میرنیوز
به گزارش ایسنا، میلاد صدرخانلو در نشست خبری امروز با اشاره به برگزاری سومین دوره "نشست سرمایهگذاری فناوری" (Technology Investment Meeting) در روزهای ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه در محل پارک فناوری پردیس، گفت: گروه D۸، به عنوان سازمانی جهت بهبود موقعیت کشورهای در حال توسعه در اقتصاد جهانی، متنوعسازی و ایجاد فرصتهای جدید در روابط تجاری، افزایش مشارکت در تصمیمگیرها در سطح بینالمللی و فراهم آوردن استاندارد زندگی بهتر بین ۸ کشور بنگلادش، مصر، اندونزی، ایران، مالزی، نیجریه، پاکستان و ترکیه رسماً ایجاد شده است.
وی ادامه داد: ایده همکاری این ۸ کشور در اکتبر ۱۹۹۶ توسط دکتر Necmettin Erbakan نخست وزیر وقت کشور ترکیه، طی سمیناری با عنوان "توسعه در همکاری" مطرح شد و نمایندگانی از این کشورها در این سمینار حضور داشتند و بعد از برگزاری چند جلسه این گروه در شهر استانبول ترکیه تشکیل شد.
صدرخانلو "صلح به جای درگیری"، "گفتوگو به جای مقابله"، "همکاری به جای استثمار"، "عدالت به جای قواعد تبعیض آمیز و سختگیرانه"، "برابری به جای تبعیض و "دموکراسی به جای ظلم" را از شعارهای اصلی این گروه عنوان کرد و یادآور شد: اهمیت این کشورها از چند جهت قابل توجه است؛ پراکندگی کشورهای حاضر در این گروه به لحاظ جغرافیایی در جهان و اینکه این ۸ کشور به لحاظ جمعیتی در حدود یک هشتم جمعیت جهان را دارند؛ از این رو بازار مناسب و بزرگی برای فروش و انتقال فناوریها و تکنولوژیهای کاربردی را در اختیار دارند.
وی با اشاره به شکلگیری دبیرخانه کشورهای دی-هشت با عنوان D۸tten، توضیح داد: در سال ۲۰۱۳ با پیشنهاد پارک فناوری پردیس ایران، ساختاری به مجموعه D۸ اضافه شد که D۸tten نام گرفت و ماموریت آن شکلدهی به همکاریهای فناورانه، تبادل فناوری، ایجاد بازار برای محصولات با فناوری بالا، افزایش ظرفیت کشورها در حوزه فناوری، انتشار اطلاعات در این حوزه و معرفی دستاوردهای فناورانه این کشورها به یکدیگر است.
معاون دبیر شبکه تبادل و انتقال فناوری کشورهای دی هشت با بیان اینکه مرکز اصلی دبیرخانه D۸tten در پارک فناوری پردیس به عنوان یکی از بزرگترین پارکهای فناوری منطقه قرار دارد، اظهار کرد: پارک فناوری پردیس با توجه به نقش پیشرویی که در حوزه اقتصاد فناورانه دارد، فرصتهای فراوانی را در اختیار D۸tten قرار داده است و در واقع تلاش میکند با همکاری سایر اعضا سیاستگذاریها و برنامههای لازم برای تبادل فناوری و به همرسانی منافع کشورهای عضو و ارتقای سطح فناوری و اقتصاد فناورانه را شناسایی کرده و به اجرا درآورد و مرکزی باشد برای اتصال تعاملات اعضا به یکدیگر.
وی برگزاری نشست سرمایهگذاری فناوری (Technology Investment Meeting) را یکی از رویدادهای گروه D۸ دانست که دبیرخانه دائم آن در ایران و در محل پارک فناوری پردیس قرار دارد و یادآور شد: اولین دوره این رویداد در سال ۲۰۱۷ به میزبانی ایران و در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد که در آن بیش از ۲۰ صندوق جسورانه و ۲۰۰ نفر سرمایهگذار و سرمایهپذیر حوزه فناوری حضور داشتند. در این رویداد سه تفاهم نامه همکاری بین شرکت شناسا با صندوق جسورانه از مالزی و انجمن جهانی سرمایهگذاران فرشته از ترکیه، ادغام و سرمایهگذاری به میزان ۲۲ میلیون دلار در صنعت گردشگری کشور و پایهریزی ایجاد شبکه میان صندوقهای جسورانه کشورهای عضو D۸ بود.
صدرخانلو دومین دوره برگزاری این نشست را در سال ۲۰۲۰ ذکر کرد و گفت: در این دوره سرمایهگذاران، کارآفرینان و فرشتگان کسب و کار خارجی از ۱۹ کشور (ایتالیا، مالزی، سوییس، ونزوئلا، مصر، زیمبابوه، آلمان، اندونزی، انگلیس، پاکستان، نیجریه، آمریکا، برزیل، استرالیا، اتیوپی، بنگلادش، لبنان و هند) و همچنین سرمایهگذاران تاثیرگذار داخلی از جمله انجمن VC، صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق حمایت از صنایع الکترونیک و بالغ بر ۱۰۰ سرمایه گذار داخلی حضور داشتند.
وی برگزاری سومین دوره این نشست را در روزهای ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه جاری دانست و خاطر نشان کرد: "برگزاری پنل فرصتها و چالشهای سرمایهگذاری در ایران"، "سرمایهگذاری مشترک در استارتاپها"، "تجارت بینالملل و فرصتهای سرمایهگذاری"، "ویژگی فرشتگان کسب و کارهای خارجی موفقیت در سرمایهگذاری"، از جمله برنامههای بخش سرمایهگذاری این رویداد است.
به گفته این مقام مسؤول "سرمایهگذاری در حوزه سلامت، بایدها و نبایدها و ترندها در سطح داخلی و بینالمللی"، "سخنرانی سرمایهگذاری در موضوع تکنولوژیهای مرتبط با بلاکچین"، سرمایهگذاری با تمرکز بر علوم داده و هوش مصنوع"، "سخنرانی با موضوع اقتصاد دیجیتال"، "معرفی اکوسیستم استارتاپی در ترکیه، پاکستان و ..." و "حمایت محتوایی و معنوی سازمان یونیسف در حوزه نوآوری" را از برنامههای بخش تمرکز بر تکنولوژی سومین نشست سرمایهگذاری فناوری عنوان کرد.
معاون دبیر شبکه تبادل و انتقال فناوری کشورهای دی هشت معرفی کسب و کارهای ۱۲ استارتاپ در بخش "پیچ دک" برای سرمایهگذاران را از برنامه پایانی این نشست دانست و افزود: ایجاد یک پلتفرم برای تعامل و تبادل بین سرمایهگذاران و ایدهپردازان از اهداف اصلی این نشست است. تبادلی که از طریق آن سرمایهگذاران ایدههای مطمئن برای سرمایهگذاری را پیدا میکنند و ایدهپردازان به منابع کافی برای اجرای ایده خود میرسند.
وی با بیان اینکه بخش عمده رویداد امسال TIM با توجه به شرایط فعلی (بحران کرونا) به صورت آنلاین برگزار میشود، یادآور شد: سرمایه گذاری در حوزههای مرتبط با تکنولوژی بسیار حائز اهمیت است و موجب توسعه اقتصادی کشورهای صاحب تکنولوژی خواهد شد و با توجه به چالشهای موجود در فضای بینالمللی، برگزاری این قبیل رویدادها و نهادهای همکاری منطقهای میتواند در حوزه مبادلات بینالمللی راهگشا باشد و به فعالین این حوزه کمک شایانی کند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مبنای رتبهبندی و سطح بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام شد
تولید تصویر ماهوارهای با رزولوشن ۳۵ تا ۴۵ سانتیمتر برای اولین بار در کشور
بیانیه بسیج دانشجویی در پی نحوه عزل رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد
شیوع پوسیدگی دندان از کجا نشات میگیرد؟
۱۴ کشته در اثر رانش زمین در شرق اوگاندا؛ ۴۰ خانه مدفون شد
رئیسی: مردم از نظام سلامت کشور رضایت ندارند
وزارت بهداشت خبر شیوع ویروس گوارشی را تکذیب کرد
آغاز تحقیق از مایکروسافت برای زورگویی به مشتریان
دگرگونی ماهیت ۴۰ درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی
برخورد با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد خلاف کرامت انسانی بوده است
۱۶ آذرماه یکی از نمادهای دموکراتیک و مردمسالارانه جمهوری اسلامی است
بومی سازی «کیتهای تشخیص بر بالین» برای تسهیل انجام آزمایش در مناطق محروم
تمام آنچه دانشآموختگان ۲۴ رشته علوم پزشکی باید درباره خدمات قانونی و طرح بدانند
چگونه با طب سنتی لاغر شویم+ روشهای پاکسازی بدن
چگونه با طب سنتی لاغر شویم +روشهای پاکسازی بدن
ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه مییابد
رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخوردهترین کشور منطقه میشویم
طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالشهای نخبگی و راهکارها
گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسانها برای کمک به محور مقاومت
علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت میدهند
مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش میدهد
سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است