میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری جهاددانشگاهی و سازمان بسیج سازندگی امروز با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی، سرتیپ دوم پاسدار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی منعقد شد.
دکتر حمیدرضا طیبی در ابتدای این مراسم اظهار کرد: فکر میکنم مجموعهی توانمندیهایی که در جهاددانشگاهی و در حوزههای مختلف داریم، گستره جغرافیایی فعالیت این نهاد و همچنین توانمندیهایی که در بسیج سازندگی وجود دارد و گستره جغرافیایی فعالیت این مجموعه و مهمتر از آنها روحیه جهادی و همفکری که بین دو سازمان نسبت به توسعه کشور وجود دارد، همه اینها اگر در کنار یکدیگر قرار بگیرند یقیناً میتوانند هم افزایی بسیار زیاد و خوبی در برنامههای توسعه و پیشرفت کشورمان داشته باشند.
وی با تاکید بر این که فکر میکنیم کشور هیچ مشکلی در زمینه پیشرفت و توسعه علمی و فناورانه و فرهنگی ندارد، گفت: ما پیشرفتی را میخواهیم که سعادت دنیا و آخرت را برای مردم تأمین کند و فکر میکنیم و این کار شدنی است و همیشه سعی کردیم در حد معقول و با توانمندیهای خود الگوسازیهای خوبی را انجام دهیم.
رئیس جهاددانشگاهی تصریح کرد: یقیناً همکاری دو سازمان و هم افزایی که ایجاد میشود میتواند کمک بسیار گستردهتری در خدمت به توسعه و پیشرفت کشورمان براساس آرمانها و شعارهای انقلاب اسلامی ایران داشته باشد.
وجود ۳ فصل مشترک بین جهاددانشگاهی و سازمان بسیج سازندگی
در ادامه سرتیپ دوم پاسدار محمد زهرایی با اشاره به این چند فصل مشترک بین دو سازمان وجود دارد، گفت: اول اینکه هر دو سازمان مولود انقلاب هستند. دوم این که هردو سازمان بر مبنای یک تفکر شکل گرفته نه یک تشکل، یعنی این که هم جهاددانشگاهی ماحصل یک تفکر است و هم بسیج سازندگی. در این تفکر هم یک واژه مشترکی به نام جهاد وجود دارد. شما جهاد علمی و ما جهاد انسانی داریم. سومین فصل مشترک خروجی کار ما و شماست و هر دو تلاش داریم فناوری انقلاب را به عنوان دستاوردمان داشته باشیم، شما فناوری علمی و پژوهشی و ما فناوری انسانی و فرهنگی. اینها باعث میشود که ما بتوانیم کارهای مشترک زیادی را با یکدیگرانجام دهیم.
وی افزود: از آن طرف هم سابقه چهل ساله جهاددانشگاهی نشان داده که پرچمدار، پیش رو و پیش قراول در مباحث علمی و پژوهشی کشور است، هم در جایی که از علم تا عمل را ثابت کرده و از ایده تا عمل و تجاری سازی محصولات را به اثبات رسانده و هم اینکه توانسته است این فناوری علمی و پژوهشی را بومی کند و برای انقلاب کند. این تفاوتی است که شاید در دانشگاه صفر قابل انجام نباشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: بسیاری از مباحث چه علوم انسانی و چه طبیعی که در دانشگاه تدریس میشوند وارداتی است و با صرف کمی وقت به دانشجویان منتقل میشود و جهاددانشگاهی در حال تطبیق آن با انقلاب است، یعنی اولین مطالعه تطبیقی که جهاددانشگاهی انجام میدهد حل نظام مسائل در حوزه علمی و پژوهشی کشور با رویکرد و نگاه انقلاب این میشود فناوری علمی و پژوهشی انقلاب. جهاددانشگاهی اثبات شده است و احتیاج به توضیح هم ندارد. ما هم در جهاد سازندگی برابر آن چیزی که مقام عظمای ولایت از ما مطالبه دارند به نسل انقلابی جدید و نوین میپردازیم و ادعا نداریم که به تربیت میپردازیم.
وی با تاکید بر لزوم قرارگیری در کنار مجموعههایی مانند جهاددانشگاهی برای تأمین عقبه علمی پژوهشی طرحها و پروژههای سازندگی، گفت: محور دیگر ذیل برنامه همکاری با جهاددانشگاهی، محرومیتزدایی از مناطق مختلف کشور است و در واقع آمایش و مطالعات تطبیقی برای پایدارسازی مردم در روستاها و مناطق کشور با رویکرد اشتغالزایی در دستور کار این همکاری قرار گیرد. در زمینه اقدامات فناورانه انسانی و توسعه اشتغال در حوزههایی که مردم احساس نیاز میکنند، کار علمی و پژوهشی انجام نشده، اما با همکاری با جهاددانشگاهی میتوان به این عرصه ورود کرد. امید است این تفاهمنامه فتح بابی برای توسعه عقبه علمی پژوهشی فعالیتها و طرحهای بسیج سازندگی باشد.
منبع : خبرگزاری مهر
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند