میرنیوز
به گزارش ایسنا، میلاد صدر خانلو در نشست خبری امروز کشورهای گروه D8 را سازمانی جهت بهبود موقعیت کشورهای در حال توسعه در اقتصاد جهانی، متنوعسازی و ایجاد فرصتهای جدید در روابط تجاری، افزایش مشارکت در تصمیمگیریها در سطح بینالمللی و فراهم آوردن استاندارد زندگی بهتر بین ۸ کشور دانست.
وی ۸ کشور عضو این گروه را شامل کشورهای بنگلادش، مصر، اندونزی، ایران، مالزی، نیجریه، پاکستان و ترکیه دانست که این گروه از سال ۱۹۹۶ در شهر استانبول ترکیه تشکیل شد.
صدر خانلو صلح به جای درگیری، گفتوگو به جای مقابله را از شعارهای این گروه نام برد و یادآور شد: کشورهای این گروه به دلیل پراکندگی جغرافیایی از آسیا تا افریقا و دارا بودن یک هشتم جمعیت جهان، بازار مناسب و بزرگی برای فروش و انتقال فناوریها و تکنولوژیهای کاربردی هستند؛ از این رو این گروه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
برگزاری نشست سرمایهگذاری فناوری
معاون دبیر نشست شبکه تبادل و انتقال فناوری کشورهای D8 گفت: یکی از رویدادهای گروه D8 برگزاری نشست سرمایهگذاری فناوری (TIM ۲۰۲۰) است که از سوی دبیرخانه دائم آن در ایران و در محل پارک فناوری پردیس اجرایی میشود.
وی اولین دوره این رویداد را در سال ۲۰۱۷ به میزبانی ایران و در محل پارک فناوری پردیس دانست و اظهار کرد: در این نشست بیش از ۲۰ صندوق جسورانه و ۲۰۰ نفر سرمایهگذار و سرمایهپذیر حوزه فناوری حضور داشتند.
صدرخانلو ادامه داد: در این رویداد سه تفاهمنامه همکاری بین شرکت شناسا با صندوق جسورانه از مالزی و انجمن جهانی سرمایهگذاران فرشته از ترکیه، ادغام و سرمایهگذاری به میزان ۲۲ میلیون دلار در صنعت گردشگری کشور و پایهریزی ایجاد شبکه میان صندوقهای جسورانه کشورهای عضو D8 بود.
وی با اشاره به رویداد TIM ۲۰۲۰ خاطر نشان کرد: دومین دوره "نشست سرمایهگذاری فناوری" (Technology Investment Meeting) در دو روز ۱۵ و ۱۶ بهمن ماه جاری در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.
اخذ بودجه برای دبیرخانه دایمی D8
رئیس شبکه فنبازار ملی ایران و مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس از اخذ بودجهای برای دبیرخانه دائم این گروه خبر داد و افزود: این بودجه از طرف سازمان D8 به مبلغ ۲۰ هزار یورو است که به منظور اجراییسازی برنامههای آتی این دبیرخانه در نظر گرفته شده است.
به گفته وی، این اولین بودجه این دبیرخانه است و در صورت تایید عملکرد آن این بودجه در سالهای آتی پرداخت خواهد شد.
صدرخانلو یکی از برنامههای دبیرخانه گروه D8 در سال ۲۰۲۰ را برگزاری رویداد جایزه انتقال فناوری (Technology Transfer Award) دانست و یادآور شد: اعطای این جایزه با هدف تشویق کشورهای اسلامی جهت انتقال فناوری، ترغیب همکاری بین کشورهای عضو و همکاریهای سازنده شرکتها و سازمانها تعیین شده است.
معاون دبیر شبکه تبادل و انتقال فناوری کشورهای D8 اضافه کرد؛ با توجه به تصمیمات شورای راهبری این نشست، موضوعات اصلی برگزاری نشست ۲۰۲۰، پیگیری مصوبات گذشته و شناسایی و ارائه فرصتهای سرمایهگذاری تعیین شده است.
حضور شرکتهای سرمایهگذار خارجی در ایران
رییس شبکه فن بازار ایران به بیان جزییات نشست سرمایهگذاری ۲۰۲۰ پرداخت و گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰ شرکت شامل سرمایهگذاران، کارآفرینان و فرشتگان کسب و کار خارجی از ۸ کشور پاکستان، نیجریه، اتیوپی، بنگلادش، لبنان، هند، مصر و سوریه جهت حضور در این نشست اعلام آمادگی کردهاند.
وی ادامه داد: در این رویداد سرمایهگذاران تاثیرگذار داخلی چون انجمن VC، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکتهای بخش خصوصی، صندوق حمایت از صنایع الکترونیک و بالغ بر ۱۰۰ سرمایهگذار داخلی حضور خواهند داشت.
عرضه ۱۰۰ طرح برای شرکت در سرمایهگذاری خارجی
معاون نشست سرمایهگذاری فناوری ۲۰۲۰ گفت: به منظور معرفی طرحها به سرمایهگذاری فناوری مشترک تاکنون ۱۰۰ طرح به دبیرخانه دائمی D8 ارسال شده است که پس از داوری ۱۵ طرح برای معرفی به سرمایهگذاران خارجی انتخاب شد.
وی ادامه داد: از این تعداد ۳ طرح در حوزههای انرژی، تجهیزات پزشکی و دارو از سوی سرمایهگذاران خارجی انتخاب شدند.
رییس شبکه فنبازار ملی ایران، برگزاری پنلهای تخصصی، داستانهای استارتاپی و بیان تجربیات موفق، ارائه سرمایهگذاران و کارگاههای آموزشی را از بخشهای این نشست عنوان کرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است