میرنیوز
به گزارش ایسنا، در هفته گذشته درود استان لرستان بعد از یک زمینلرزه با بزرگای ۴.۱ با زلزله دیگری به بزرگای ۴.۴ لرزید که به گفته دکتر علی بیت اللهی، مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گسل احتمالی مسبب این زلزله حدس سگمنت گسلی دورود از سامانه گسلی "جوان اصلی زاگرس" باشد.
وی اضافه کرد: زمینلرزههای تاریخی این منطقه نشان میدهد که ۱۴۵۱ لرزه با بزرگی ۲.۵ و بالاتر در گستره اطراف رومرکز از سال ۲۰۰۶ میلادی تا زمان وقوع زلزله ۴.۴ دورود ثبت شده است. از این تعداد ۵ زمینلرزه با بزرگی ۵ و بالاتر و ۵۹ زلزله با بزرگی ۴ تا ۵ و بقیه زمینلرزهها کوچکتر از ۴ در اطراف رومرکز گسترده شدهاند.
وی با اشاره به زلزله ۴.۵ مردهک استان کرمان خاطر نشان کرد: رومرکز زلزله ۴.۵ مردهک استان کرمان بر روی نقشه گسله های ایران برهمنهی شد و بر این اساس گسل احتمالی مسبب این زلزله سگمنتهایی از گسل سبزواران مانند گسل جیرفت در مجاورت رومرکز زلزله امتداد دارد و احتمالا جنبائی آن قطعه گسلی موجب رخداد زلزله ۴.۵ مردهک استان کرمان شده است.
به گفته وی تعداد ۱۶۱۱ زلزله با بزرگی ۴.۱ و بالاتر در گستره اطراف رومرکز از سال ۲۰۰۶ میلادی تا زمان وقوع زلزله ۴.۵ مردهک استان کرمان ثبت شده است. از این تعداد ۱۴ زمینلرزه با بزرگی ۴ و بالاتر و ۱۲۶ زلزله با بزرگی ۵ تا ۴ و بقیه زمینلرزهها کوچکتر از بزرگی ۵ در اطراف رومرکز گسترده شدهاند.
شنبه ۴ بهمن
در آرین شهر استان خراسان جنوبی زلزله ۲.۸ رخ داد.
در بندرخمیر استان هرمزگان زلزلهای به بزرگای ۳.۸ در عمق ۱۱ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۳۱ کیلومتری بندر خمیر، ۴۴ کیلومتری کنگ و ۴۷ کیلومتری لافت این استان بوده است.
پلدشت استان آذربایجان غربی زلزلهای به بزرگای ۴.۲ در عمق ۱۰ کیلومتری به ثبت رسید و کانون رومرکز این رخداد لرزهای در ۴۴ کیلومتری پلدشت آذربایجان غربی، ۵۵ کیلومتری جلفا استان آذربایجان شرقی و ۶۶ کیلومتری مرگن لر استان آذربایجان غربی بوده است.
یکشنبه ۵ بهمن
در حصارگرمخان استان خراسان شمالی زلزله ۲.۵، چاه دادخدا استان کرمان زلزله ۲.۸، تازه آباد استان کرمانشاه زلزله ۲.۶، خلیفان استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۵، خانه زنیان استان فارس زلزله ۲.۷ و ۲.۶ رخ داد.
در سرخنکلاته استان گلستان زلزلهای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۹ کیلومتری سرخنکلاته، ۱۱ کیلومتری گرگان و ۱۹ کیلومتری فاضل آباد این استان گزارش شد.
شول آباد استان لرستان زلزلهای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۰ کیلومتری تجربه کرد و کانون رومرکز این رخداد لرزهای در ۲۰ کیلومتری شول آباد، ۲۳ کیلومتری ازنا و ۳۳ کیلومتری الیگودرز این استان بوده است.
مسجدسلیمان استان خوزستان با زلزلهای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۱۴ کیلومتری مسجد سلیمان، ۲۰ کیلومتری قلعه خواجه و ۴۵ کیلومتری لالی این استان گزارش شد.
دوشنبه ۶ بهمن
در کهنوج استان کرمان زلزله ۲.۷، راور استان کرمان زلزله ۲.۸، میلاجرد استان مرکزی زلزله ۲.۸، زیارتعلی استان هرمزگان ۳ زلزله به بزرگای ۲.۸ رخ داد.
قهاوند استان همدان زلزلهای به بزرگای ۳.۴ در عمق ۸ کیلومتری را تجربه کرد که کانون آن در ۱۴ کیلومتری قهاوند استان همدان و ۲۳ کیلومتری میلاجرد و ۳۱ کیلومتری کمیجان استان مرکزی گزارش شد.
سه شنبه ۷ بهمن
زیارتعلی استان هرمزگان با زلزلهای به بزررگای ۳.۲ در عمق ۱۸ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۱۳ کیلومتری زیارتعلی استان هرمزگان و ۲۸ کیلومتری فاریاب و ۳۹ کیلومتری نودژ استان کرمان بوده است. زلزلههای ۲.۶، ۲.۸، ۲.۹ از دیگر رخدادهای لرزهای این منطقه است.
سالند استان خوزستان با زمینلرزهای به بزرگای ۳.۶ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۳۹ کیلومتری سالند استان خوزستان و ۴۴ کیلومتری شول آباد و ۴۶ کیلومتری سپید دشت استان لرستان بوده است.
حاجی آباد استان هرمزگان با زمینلرزهای به بزرگای ۳.۴ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۵ کیلومتری حاجی آباد استان هرمزگان و ۴۵ کیلومتری دوبرجی و ۵۷ کیلومتری رستاق استان فارس گزارش شد.
زلزله ۴.۳ در سرجنگل استان سیستان و بلوچستان از دیگر رخدادهای مهم روز ۷ بهمن ماه بوده است که در عمق ۱۰ کیلومتری و در ۶۴ کیلومتری سرجنگل و ۶۹ کیلومتری نصرتآباد استان سیستان و بلوچستان و ۹۷ کیلومتری فهرج استان کرمان بوده است.
در سندرک استان هرمزگان زلزله ۲.۹ و یکه سود استان خراسان شمالی زلزله ۲.۹ رخ داد.
چهارشنبه ۸ بهمن
در سومار استان کرمانشاه دو زلزله به بزرگای ۲.۶، زیارتعلی استان هرمزگان زلزله ۲.۸، نصرت آباد استان سیستان و بلوچستان زلزله ۲.۶ به ثبت رسید.
پنج شنبه ۹ بهمن
در سرپل ذهاب استان کرمانشاه زلزلهای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۱۲ کیلومتری به ثبت رسید و کانون آن در ۷ کیلومتری سرپل ذهاب،۲۹ کیلومتری گیلانغرب و ۲۹ کیلومتری قصر شیرین این استان بوده است.
در خانوک استان کرمانشاه زلزله ۲.۷، شربیان استان آذربایجان شرقی زلزله ۲.۷، فرسفج استان همدان زلزله ۲.۶، محمله استان فارس زلزله ۲.۵، جیرفت استان کرمان زلزله ۲.۸ به ثبت رسید.
در درود استان لرستان بعد از زمینلرزهای به بزرگای ۴.۱ در عمق ۱۰ کیلومتری، زلزله دیگری با بزرگای ۴.۴ در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۱۲ کیلومتری دورود و ۲۸ کیلومتری چالان چولان استان لرستان و ۲۶ کیلومتری هندودر استان مرکزی بوده است.
دهدشت استان کهگیلویه و بویراحمد با زلزلهای به بزرگای ۳.۴ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۱۱ کیلومتری دهدشت و ۲۶ کیلومتری چرام استان کهگیلویه وبویر احمد و ۲۷ کیلومتری بهبهان استان خوزستان بوده است.
سالند استان خوزستان زلزله ۳.۴ در عمق ۱۰ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۱۱ کیلومتری سالند، ۳۱ کیلومتری لالی و ۳۷ کیلومتری گتوند این استان بوده است. زلزله ۲.۸ از دیگر رخدادهای لرزهای این منطقه است.
آلونیه استان چهارمحال و بختیاری با زلزلهای به بزرگای ۳.۶ در عمق ۵ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۱۴ کیلومتری آلونیه، ۲۴ کیلومتری گندمان و ۲۶ کیلومتری لردگان این استان بوده است.
در مردهک استان کرمان نیز زمینلرزهای به بزرگای ۴.۵ در عمق ۱۴ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۲۲ کیلومتری مردهک، ۲۶ کیلومتری رودبار و ۲۷ کیلومتری عنبرآباد این استان گزارش شد.
جمعه ۱۰ بهمن
بوشکان بوشهر با زلزلهای به بزرگای ۳.۴ لرزید که عمق آن در ۱۱ کیلومتری و کانون این رخداد لرزهای در ۱۷ کیلومتری بوشکان، ۱۹ کیلومتری خورموج و ۲۳ کیلومتری کلمه این استان بوده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم