور شد: این حوزه مورد توجه قرار گرفته و در کنار آن دشمنیهای بیحد و حصر دشمنان کشور موجب شده است که مسئولان به حوزه سلامت و دارو به عنوان یک حوزه امنیتی توجه کنند و این فرصتی برای فناوران داخل کشور بوده است.
وی با اشاره به صندوق زیست فناوری در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، تاکید کرد: با این اقدام از ریسک شرکتهای فعال در حوزههای زیست فناوری حمایت شده است؛ از اینرو هر کسی هر ایده و فناوری در این حوزه داشته باشد، بیپاسخ نخواهد ماند.
قانعی اضافه کرد: در دنیا نهادهای شتابدهنده مخصوص توسعه فناوریهای اطلاعات است، ولی شتاب دهنده زیست فناوری و دارویی از سوی ایران ابداع و عرضه شد؛ از اینرو ما شتاب دهندهها را با صندوق زیست فناوری و صندوق زیست فناوری را به صندوق نوآوری و شکوفایی متصل کردیم و این چرخهای برای پذیرش ریسک زیست فناوری محسوب میشود.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با تاکید بر ضرورت توجه صنایع به دستاوردهای حوزه زیست فناوری، اظهار کرد: ما به صنایع میگوییم که اگر فناوری از ریسک عبور کرد، صنعت باید وارد شود؛ چرا که معاونت علمی ریاست جمهوری نباید سرمایه گذاریهای صنعتی کند، ولی از سوی دیگر اگر صنایع شکست خوردند، مقصر ما هستیم که صنعت را بهروز نکردیم.
وی با اشاره به توسعه همکاری در این نشست، اضافه کرد: در این رویداد از یک طرف مدیران بخش دولتی به عنوان متقاضی فناوری و از طرف دیگر شرکتهای دانش بنیان به عنوان عرضه کنندگان فناوری قرار دارند و از آنجایی که شرکتهای دانش بنیان بعد از شکل گیری مشکل بازار دارند، اگر صنایع به آنها توجه کنند، دره مرگ برای آنها تبدیل به قله صعود خواهد شد.
قانعی از تقسیم حوزههای فعالیت در میان دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و افزود: براساس این برنامه دانشگاههای علوم پزشکی در سه حوزه ماموریت خواهند داشت که از طریق آن شرکتهای دانش بنیان میتوانند با دانشگاههای مرتبط با زمینه فعالیت خود ارتباط داشته باشند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
تشکیل جلسه فوقالعاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسیارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند